- 13 Haziran 2012
- 2.596
- 1
Canım şu an için evlilik gözükmüyor :)
Kısmet canım saol.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım şu an için evlilik gözükmüyor :)
Adım handan. Bekarım. Tanışma , evlilik falan varmı? Biri girecekmi hayatıma???
banada bakarmısın adım sinem benımde bebeğim olmuyor 1 ay sonra doktora gitcem ve diyeceklerinden cok korkuyorum uzun bir süreç mi bekliyor beni cvplarsan sevınırım olumlu olumsuz herseye açığım tşkler
canım banada bakabilirmisin ismim esin işe girecekmiyim
Handan: Seninle ilgilenen biri var ama sen istemiyorsun sanırım. Kısmetini kapatmasana :) :) Yeni birileri olacak ama daha zamanı var.
Sinem: Canım doktorun söyledikleri konusunda bilgi veremeyeceğim maalesef. Kartların yarısı açıldı yarısı kapalı. Ama renkli kartların fazlalıkta o yüzden umudunu kaybetme derim. Allah gönlüne göre versin.
Esin: Beklemediğin bir anda gireceksin canım :) sabırlı ol az kalmış
İsmim : Perihan
Dileğim : Bebeğimin olması
Çok teşekkür ederimmmm
agzına saglık bide eşim için bakabilirmisin ismi kenan daha iyi bi işi olacak mı
Oy çok teşekkürler :) Doğru bak ayın sonunda özel bi gün benim için :)
O gün ararsa bir şeyler olabilir :)
Ağzına yüreğine sağlık. Helal et :)
Şey dicem. Sonra özelden mesaj atsam. Annemde çok heveslendi. Ona da bakabilirmisin bi iki cümlecik?
Aynı kişiye 2 kez bakmıyorum canım :)
Benim falıma neden kimse bakmıyor Biz de sevgilimizden ayrıldık burda moralimiz bozuk hıh
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/552193-falima-bakar-misiniz.html
merhaba benimde falıma bakarmısınız isim canan hayatımda bırı olucakmı yoksa bu yıldamı yalnız gezıcem:)bırılerı varmı bana bakan:)
Sinem: Canım doktorun söyledikleri konusunda bilgi veremeyeceğim maalesef. Kartların yarısı açıldı yarısı kapalı. Ama renkli kartların fazlalıkta o yüzden umudunu kaybetme
yani uzun süreç mi bekliyor beni