Dilek kısırı

koskoca 2015 i deviricez acele bacımı. bacı deme lazım olur :rolleyes:

Akrabanın dünürü kızı için yaptırmış iş bulsun diye bu dilek kısırını ve kızı kısa sürede iş bulmuş.şimdi bulduğu için bi kez daha yapılcakmış.Daha önce bu dilek kısırını duyan var mı?ben irmik helvasını biliyorum(acele bacı) ama bunu ilk kez duydum.Bilen varsa tarifini versin de iş bulalım yaww:KK76: :KK49:

Bunun için Allah'a dua edin samimiyetle ve elinizden gelen gayreti gösterin, çalışın, gerisini de Allahın takdirine bırakın. Eğer Allah takdir etmişse olur.
Ama hiçbir çaba sarfetmeden batıl sebeplerle uğraşırsanız sonuç almanız da imkansız.

Simdi dini olacakama hala boyle cahil insanlar gordukce oyle uzuluyorumki.hatta kiziyorum...gunah arkadasim gunah...ac kurani oku..yok bunlarin yeri..inanip yapanada gunah..
Dua diye birsey var..istedigin birsey icin dua etmek varken boyle sacma seylerden medet umma...
Yaziktir aklina
:KK9::KK9::KK9:

2 GÜNDÜR MİDE-BAĞIRSAK ENFEKSİYONU GEÇİRİYORUM
NE YESEM ANINDA KARIN AĞRISI YAPIYOR, CANIM HİÇBİRŞEY İSTEMİYOR AMA HİÇBİRŞEY!
BENİM BİLE CANIMI KISIR ÇEKTİRDİNİZ YAW :kk77::KK70:

2 GÜNDÜR MİDE-BAĞIRSAK ENFEKSİYONU GEÇİRİYORUM
NE YESEM ANINDA KARIN AĞRISI YAPIYOR, CANIM HİÇBİRŞEY İSTEMİYOR AMA HİÇBİRŞEY!
BENİM BİLE CANIMI KISIR ÇEKTİRDİNİZ YAW :kk77::KK70:

Gecmis olsun muzurcum dikkat et kendine gecsin diye dilek tut kisir yap ye gecer hemen :D:D:D

yakında putlara taparsak şaşırmayacağım..

arkadaşım bir adak yaparsın iş bulursam diye. o da şükür içindir ya da durumu olmayan birini sevindirmek içindir.
gerisi bildiğin BOŞ işler..

Rahmetli Kemal Sunalın bir filminde vardı o geldi aklıma.:KK70:
İnanmayın böyle şeylere hurafeden başka bir şey değil bunlar

Back
X