Dilek Falı Bakıyorum :)

tatlım ben de özelden atıyorum bilgileri isteğimi. şimdiden çooook teşekkürler

banada bakarmısın lütfeeen. ismim gizem dileğim istediğim okula girebilecekmiyim

banada bakarsan sevınırımmm sımdıden tesekkurler:) ismim selin aklımdakı kişiyle evlenebilcekmıyım?? dileğim bu:)

özge-erkek arkadaşımla evlenebilecek miyiz sonumuz ne

Nrkny: Fal için teşekkürler ağzına sağlık. Canım baktım bende dileğine. Dileğin açıldı kartlarının bir çoğu açık. Yalnız yakın zamanda bir sıkıntı atlatmışsınız. Bu sıkıntı sizi çok sarsmış. Kendini yıpratma. Sürekli bu bebeği de düşünme başka şeyler düşünemiyorsun strese giriyorsun. Olacağı varsa da olmuyor. Allah yardım etsin umarım dileğin olur :)
Tolin:Malesef evlilik gözükmüyor canım. Aklında olan kişinin aklında değilmişsin gibi görünüyor
Sevdimama: Erkek arkadaşının kafasında evlilik yok canım. Bi sen düşünüyorsun o da lafta söylüyor. Bi evlilik gördüm ama sanırım başka biriyle olacak. Bu arada dilek falından çıktım artık bildiğin iskambile çevirdim olayı :) :) :) içimden geçti :)

banada bakarmısın lütfeeen. ismim gizem dileğim istediğim okula girebilecekmiyim

Sinem:Bu yıl atamam olacak mı?
Şimdiden teşekkürler

Ginaa : Canım uçmuşsun gibi geldi biraz bana istediğin okul biraz zor :) Ama iyi bir okula gireceksin,önün açık. Sevineceksin bu okula da. Sevgilerimle :)

Busemavi: Malesef açılmadı kartların Çok düşük bir ihtimal

Canım benim malım konum biliyorsun. Adım Seher, eşimin adı Ömer. Eşimle ayrı eve çıkıp huzurlu bir evliliğimiz olacak mı? Bu konuda bakarsan memnun kalırım. Bir de maddiyatımı merak ediyordum. Maddi zararımdan yakın zamanda kurtulacak mıyım?

Son düzenleme:
Özelden yazmstm cnım dılegıme bakabılır msn?

Canım baktımda 10 dk da bir mesaj atabiliyorum :) Kızlar burdan yazarsanız daha iyi olur özel mesajlara yetişemiyorum unutuyorum kime ne yazdım. Bi kişiye tekrar tekrar bakıyorum. En azından burada beğeniyorum baktıklarımı.

Canım senin falında, benimle aynı durumdasın bu arada :) Biraz daha zamanı var bitanem kendine iyi bak :)

Mesaj tekrarı buuuuuuuuu:)

Son düzenleme:

Canım 1 dileğe bakabiliyorum yalnızca. Falıma bakanlara anneme baktırıyorum ben ellemiyorum kartları tekrar. 2 dileğe bakabiliyorum yani :)

Ayrı eve çıkacak gibi görünüyorsunuz canım. Evliliğinizde şu anda bi huzursuzluk var. Ama bunu arka plana atmışsınız. Önceliğiniz bu huzursuzluğu halletmenizi öneririm. Sürekli ev ev diye düşünmekten eşinizi ihmal ediyorsunuz. Ben baya iskambil açtım size.

Umarım gerçekleşir dileğiniz :)

bna mı dedın cnım anlamadm 1 hafta oluyo benı terk edelı her sey güzeldı ayrldk barısma olucak mı

mace bana da bakar mısın adımı özelden yazdım sana burda yazmak istemiyorum da:)

Bu arada benim neden renkli renkli mesaj düzenleme panelim yok Ne zaman olucak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…