- 25 Mart 2011
- 1.406
- 28
Canım normalde iki dileğe bakmıyorum falıma bakmayanlara :) :) :)
Bebek dileğin için, daha erken canım yaşın genç sanırım henüz ve bebek göremedim ben daha. Eşin çok istiyor gibi görünüyor burda. Daha değil ama yıl içerisinde olabilir.
Kpss için kartların açılmadı canım maalesef
yapma ya ikisi de tutmadı mı(
kahve falından anlamıyorum canım anlasam bakardım bende sana
teşekkür ederim yorumun için
canım kusura bakma bıraz ısım vardı
mace sen yakın zaman ıcerısınde buyuk bı sıkıntı atlatmısıın...izleri kalsada sıkıntın bıtmıs dıyebılırım
kısa kısa yolların var sureklı ama bu maddı acıdan bısıle ılgılı...içerisinde m ve e harfi olan bır erkek var hayatında
arkadasın sevgılın bılmıorm kım ama sana cok destegı olacak
bıraz karmasıksın sanırım ama bı ınsan var sureklı onun uzerıne sıkıntıların..kardesın var sanırım onunla ılgılı bır takım sorunlar yasıyor olabılırsınız...
ya aılede akrabalarından bırı bosanma surecıne gırebılır
cok pozıtıfsın ve bır yerden para alıcaksın yakın zamanda bır ıs degısıklıgı soz konusu olabılır
m ve e harfi olan bır erkek var hayatında
arkadasın sevgılın bılmıorm kım ama sana cok destegı olacak
Wuuu barışma var mı ayrıyım sevgilimle ya ben
ben yanında hıssettım onu bılmıorm kuzum
evet barıscaksın ve o sana destek olacak
ben bılmıorm pek fal ama gozlerınle ılgılı tedavı gorebılırsın
veeee bır bebek haberı alıcaksın bende yok ama yakın cevrende oglu olacak bırı var
9 herhangıbı ayın 9 u yada 9. ay la ılgılı onemlı bısı var
Kızlar Merhaba,isteyenlere iskambil kağıtlarından dilek falı bakıyorum. İsminizi ve dileğinizi yazmanız yeterli.
Birazdan kahve içicem,kahve falıma bakanlara öncelik tanıyorum koyarım resimleri de buraya :) :) :) :) :) :) Bilenlere iki dilek falı
Olucak mı olmicak mı,olması zor mu biraz da yorum katarak anlatıyorum işte :) Siz kağıtlara dokunmadan ne kadar olur bilemem ama, normalde çıkıyor bu fal :)
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/552193-falima-bakar-misiniz.html#post26060501
konu açtım burdan bakabilirsiniz falıma :) :) Bakanlara öncelik tanıyorum,teşekkürler :)
ya zaten barısıcaksın ayın 19 u deıl amaÇook teşekkür ederim. İnanki tek ilgilendiğim daha doğrusu ilgimi odakladığım kısım sevgilimle olan :)
Umarım barışma vardır :) Ayın 19 u bayram belki arar :)
Yada 9. ayda görüşürüz belki :) :) :)
ya zaten barısıcaksın ayın 19 u deıl ama
9. ayda bısıler olabılır canım
ismim sema bebeğim olsun istiyorum ama ne zaman olacak yoruldum artık.önümüzdeki ay hamile olduğumu öğrenmek istiyorum artık(
Canımmmmmmmmmm çok çok çok az bir süre kalmış :) :) :) :) Biraz daha engell var önünde. Ama Allah'ında izniyle kavuşursun umarım bebeğine. Burada öyle görünüyor. Sevgiler :)
Banada bakarmısın?
Adım ebru. Erkek arkaşımla geleceğimiz gözüküyormuu evlenebilicekmiyiz?