- 30 Ocak 2015
- 2.349
- 2.846
- 168
- Konu Sahibi izmirlikiz35
offf çok kıskandım seniacaba seni kiblesem mune banlar mı
![]()
Ahahah sicilim cok temiz lutfen banlanmak istemiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offf çok kıskandım seniacaba seni kiblesem mune banlar mı
![]()
Malzameler eksik markete gitmem lazimHadiii napcaz simdihamile hamile
![]()
Sorma simdi buzdolabina baktim maydanoz varmibu hale bide markete.gidicem maydanoz felan alayimda yapayim acayip canim cekti ama
![]()
sonra bir de dilek tiramisusu![]()
Malzameler eksik markete gitmem lazim![]()
Benim de canimi cektirdi dogal![]()
Akrabanın dünürü kızı için yaptırmış iş bulsun diye bu dilek kısırını ve kızı kısa sürede iş bulmuş.şimdi bulduğu için bi kez daha yapılcakmış.Daha önce bu dilek kısırını duyan var mı?ben irmik helvasını biliyorum(acele bacı) ama bunu ilk kez duydum.Bilen varsa tarifini versin de iş bulalım yaww![]()
![]()
Simdi dini olacakama hala boyle cahil insanlar gordukce oyle uzuluyorumki.hatta kiziyorum...gunah arkadasim gunah...ac kurani oku..yok bunlarin yeri..inanip yapanada gunah..
Dua diye birsey var..istedigin birsey icin dua etmek varken boyle sacma seylerden medet umma...
Yaziktir aklina
Tesekkürler buyrun beraber olsunafiyet bal seker olsun
2 GÜNDÜR MİDE-BAĞIRSAK ENFEKSİYONU GEÇİRİYORUM
NE YESEM ANINDA KARIN AĞRISI YAPIYOR, CANIM HİÇBİRŞEY İSTEMİYOR AMA HİÇBİRŞEY!
BENİM BİLE CANIMI KISIR ÇEKTİRDİNİZ YAW![]()
Gecmis olsun muzurcum dikkat et kendine gecsin diye dilek tut kisir yap ye gecer hemen![]()
acele bacı nedir dilek kısırını sormuyorum bile adı bile ironikAcele bacı için de aynı şey geçerli, irmik dilekleri gerçekleştiriyor muymuş?
dilek yaprak sarması bol limonlu![]()
Bunu önceden deseydin ne Öss çalışır, ne üniversite okurdum.
Verirdim bulgurun gözüne gözüne...
Sonra gelsin paracıklar...![]()