ok bakarım ana dedın mı akan sular durur
Bu yıl yalnız gezmiyorsun canım 1-2 ay süre veriyorum sonra gönlünü kaptıracaksın birine :)
merhaba kahve falınızı inceledimmmm falınızda kısa bı yolunuz var .. bu yol sonunda sizi süprizler bekleyebilir...birsuru harfler gördüm a h t s c harfleri bunları sadece gördümm...kım oldugunu bılmememm... bı tae kısa saçlı bı kız gördümmmm sankı arada kalmış gibiydi...saçları boynuna kadar dıyelimm.. belkide sizsiniz bilmememm:))))))) size zamanında çok kıskançlık yapan bı ınsan var kadın kilolu bıraz yine ortalığı karıştıracak gibi.... tabağınız hanenızdır hanenıze bı kız bebek gördümmm... umarım falım çıkmıştırrrr ... sıra bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ismim nur
dileğimmm anne olmak eşimi baba yapmak:))))
banada bakarsan sevınırımmm sımdıden tesekkurler:) ismim selin aklımdakı kişiyle evlenebilcekmıyım?? dileğim bu:)
özge-erkek arkadaşımla evlenebilecek miyiz sonumuz ne
banada bakarmısın lütfeeen. ismim gizem dileğim istediğim okula girebilecekmiyim
Sinem:Bu yıl atamam olacak mı?
Şimdiden teşekkürler
Özelden yazmstm cnım dılegıme bakabılır msn?
Canım benim malım konum biliyorsun. Adım Seher, eşimin adı Ömer. Eşimle ayrı eve çıkıp huzurlu bir evliliğimiz olacak mı? Bu konuda bakarsan memnun kalırum. Bir de maddiyatımı merak ediyordum. Maddi durumumdan yakın zamanda kurtulacak mıyım?
Canım benim malım konum biliyorsun. Adım Seher, eşimin adı Ömer. Eşimle ayrı eve çıkıp huzurlu bir evliliğimiz olacak mı? Bu konuda bakarsan memnun kalırum. Bir de maddiyatımı merak ediyordum. Maddi durumumdan yakın zamanda kurtulacak mıyım?
Canım baktımda 10 dk da bir mesaj atabiliyorum :) Kızlar burdan yazarsanız daha iyi olur özel mesajlara yetişemiyorum unutuyorum kime ne yazdım. Bi kişiye tekrar tekrar bakıyorum. En azından burada beğeniyorum baktıklarımı.
Canım senin falında, benimle aynı durumdasın bu arada :) Biraz daha zamanı var bitanem kendine iyi bak :)
bna mı dedın cnım anlamadm 1 hafta oluyo benı terk edelı her sey güzeldı ayrldk barısma olucak mı
mace bana da bakar mısın adımı özelden yazdım sana burda yazmak istemiyorum da:)