senin falına nerden bakıyoruz. kahve falıysa bakarım
bana da kart açar mısın?
ama dinlen ne zaman istersen aç canım
sevtap; bebeğim olacak mı? ne zaman hamiş olucaaaaam...
Ne çok bebek bekleyen var. Allah herkesi isteğine kavuştursun. Renkli kartların açıldı canım. İnşallah en kısa sürede olur dileğin.
Falı bekliyoruz annemin :)
Kızlar Merhaba,isteyenlere iskambil kağıtlarından dilek falı bakıyorum. İsminizi ve dileğinizi yazmanız yeterli.
Birazdan kahve içicem,kahve falıma bakanlara öncelik tanıyorum koyarım resimleri de buraya :) :) :) :) :) :) Bilenlere iki dilek falı
Olucak mı olmicak mı,olması zor mu biraz da yorum katarak anlatıyorum işte :) Siz kağıtlara dokunmadan ne kadar olur bilemem ama, normalde çıkıyor bu fal :)
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/552193-falima-bakar-misiniz.html#post26060501
konu açtım burdan bakabilirsiniz falıma :) :) Bakanlara öncelik tanıyorum,teşekkürler :)
Teatlim banada baksaydin ya bi zahmet sabwhdan bekliyorum lutfen.beni atladin.vallah fala bakamiyorum baka bilseydim kahve falina yorum yapardim.hamileyim adim ofeliiya.aileme bakarmisin.cok tsk ederim.ne olursun bebisimin hatri icin.cok sagol.kusutlra bakma basini sisirdiysem.
canim gercekten cok mutlu olurum benim falimada bakarsan ..
kahve falina gorebildigim kadarini yorumladim ama dogru cikar mi bilmem:))
adim Sibel.. dilegimde hmm soyle diyeyim,, karsi cinsle olan iliski durumlari hakkinda
geç kalmısım galiba
Ofeliya: Aile kartların temiz canım,geleceğiniz açık.
Sibel: Canım biraz karışıklık var kartlarında. Ne olmuş böyle sanırım küçük tartışmalar yaşanmış. Sabret herşey yoluna girecekKartların açık
Canım şuna bakabilirmisin :) :)
Bende sana kart açarım :)
Eki Görüntüle 492002
Eki Görüntüle 492003
Eki Görüntüle 492004
Eki Görüntüle 492005
Eki Görüntüle 492006
Eki Görüntüle 492007
Eki Görüntüle 492008
Eki Görüntüle 492009
Başkası da bakarsa falına bakıcam. Teşekkürler kızlar
iliskin varmı bilmiyorum ama yasanmıs bir ayrılık var galiba yada olacak.bu süre zarfında ayrılığın zamanını aza indirmek için cabalaman gerekecek yoksa barısma süreniz uzayabilir.Karsılıklı sevgi var ama bazen dolumlar ani patlamalara neden oluyo ayrılma sonucunda barısmada var barıştıktan sonra kendinde hata gördüysen aza indirmek icin cabalamaya baslıcaksın karsı tarafta fevri davranmamaya özen göstericek unutma iliskilerde bazen verilen kararlar güzel değişimlerede yol acıyoonun dısında fazla sorun görmüyorum ben sadece hane icinde bir ses yankı yapıcak gibi burda yaslı bir bayan gördüm belkide bakısları garip olduğu icin öyle hissetmiş olabilirm onun tarafından evde yada akraba ortamında baya konusulacak.Ölümmü diye düsündüm... ama kötü biriyse ailene karsı sizi sinir edebilir.benden bu kadar :)
benimde adım cansu
dileğim radyo tv okuyabilcekmiyim