Dilek Falı Bakıyorum :)

Canım benim içinde bakabilir misin ? İsmim Naz :) Erkek arkadaşımla ayrıldık,ailevi problemlerim var. Erkek arkadaşımla barışacak mıyım ?:18:

canım sana özelden yazmıştım benıde unutmaaaa ne olurr

Canım benim içinde bakabilir misin ? İsmim Naz :) Erkek arkadaşımla ayrıldık,ailevi problemlerim var. Erkek arkadaşımla barışacak mıyım ?:18:

Nazzzz inanmıyorumm :) Fal için çok çok çok teşekkürler :) Okur okumaz hızlı hızlı iskambil bakmaya başladım sana :) Falıma bu kadar özenerek bakan ilk kişi :) :)

Naz'cım. Bi bebek var. Çok yakınında. Ama sen bu bebeği neden istemiyorsun Ayrıca babanın isminde E ve R harfleri var sanırım. Babanın çok büyük bir kısmeti var canım. Bir iş teklifi almış.
Kesinlikle reddetmesin çok hayırlı bir iş bu. Annenin bir adağı var. Bu adak olacak,yalnız öncelikle göğüs kısmındaki rahatsızlıktan bahsetmek istiyorum. Çok uğraşıyorsunuz doktorlar çare bulamıyor belli. Babanın işi olunca o da düzelecek gibi görünüyor. Hanenize gelen bir kız var. Sarışın kısa boylu. Siz her ne kadar iyi niyetli görsenizde bu kızın niyeti iyi değil tatlım...

Erkek arkadaşına gelince. Erkek arkadaşın uzun boylu ve sarışın sanırım. Bu çocuk çok pişman olacak,sana yalvaracak dönmen için. Emin olabilirsin ki olmaya başlamış bile :)
Ama senin önüne çok kısa zaman da seni seven biri çıkacak. Bu sarışın bey yüzünden tartışmalar olabilir aranızda aldırma sen önüne bak.

Sevgilerimle :)

Çok teşekkürler fal için tekrar..:)

Hepsi doğru gerçekten iyi ki falına bakmışım resmen içim rahatladı Çoook teşekkürler Öpüyorum ağzına sağlık

Bu arada benim neden renkli renkli mesaj düzenleme panelim yok Ne zaman olucak?

senin de var ki :)
mesaj yazarken yukarda ilk satırda font, size yanında A harfi var oraya tıklayıp istediğin rengi yapabilirsin :)

Çok teşşekür ederim emeğin için. İnşallah bayramda çifte bayram yaşayıp sevgilinle barışırsın:) Benim ayrı evi sormamın nedeni barışıp yine ailesiyle yaşarsak bu kısa süreli bir mutluluk olur, tekrar aynı sorunlar başlar. Bizim bu sorunlardan kurtulmamız için barışıp kimseyi hayatımıza bulaştırmadan sevgimize evliliğimize bakmamız gerekiyor, o yüzden canım? Birleşmemiz yakın bir zamandadır umarım.

Benimde falima bakarmisiniz....aslinda kardesim icin baktiracam mumkunse ismi fuat evlilik isi olacakmi tanistigi kisiyle birde kardesimin egitimi ne olacak simdiden tesekkurler

Canım banada bakarmısın hamıleyım dogumum nasıl olucak?taşınmak ıstıyoruz bıde

Tatlım adım ofeliya banada baksan lutfen evlılıyıme bebeyım olucak.yanı genel olarak.şimdiden cok tşk ederım

bende istiyorum bi eve taşındık bir sürü sıkıntısı çıktı evin sorunlar çözülecek mi başka biryere mi taşınıcaz acabaaa

Arkadaşlar özel mesaj atanlara bakamıyorum. Burdan bakmaya çalışıyorum. Falıma bakanlar öncelikli öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…