Dilek Falı Bakıyorum :)

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
Kızlar Merhaba,isteyenlere iskambil kağıtlarından dilek falı bakıyorum. İsminizi ve dileğinizi yazmanız yeterli.
Birazdan kahve içicem,kahve falıma bakanlara öncelik tanıyorum koyarım resimleri de buraya :) :) :) :) :) :) Bilenlere iki dilek falı

Olucak mı olmicak mı,olması zor mu biraz da yorum katarak anlatıyorum işte :) Siz kağıtlara dokunmadan ne kadar olur bilemem ama, normalde çıkıyor bu fal :)

http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/552193-falima-bakar-misiniz.html#post26060501

konu açtım burdan bakabilirsiniz falıma :) :) Bakanlara öncelik tanıyorum,teşekkürler :)

Son düzenleme:
hilal-sınav geçmek bakar mısın canım:)

Canım olması biraz zor gibi gözüküyor. Tamamen açılmadı kartların. Sanırım üniversite sınavı. Çok çabalamışsın,karşına çok zorluk çıkmış başlarda ama geçmiş hepsi baya yol katetmişsin. Önünde ufak bi engel daha var canım. Elinde olan imkanları değerlendir derim,burda aşmaya çalıştığın gözüküyor imkanlarını. Yapma :)

Dileğini biraz daha açık yazsaydın,daha çok yorum yapabilirdim bu konuda :)

Son düzenleme:

sağol canım bu kadarıda yeter:))

ismim aslı bu yıl mağza açıcakmıyım

Ne kadar uğraşmışsın böyle :) çok istiyorsun. Açıcaksın gibi gözüküyor canım ama daha zamanı var. Yılın sonuna doğru sanırım açmayı düşünüyorsun. Parayla ilgili sıkıntı gördüm.

adım aslı bu yıl dükkan açmak istiyorum bi bakarmısın benim dükkan işim olacakmı yoksa sadece hayallerimimi süsleyecek

Adımı özelden yollasam,bakar mısın ?

Canım dileğin olacak. Tam olarak istediğin gibi olmasada yine istediklerinden biri olacak diyebilirim

Önün açık ferah. Bu arada hanede,akrabalarda ciddi rahatsızlığı olan biri mi var?
Bi doktora görünmesini tavsiye ediyorum. Bacakları ile ilgili bi rahatsızlıkta olabilir bu

mace bende özelden atmıştım :26:

Çok saol,mutlu oldum şimdi
Ciddi bi rahatsızlk yok inşallah olmazda
Umarım bu konuda yanılmışsındır

ben özelden attım banada bakarmısınn

Canım doğru yoldasın. Yalnız sen biraz kıskançsın sanırım. Yada erkek arkadaşın. Kıskançlık yüzünden ilişkide sarsılmalar olabilir dikkat edin :) Sevgilerimleee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…