How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Dilek için 4444 Selatı Tefriciye

Şu anda liste bölüştürmelerde 100 eksik görünüyor onu özellikle sona bıraktım eski yüksek sayılardan sonra girmeyen bir arkadaşımız var olurda fazla okursa diye okumazsa nutella tamamlayacak onu :6:

ben bir hafta okuyamıycam :/

BERİREM-------------620 ADET ---------- 500 ADET OKUNDU

ÖZGEM81------------622ADET------------724 ADET OKUNDU

NUTELLA-------------622 ADET------------122 ADET OKUNDU (YETİŞEMEYEN VEYA EKSİKLER İÇİN BEKLEMEDE)

KALEMERO-----------620 ADET------------131 ADET OKUNDU

DG62 -----------620 ADET------------

DIOR34 -----------620 ADET -----------620 ADET OKUNDU

TRLTRL --------------100 ADET----------- 100 ADET OKUNDU (LİST DIŞI OKUYAN ARKADAŞIMIZ)

TUANA82 -------------620 ADET-----------

MLTMGKSL------------400 ADET -----------

SLCN ------------100 ADET ----------- 100 ADET OKUNDU (LİSTE DIŞI OKUYACAK ARKADAŞIM)

GÜNEŞHİM -----------387 ADET ----------

2297 ADET OKUNDU :nazar::nazar::nazar::nazar

Tmm tatlim abtes alip başlıyorum hemen rabibim kimin ne muradi varsa versin bizede hayirli evlatlar versin inssalah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar kaçar adet okudunuz yazarsanız olmadı okuyup bitirenlerde destek çıkalım (kendi adıma ) tamamlayalım bitsin zaten kişi olarak çoğaldık çokta uzatmayalım.(özellikle listedeki herkese aynı özveride okuyalım istiyorum kimsenin hakkı, aklı kalmasın )Duayı çok uzatmamak lazım derler.özel msj hakkım doldu dg62 ile irtibattayım özel durumdan dolayı geç başladı ama tuana82 ve mltmgksl den şimdilik bir haber yok .Günshimde başlıyordu.:16:

Arkadaşlar kaçar adet okudunuz yazarsanız olmadı okuyup bitirenlerde destek çıkalım (kendi adıma ) tamamlayalım bitsin zaten kişi olarak çoğaldık çokta uzatmayalım.(özellikle listedeki herkese aynı özveride okuyalım istiyorum kimsenin hakkı, aklı kalmasın )Duayı çok uzatmamak lazım derler.özel msj hakkım doldu dg62 ile irtibattayım özel durumdan dolayı geç başladı ama tuana82 ve mltmgksl den şimdilik bir haber yok .Günshimde başlıyordu.:16:

Ben okudum yazamadım hakınızı helal edin 620 okundu yani
Allah kabul etsin

İphon'e
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

NUTELLA-------------622 ADET------------122 ADET OKUNDU (YETİŞEMEYEN VEYA EKSİKLER İÇİN BEKLEMEDE)

KALEMERO-----------620 ADET------------131 ADET OKUNDU

TRLTRL --------------100 ADET----------- 100 ADET OKUNDU (LİST DIŞI OKUYAN ARKADAŞIMIZ)

TUANA82 -------------620 ADET----------- 620 ADET OKUNDU

SLCN ------------100 ADET ----------- 100 ADET OKUNDU (LİSTE DIŞI OKUYACAK ARKADAŞIM)

2917 ADET OKUNDU :nazar::nazar::nazar::nazar

ben kaldığım yerden devam edeyim mi ?

cnm senın sayılarından biraz ben okudum biraz yenı katılan arkadaşlara dağıttım okuyamayan zorlanan olursa onlara destek cıkıcaz o zaman okursun şimdilik beklemede kal sık sık ugra bak konuya :16::16:

BERİREM -------------120 ADET -----------

Beklediğimiz okumalar bunlar arkadaşlar sizde sayılarınızı yazarsanız yardımcı olalım (dg62 ıle yazıstım o bgn başlayacaktı)

benide eklermisiniz arkadaşlar allah rızası için banada okurmusunuz[/QUOTE]

Hoşgeldin cnm ,eklerim tabi listedeki her arkadaşa sırayla 4444 sayısını bölüşüp,okuyoruz şu an berıreme okuyoruz.

Listede yer alan arkadaşlardan ricam;sıksık takipte olmaları, çünkü sayı çok önemli bu duada.1 eksik 1 fazla olmaması gerekiyor tam 4444 adet.Yeni gelen okuyamayan,özel günü olanlar olunca, sayıları yeniden bölüşüyoruz.şimdilik sana sayı vermiyorum çünkü yazmayan arkadaşların hangi adette olduğunu bilmiyorum yazsınlar sanada bölüştürürüm.Sende hergün sayfaya bakmaya gayret edersen sevinirim.
sevgiler

Son düzenleme:

KALEMERO-----------620 ADET------------131 ADET OKUNDU (YETİŞEMEYEN VEYA EKSİKLER İÇİN BEKLEMEDE)

TUANA82 -------------620 ADET----------- 620 ADET OKUNDU

NYNY06 ------------ BEKLEMEDE

2917 ADET OKUNDU :nazar::nazar::nazar::nazar[/QUOTE]

Organize olmuş teyzelere benzedim.Berırem sen bekle, dg sen oku, nutella sen yedekte kal, mltmgksl sayını yaz tuana sende çay koy :52::52::52::52:

Back