- 19 Nisan 2009
- 1.268
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ginaa : Canım uçmuşsun gibi geldi biraz bana istediğin okul biraz zor :) Ama iyi bir okula gireceksin,önün açık. Sevineceksin bu okula da. Sevgilerimle :)
Busemavi: Malesef açılmadı kartların Çok düşük bir ihtimal
canım ben de bakmaya çalıştım falına ama daha yeniyim bu işlerde. saçı küt gibi omuzlarda olan bir kız gördüm bu kız kimse belki sen de olabilirsn biraz sıkıntı çekmiş ona sıkıntı çektiren kilolu bir bayan gördüm. ayrılık mı var yoksa o ayrılık gerçekleşti mi anlamadım ama yolun sonunda kavuşma yok en azından o kişiyle canım ben bunları gördüm sadece.
şimdi benim falıma bakarmısın?
adım gülsüm
dileğim: bu sene hayatıma biri girecek mi mutlu olacakmıyım yoksa yine sap gibi mi kalıcm :)
Adım Nazlı; sevdiğim insanla birbirimize kavuşabilecek miyiz? Teşekkür ederim şimdiden. :)
neden beni es geçip ,atladin canim.
Ben sana yazmadım mı. Ki bak not ediyorum kağıda bakıp bakıp.
Canım maalesef renkli kartların hiçbiri açılmadı. Olma ihtimali çok çok çok düşük. Ama belli olursa ne kadar sevineceğin. Kusura bakma çok mesaj geldi falan yazamamışım :)
Gülsüm, sen bu aralar bi aşk yaşamışsın sanırım canım. Yada yaşayacaksın bu onun işareti gibi gözüküyor. Sap gibi kalmicaksın yani :) Yakın zamanda birileri olucak bak yaz buraya çıkınca hee :) Kaçıp gitme :)
Nazlı: Nazlı uzun süre olmuş ayrılalı,veya bu sevdiğin insanla hiç kavuşmadınız mı? Anlayamadım tam ama. Bu kişinin gönlü de sende ve kartların bi çoğu açık.Önün aydınlık canım
Gülsüm, sen bu aralar bi aşk yaşamışsın sanırım canım. Yada yaşayacaksın bu onun işareti gibi gözüküyor. Sap gibi kalmicaksın yani :) Yakın zamanda birileri olucak bak yaz buraya çıkınca hee :) Kaçıp gitme :)
Nazlı: Nazlı uzun süre olmuş ayrılalı,veya bu sevdiğin insanla hiç kavuşmadınız mı? Anlayamadım tam ama. Bu kişinin gönlü de sende ve kartların bi çoğu açık.Önün aydınlık canım
Kızlar falıma bakana bakabilirim bundan sonra çok yoruldum kaç kişiye fal açtım. :) Teşekkür ederim herkese falıma bakanlar buraya yazabilir bende bakarım dileklerine :)
Sorun değil tatlım sen de yoruldun baya.Demek pişman değil yaptıklarından allahın cezası ya .
senin falına nerden bakıyoruz. kahve falıysa bakarım
bana da kart açar mısın?
ama dinlen ne zaman istersen aç canım
sevtap; bebeğim olacak mı? ne zaman hamiş olucaaaaam...
Yok canım, ayrılmadık hiç. Yani şöyle ki, birlikteyiz; ama aramızda mesafeler var. Benden uzakta. İlerisi için sormuştum biraz da, hani iş ciddiyete binecek mi gibisinden. :)
Ay, hadi inşAllah. Teşekkür ederim canım...* :)Önün açık gözüküyordu canım :)
Yok yorulmaktan değilde kötü çıkınca bende üzülüyorum. Amaaan bende aynı durumdayım boş ver o kaybetmiş