Dilek Falı Bakıyorum :)

Adım handan. Bekarım. Tanışma , evlilik falan varmı? Biri girecekmi hayatıma???

banada bakarmısın adım sinem benımde bebeğim olmuyor 1 ay sonra doktora gitcem ve diyeceklerinden cok korkuyorum uzun bir süreç mi bekliyor beni cvplarsan sevınırım olumlu olumsuz herseye açığım tşkler

canım banada bakabilirmisin ismim esin işe girecekmiyim

Handan: Seninle ilgilenen biri var ama sen istemiyorsun sanırım. Kısmetini kapatmasana :) :) Yeni birileri olacak ama daha zamanı var.
Sinem: Canım doktorun söyledikleri konusunda bilgi veremeyeceğim maalesef. Kartların yarısı açıldı yarısı kapalı. Ama renkli kartların fazlalıkta o yüzden umudunu kaybetme derim. Allah gönlüne göre versin.
Esin: Beklemediğin bir anda gireceksin canım :) sabırlı ol az kalmış

İsmim : Perihan

Dileğim : Bebeğimin olması :KK16:

Çok teşekkür ederimmmm :KK19:

Handan: Seninle ilgilenen biri var ama sen istemiyorsun sanırım. Kısmetini kapatmasana :) :) Yeni birileri olacak ama daha zamanı var.
Sinem: Canım doktorun söyledikleri konusunda bilgi veremeyeceğim maalesef. Kartların yarısı açıldı yarısı kapalı. Ama renkli kartların fazlalıkta o yüzden umudunu kaybetme derim. Allah gönlüne göre versin.
Esin: Beklemediğin bir anda gireceksin canım :) sabırlı ol az kalmış

agzına saglık bide eşim için bakabilirmisin ismi kenan daha iyi bi işi olacak mı

merhaba benimde falıma bakarmısınız isim canan hayatımda bırı olucakmı yoksa bu yıldamı yalnız gezıcem:)bırılerı varmı bana bakan:)

İsmimi özelden yazsam olur mu :) beni aldatan eski erkek arkadaşım yaptıklarına pişman mı ,onu merak ediyorum :KK50:

allaH allah varmı öyle biri benimle ilgilenen. farkında değilim:KK43: yakınmı bana acaaba?

İsmim : Perihan

Dileğim : Bebeğimin olması :KK16:

Çok teşekkür ederimmmm :KK19:

Şu ana kadar kimsenin kartları tam açılmadı ya :/

Canım senin 2 kartın kapalı. O yüzden küçük bir engel kalmış içini ferah tut. Yakın zamanda iyi bir haber alabilirsin. :)

bende bende isterim özelden yazıyorummmmm ellerine ağızna sağlıkkk :)))

Oy çok teşekkürler :) Doğru bak ayın sonunda özel bi gün benim için :)
O gün ararsa bir şeyler olabilir :)

Ağzına yüreğine sağlık. Helal et :)

Şey dicem. Sonra özelden mesaj atsam. Annemde çok heveslendi. Ona da bakabilirmisin bi iki cümlecik?

ok bakarım ana dedın mı akan sular durur

Sinem: Canım doktorun söyledikleri konusunda bilgi veremeyeceğim maalesef. Kartların yarısı açıldı yarısı kapalı. Ama renkli kartların fazlalıkta o yüzden umudunu kaybetme

yani uzun süreç mi bekliyor beni

Benim falıma neden kimse bakmıyor :KK43: Biz de sevgilimizden ayrıldık burda moralimiz bozuk hıh :KK43:

http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/552193-falima-bakar-misiniz.html

merhaba kahve falınızı inceledimmmm falınızda kısa bı yolunuz var .. bu yol sonunda sizi süprizler bekleyebilir...birsuru harfler gördüm a h t s c harfleri bunları sadece gördümm...kım oldugunu bılmememm... bı tae kısa saçlı bı kız gördümmmm sankı arada kalmış gibiydi...saçları boynuna kadar dıyelimm.. belkide sizsiniz bilmememm:))))))) size zamanında çok kıskançlık yapan bı ınsan var kadın kilolu bıraz yine ortalığı karıştıracak gibi.... tabağınız hanenızdır hanenıze bı kız bebek gördümmm... umarım falım çıkmıştırrrr ... sıra bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ismim nur
dileğimmm anne olmak eşimi baba yapmak:))))

banada bakarsan sevınırımmm sımdıden tesekkurler:) ismim selin aklımdakı kişiyle evlenebilcekmıyım?? dileğim bu:)

merhaba benimde falıma bakarmısınız isim canan hayatımda bırı olucakmı yoksa bu yıldamı yalnız gezıcem:)bırılerı varmı bana bakan:)

Bu yıl yalnız gezmiyorsun canım 1-2 ay süre veriyorum sonra gönlünü kaptıracaksın birine :)

Sinem: Canım doktorun söyledikleri konusunda bilgi veremeyeceğim maalesef. Kartların yarısı açıldı yarısı kapalı. Ama renkli kartların fazlalıkta o yüzden umudunu kaybetme

yani uzun süreç mi bekliyor beni

Bilemiyorum canım ama sonu aydınlık :)

X