Sana dedim canım. İhtimal var,ama sabretmeni öneririm :)
Canım benim içinde bakabilir misin ? İsmim Naz :) Erkek arkadaşımla ayrıldık,ailevi problemlerim var. Erkek arkadaşımla barışacak mıyım ?:18:
canım sana özelden yazmıştım benıde unutmaaaa ne olurr
Canım dileğin olacak
Nazzzz inanmıyorumm :) Fal için çok çok çok teşekkürler :) Okur okumaz hızlı hızlı iskambil bakmaya başladım sana :) Falıma bu kadar özenerek bakan ilk kişi :) :)
Naz'cım. Bi bebek var. Çok yakınında. Ama sen bu bebeği neden istemiyorsunAyrıca babanın isminde E ve R harfleri var sanırım. Babanın çok büyük bir kısmeti var canım. Bir iş teklifi almış.
Kesinlikle reddetmesin çok hayırlı bir iş bu. Annenin bir adağı var. Bu adak olacak,yalnız öncelikle göğüs kısmındaki rahatsızlıktan bahsetmek istiyorum. Çok uğraşıyorsunuz doktorlar çare bulamıyor belli. Babanın işi olunca o da düzelecek gibi görünüyor. Hanenize gelen bir kız var. Sarışın kısa boylu. Siz her ne kadar iyi niyetli görsenizde bu kızın niyeti iyi değil tatlım...
Erkek arkadaşına gelince. Erkek arkadaşın uzun boylu ve sarışın sanırım. Bu çocuk çok pişman olacak,sana yalvaracak dönmen için. Emin olabilirsin ki olmaya başlamış bile :)
Ama senin önüne çok kısa zaman da seni seven biri çıkacak. Bu sarışın bey yüzünden tartışmalar olabilir aranızda aldırma sen önüne bak.
Sevgilerimle :)
Çok teşekkürler fal için tekrar..:)
Bu arada benim neden renkli renkli mesaj düzenleme panelim yokNe zaman olucak?
senin de var ki :)
mesaj yazarken yukarda ilk satırda font, size yanında A harfi var oraya tıklayıp istediğin rengi yapabilirsin :)
Canım 1 dileğe bakabiliyorum yalnızca. Falıma bakanlara anneme baktırıyorum ben ellemiyorum kartları tekrar. 2 dileğe bakabiliyorum yani :)
Ayrı eve çıkacak gibi görünüyorsunuz canım. Evliliğinizde şu anda bi huzursuzluk var. Ama bunu arka plana atmışsınız. Önceliğiniz bu huzursuzluğu halletmenizi öneririm. Sürekli ev ev diye düşünmekten eşinizi ihmal ediyorsunuz. Ben baya iskambil açtım size.
Umarım gerçekleşir dileğiniz :)
Benimde falima bakarmisiniz....aslinda kardesim icin baktiracam mumkunse ismi fuat evlilik isi olacakmi tanistigi kisiyle birde kardesimin egitimi ne olacak simdiden tesekkurler
Daha zamanı var canım :)
Nasil zamani var anlayamadim....bu bayanla evlilik isi olacakmii..B..birde istedigi bolum meslegi kazanacakmi....