How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Dilek için 4444 Selatı Tefriciye

tamam cnm Allah razı olsun .
suan berırem nıckli arkadaşa okuyoruz 13 yıldır sebepsiz bebeğiolmuyormuş niyetimiz onun saglıklı sıhhatli bir bebek sahibi olması
birçoğumuz 2 rekat onun nıyetine namaz kılıp 100 adet Estağfirullahelaziyme ve Etubüileyh ardındanda 100 adet peygamber efendimize (s.av) salavat getirip '' Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed '' okuyup kişinin niyetine sayımıza başlıyoruz.

Namaz için birşey diyemiyorum ben listedeki her arkadaşa kılıcam öle niyetlendim konuyu açarken zaman konusuna gelince zaman vermemiştik buna başlarken ama böyle çok dağılıyor duayı çok uzatmamak lazım derler (tek okuyanlar bıle 7 ,11 günde bıtırmeye gayret ediyor e birde bizim sayımız fazla ) bundan sonraki listelerde verelim diyorum.sende imkan ıhtımal dahilindeyse en kısa sürede okursan seviniriz

sevgiler

Tamamdır çok güzel. :) Ben bugün başlarım Allahın izniyle. Sayı olarak 400 ü de alırım demiştim ama ilk defa böyle çok sayıda okuyacağımm, o sebeple okuma hızım yavaş olabilir. Zaman konusunda sıkıntı olmaması için benim sayımı başlangıç olarak 200 yapalım. Bunu hemen bitirebilirsem ve o sürede başka arkadaş almamış olursa kalan 200ü de alırım. Olur mu?[/QUOTE]

Tamam tatlım

berirem 57 adet daha okdum ben buna göre sana kalan 650 arkadaşım çünkü dg62 okuyor onun sayısını baz alma yazar o bitince az kaldı diyordu.

BERİREM-------------620 ADET ---------- 500 ADET OKUNDU

ÖZGEM81------------622ADET------------781 ADET OKUNDU

NUTELLA-------------622 ADET------------122 ADET OKUNDU

KALEMERO-----------620 ADET------------131 ADET OKUNDU

DG62 -----------620 ADET--------300 ADET OKUNDU (KENDİSİDE 320 SİNİ BİTİRMEK ÜZERE )

DIOR34 -----------620 ADET -----------620 ADET OKUNDU

TRLTRL --------------100 ADET----------- 100 ADET OKUNDU (LİST DIŞI OKUYAN ARKADAŞIMIZ)

TUANA82 -------------620 ADET----------- 620 ADET OKUNDU

MLTMGKSL------------400 ADET ----------- İPTAL (ÖZEL GÜNÜYMÜŞ)

SLCN ------------100 ADET ----------- 100 ADET OKUNDU (LİSTE DIŞI OKUYACAK ARKADAŞIM)

GÜNEŞHİM ----------- 387 ADET ---------- OKUYAMIYOR

NYNY06 ------------ BEKLEMEDE

ZAYIFLİCİM ------------ 200 ADET-------------- OKUYOR

3274 ADET OKUNDU :nazar::nazar::nazar::nazar

Arkadaşlar sabit olan sık uğrayan takip eden arkadaşlarla yeni listemiz bu şekilde okuyamam katılamam diyen varsa hbr versin yeni kişiye başlamadan düzenleyelim duaya başlayınca yeni gelen almayalım ve bir kişiyide 7 günde bitirmeye bakalım diyorum.Sizin fikrinizde önemli Diğer türlüsü zor oluyor herkese msj at bekle vs vs seklinde.Ha bide malum bayanız başlayıpta özel gününe denk gelen hemen okuduğu sayıyı yada okuyamayacak olan okuyamayacağını yazarsa onun sayısınıda bi şekilde bölüşürüz,bekleme olmaz böylece listemizi sağlıklı tamamlarız diyorum.Sizin fikriniz nedir??

BERİREM

ÖZGEM81

NUTELLA

KALEMERO

DG62

DIOR34

TUANA82

ZAYIFLİCİM

TRLTRL (LİSTEDIŞI OKUYAN ARKADAŞIMIZ BİZDE ONA İSTEDİĞİ BİR DUAYI OKUYACAĞIZ O TEFRICIYESINI KENDİ OKUYOR)

507 tane kaldı okuyan olursa alabılır ..okuyan olmazsa kalanı ben okuyacagım

Arkadaşlar sabit olan sık uğrayan takip eden arkadaşlarla yeni listemiz bu şekilde okuyamam katılamam diyen varsa hbr versin yeni kişiye başlamadan düzenleyelim duaya başlayınca yeni gelen almayalım ve bir kişiyide 7 günde bitirmeye bakalım diyorum.Sizin fikrinizde önemli Diğer türlüsü zor oluyor herkese msj at bekle vs vs seklinde.Ha bide malum bayanız başlayıpta özel gününe denk gelen hemen okuduğu sayıyı yada okuyamayacak olan okuyamayacağını yazarsa onun sayısınıda bi şekilde bölüşürüz,bekleme olmaz böylece listemizi sağlıklı tamamlarız diyorum.Sizin fikriniz nedir??

BERİREM

ÖZGEM81

NUTELLA

KALEMERO

DG62

DIOR34

TUANA82

ZAYIFLİCİM

TRLTRL (LİSTEDIŞI OKUYAN ARKADAŞIMIZ BİZDE ONA İSTEDİĞİ BİR DUAYI OKUYACAĞIZ O TEFRICIYESINI KENDİ OKUYOR)

Ben onaylıyorum bu sistemi. Daha sağlıklı olur. :) Bir de özel günlerde de okunabiliyor diye biliyorum ben, okunamıyor mu?

Ben onaylıyorum bu sistemi. Daha sağlıklı olur. :) Bir de özel günlerde de okunabiliyor diye biliyorum ben, okunamıyor mu?

Cnm normalde tabıkı ezberden dua zikir salavat okunuyor.Bende dua amaçlı okurum hep,Tefriciyede salavat olarak okunuyor ama niyet amaçlı kısmına takıldım bu konu bizi yavaşlattığı için netten bakmıştım ben kimi başlanılmaz ancak başlanmışsa okunur dio (zaten dilek niyet amaçlı hangi dua olursa olsun önden bi 2 rekat namaz kılındığı için genelde ister istemez başlanmaz)kimi bu tesbihatı abdestli okumak çok daha etkilidir dilek içinse temizlenip okuyun diyor, kimi sayılı niyet amaçlı okumada etkisi için namazla başlayıp abdestli kıbleye dönük başlamak okumak uygundur diyor, kimi her anınızda okuyun diyor,net bir bilgi yok bilgilerin kaynağındada alıntı yok (şu ,şu ilmihal vs gibi)bende kaldım öyle anlayacağın.Normal okuma değilde murat niyet amaçlı olunca temiz okumak aklıma yattı açıkcası ha ben bana perıyodundada oku diyene okurum hiç sorun değil ama kendime okunurken olan olursa nasip napalım onun sayısınıda bölüşen olursa bölüşürüm olmazsa ben kendim okurum dedim.Beriremdede olan arkadaşlar vardı biri temizlenip okudu ötekide temilenınce başladı destek cıktık.Kişinin kendi isteğine bağlı bıraktım diyim

Arkadaşlar bu dua oldukça etkili bilindiği üzere ancak uzun oluşu nedeniyle okunması zor geliyor bir çoğumuza.
Dileği olanlar müsait olanlar okunmasını isteyenler yazarlarsa sırayla okuruz dilekler için .
10 kişi toplasak kişi başı 444 adet düşüyor neredeyse buda çok zor değil neredeyse bir güne bir kişi okunup tamamlanır.Bu başlığı sadece bu dua için açtım.Yani başka dua değil bende bana okunsun ve bende katılayım diyen arkadaşlar varsa buyursunlar önce listemizi yapar sonrada her bir kişinin dileği için okuruz.

Salat-ı Tefriciye Duası

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

Okunma adabı
Önce güzelce namaz abdesti alınır.2 rekat Allah rızası için namaz kılınır ve namaz bitiminde 100 adet Estağfirullahelaziyme ve Etubüileyh diyerek tövbe edilir.Sonra dilek niyet edilerek (bizler sıra kimdeyse onun niyetine niyetlenerek)duaya başlanır.4444 tamamlanınca ya Rab okunan selavatı şerife hürmetine dileğimi hacetimi muradımı ver diyerek tamamlanır.

Ben de bu konuda konu açmıştım beni de listeye ekleyin lütfen.

Ben de bu konuda konu açmıştım beni de listeye ekleyin lütfen.

cnm hoşgeldin
Bizim şuan bir listemiz var yeni kişiyede 2.3 güne başlarız.Ancak sonradan katılıpta okuduğu adet veya okudum okumadım diye bilgi alamadığımız arkadaşlar oldu (muhakkak kendilerince geçerli nedenleri vardır okuyandan okumayndan da Allah razı olsun)Ancak bu durum beni zorluyor herkese tek tek msj at cvp bekle e cvp gelmeyince onun adedinede başlayamıyoruz acaba okudumu diye (Malum tam adedinde okunması lazım) o yüzden aktif olan arkadaşlar olsun istiyoruz sen ben ister okuyayım ister okumayayım her zaman sizle irtibatta olucam sayfayı takip edicem diosan yazayım
böyle uğrayıp bi heves olur diip gidenlerde var ben başka konudada dua ediyorum ordada denk geliyorum onu beklerken sıradaki kişinin hakkına girilio oda bi haktır sonuçta sen ben aktifim hergün uğrarım takip ve haberdar ederim diosan buyur gel

cnm hoşgeldin
Bizim şuan bir listemiz var yeni kişiyede 2.3 güne başlarız.Ancak sonradan katılıpta okuduğu adet veya okudum okumadım diye bilgi alamadığımız arkadaşlar oldu (muhakkak kendilerince geçerli nedenleri vardır okuyandan okumayndan da Allah razı olsun)Ancak bu durum beni zorluyor herkese tek tek msj at cvp bekle e cvp gelmeyince onun adedinede başlayamıyoruz acaba okudumu diye (Malum tam adedinde okunması lazım) o yüzden aktif olan arkadaşlar olsun istiyoruz sen ben ister okuyayım ister okumayayım her zaman sizle irtibatta olucam sayfayı takip edicem diosan yazayım
böyle uğrayıp bi heves olur diip gidenlerde var ben başka konudada dua ediyorum ordada denk geliyorum onu beklerken sıradaki kişinin hakkına girilio oda bi haktır sonuçta sen ben aktifim hergün uğrarım takip ve haberdar ederim diosan buyur gel

Tabiki katılmak istiyorum inşallah Rabbim kabul etsin.

Yeni son listemiz

BERİREM

ÖZGEM81

NUTELLA

KALEMERO

DG62

DIOR34

TUANA82

TRLTRL (LİSTEDIŞI OKUYAN ARKADAŞIMIZ BİZDE ONA İSTEDİĞİ BİR DUAYI OKUYACAĞIZ O TEFRICIYESINI KENDİ OKUYOR)[/QUOTE]

ZAYIFLİCİM

KBCB

NOT:LİSTE ARTIK KAPALIDIR

Son düzenleme:
BERİREM-------------620 ADET ---------- 500 ADET OKUNDU

ÖZGEM81------------622ADET------------781 ADET OKUNDU

NUTELLA-------------622 ADET------------122 ADET OKUNDU

KALEMERO-----------620 ADET------------131 ADET OKUNDU

DG62 -----------620 ADET--------300 ADET OKUNDU +320 ADET OKUNDU
DIOR34 -----------620 ADET -----------620 ADET OKUNDU

TRLTRL --------------100 ADET----------- 100 ADET OKUNDU (LİST DIŞI OKUYAN ARKADAŞIMIZ)

TUANA82 -------------620 ADET----------- 620 ADET OKUNDU

MLTMGKSL------------400 ADET ----------- İPTAL (ÖZEL GÜNÜYMÜŞ)

SLCN ------------100 ADET ----------- 100 ADET OKUNDU (LİSTE DIŞI OKUYACAK ARKADAŞIM)

GÜNEŞHİM ----------- 387 ADET ---------- OKUYAMIYOR

NYNY06 ------------ BEKLEMEDE

ZAYIFLİCİM ------------ 200 ADET-------------- OKUYOR

DG62 Özelden ulaştı arkadaşlar kendiside 320sini tamamlamış.

Yarın akşam yeni listeyi oluşturucam ve max 7 günde okuyalım diorum .yeni listeye göre katılamam işlerim yoğun özel günüm diyen varsa yarına kadar cevap dönerse çok sevinirim.Ona göre net başlarız herkes sayısını bilir sevgilerr

Listemiz bu şekilde

BERİREM

ÖZGEM81

NUTELLA

KALEMERO

DG62

DIOR34

TUANA82

TRLTRL

ZAYIFLİCİM

KBCB

DG62 Özelden ulaştı arkadaşlar kendiside 320sini tamamlamış.

Yarın akşam yeni listeyi oluşturucam ve max 7 günde okuyalım diorum .yeni listeye göre katılamam işlerim yoğun özel günüm diyen varsa yarına kadar cevap dönerse çok sevinirim.Ona göre net başlarız herkes sayısını bilir sevgilerr

Listemiz bu şekilde

BERİREM

ÖZGEM81

NUTELLA

KALEMERO

DG62

DIOR34

TUANA82

TRLTRL

ZAYIFLİCİM

KBCB

Canım benım bu hafta özel günüm ama gelene kadar okurum nekadar okursam yazarım ok sayı almayım okudugumu yazarım

İphon'den
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar sıradaki kişi benim benim duam hakkımda hayırlı bir insanla evlilik için (söylemesi ayıp evde kaldımda :1:) belli bir kişi yok artık nasibim açılsın ve kendime uygun gönlüme göre biriyle HAYIRLISIYLA evlilik için okumak istorum.Okuyan okuyamayan herkesten Allah razı olsun.
bu arada ben 2 gün önceden niyetlenmiştim 444 adet okudum kalan sayıyı bölücem.Sizden tek isteğim sıksık takip edip okuyup okuyamamma bilgisi vermeniz.Özeldende atıcam ztn ulaşabildiğim arkadaşlara.İsmimde esra nick yerine ismen niyetlenirseniz çok sevinirim sevgiler :16:

BERİREM 433 ADET -----------

ÖZGEM81 (444 ADET OKUNDU) 436 ADET -----------

NUTELLA 433 ADET ------------

KALEMERO 433 ADET -------------

DG62 433 ADET--------------

DIOR34 433 ADET -------------

TUANA82 433 ADET MUAF BAŞLIYCAK KALANINI BEN TAMAMLIYCAM

TRLTRL 100 ADET ----------

ZAYIFLİCİM 433 ADET ----------

KBCB 433 ADET -----------

İnşallah güzel bir grup oluruz kimin ne muradı varsa da en kısa zamanda gerçekleşir .. Hayırlı olsun dualarımız kabul olsun

Son düzenleme:
Back