- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
tamam cnm Allah razı olsun .
suan berırem nıckli arkadaşa okuyoruz 13 yıldır sebepsiz bebeğiolmuyormuş niyetimiz onun saglıklı sıhhatli bir bebek sahibi olması
birçoğumuz 2 rekat onun nıyetine namaz kılıp 100 adet Estağfirullahelaziyme ve Etubüileyh ardındanda 100 adet peygamber efendimize (s.av) salavat getirip '' Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed '' okuyup kişinin niyetine sayımıza başlıyoruz.
Namaz için birşey diyemiyorum ben listedeki her arkadaşa kılıcam öle niyetlendim konuyu açarken zaman konusuna gelince zaman vermemiştik buna başlarken ama böyle çok dağılıyor duayı çok uzatmamak lazım derler (tek okuyanlar bıle 7 ,11 günde bıtırmeye gayret ediyor e birde bizim sayımız fazla ) bundan sonraki listelerde verelim diyorum.sende imkan ıhtımal dahilindeyse en kısa sürede okursan seviniriz
sevgiler
Tamamdır çok güzel. :) Ben bugün başlarım Allahın izniyle. Sayı olarak 400 ü de alırım demiştim ama ilk defa böyle çok sayıda okuyacağımm, o sebeple okuma hızım yavaş olabilir. Zaman konusunda sıkıntı olmaması için benim sayımı başlangıç olarak 200 yapalım. Bunu hemen bitirebilirsem ve o sürede başka arkadaş almamış olursa kalan 200ü de alırım. Olur mu?[/QUOTE]
Tamam tatlım