Dilek Falı Bakıyorum :)

yapma ya ikisi de tutmadı mı (

kahve falından anlamıyorum canım anlasam bakardım bende sana

teşekkür ederim yorumun için

mace sen yakın zaman ıcerısınde buyuk bı sıkıntı atlatmısıın...izleri kalsada sıkıntın bıtmıs dıyebılırım
kısa kısa yolların var sureklı ama bu maddı acıdan bısıle ılgılı...içerisinde m ve e harfi olan bır erkek var hayatında
arkadasın sevgılın bılmıorm kım ama sana cok destegı olacak
bıraz karmasıksın sanırım ama bı ınsan var sureklı onun uzerıne sıkıntıların..kardesın var sanırım onunla ılgılı bır takım sorunlar yasıyor olabılırsınız...
ya aılede akrabalarından bırı bosanma surecıne gırebılır
cok pozıtıfsın ve bır yerden para alıcaksın yakın zamanda bır ıs degısıklıgı soz konusu olabılır

m ve e harfi olan bır erkek var hayatında

Wuuu barışma var mı ayrıyım sevgilimle ya ben

veeee bır bebek haberı alıcaksın bende yok ama yakın cevrende oglu olacak bırı var

m ve e harfi olan bır erkek var hayatında

Wuuu barışma var mı ayrıyım sevgilimle ya ben

ben yanında hıssettım onu bılmıorm kuzum
evet barıscaksın ve o sana destek olacak
ben bılmıorm pek fal ama gozlerınle ılgılı tedavı gorebılırsın

ben yanında hıssettım onu bılmıorm kuzum
evet barıscaksın ve o sana destek olacak
ben bılmıorm pek fal ama gozlerınle ılgılı tedavı gorebılırsın

veeee bır bebek haberı alıcaksın bende yok ama yakın cevrende oglu olacak bırı var

9 herhangıbı ayın 9 u yada 9. ay la ılgılı onemlı bısı var

Çook teşekkür ederim. İnanki tek ilgilendiğim daha doğrusu ilgimi odakladığım kısım sevgilimle olan :)

Umarım barışma vardır :) Ayın 19 u bayram belki arar :)

Yada 9. ayda görüşürüz belki :) :) :)

ismim sema bebeğim olsun istiyorum ama ne zaman olacak yoruldum artık.önümüzdeki ay hamile olduğumu öğrenmek istiyorum artık(

ya zaten barısıcaksın ayın 19 u deıl ama
9. ayda bısıler olabılır canım

ya zaten barısıcaksın ayın 19 u deıl ama
9. ayda bısıler olabılır canım

Oy çok teşekkürler :) Doğru bak ayın sonunda özel bi gün benim için :)
O gün ararsa bir şeyler olabilir :)

Ağzına yüreğine sağlık. Helal et :)

Şey dicem. Sonra özelden mesaj atsam. Annemde çok heveslendi. Ona da bakabilirmisin bi iki cümlecik?

ismim sema bebeğim olsun istiyorum ama ne zaman olacak yoruldum artık.önümüzdeki ay hamile olduğumu öğrenmek istiyorum artık(

Canımmmmmmmmmm çok çok çok az bir süre kalmış :) :) :) :) Biraz daha engell var önünde. Ama Allah'ında izniyle kavuşursun umarım bebeğine. Burada öyle görünüyor. Sevgiler :)

Banada bakarmısın?
Adım ebru. Erkek arkaşımla geleceğimiz gözüküyormuu evlenebilicekmiyiz?

Canımmmmmmmmmm çok çok çok az bir süre kalmış :) :) :) :) Biraz daha engell var önünde. Ama Allah'ında izniyle kavuşursun umarım bebeğine. Burada öyle görünüyor. Sevgiler :)

çok teşekkür ederim canım.inşlalah bir an önce gelir.

Adım handan. Bekarım. Tanışma , evlilik falan varmı? Biri girecekmi hayatıma???

banada bakarmısın adım sinem benımde bebeğim olmuyor 1 ay sonra doktora gitcem ve diyeceklerinden cok korkuyorum uzun bir süreç mi bekliyor beni cvplarsan sevınırım olumlu olumsuz herseye açığım tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…