- 15 Nisan 2020
- 566
- 586
- 53
- Konu Sahibi crystaltears
-
buyrunMüsaitseniz ben isteriim özelden yazsam isim ve sorumu olur mu
Yaş 30 benim.Ismim Merve.
Soru da:
Zengin olcaz mı?
sorunuzu bekliyorumİsmim özge
Yaş 26
eşinizin işiyle ilgili problemlerinin var olduğunu görmekteyim işten çıkarılma ya da iş konusunda beklediğini alamadığı çabasının boşa çıktığı bir durumla karşılaştınız mı? bu dönemden önce bir şeyler maddi açıdan güzel giderken birdenbire bir bocalama yaşandığını gördüm parasal anlamda. eşiniz bundan sonraki süreçte yeni girişimler yapmaktan da çekinir hale gelmiş kendisi cesaretli ama endişeli de görünüyor aynı zamanda. zengin olmayı bir yana bırakırsak öncelikle maddi toparlanmaya ihtiyacınız var gibi görünüyor 2022 temmuz ayında finansal olarak daha iyi durumda olacaksınız bu toparlanma döneminde savurganlıktan kaçınmanız ve elinizden geldiğince yatırım yapmanız gerektiğini de vurguladı kartlarımIsmim Merve.
Soru da:
Zengin olcaz mı?
Gülden, 35 yaş. Tedavi görüyorum, bebeğim olacak mı?vermem gereken önemli sınavlarım var güzel puanlar gelmesi için bir totem yapıyorum bu başlık altına bana sormak istediğiniz soruyla birlikte yaş, isim bilgilerinizi vermeniz yeterlidir ilk 10 kişinin sorusuna tarot kartlarımla detaylı yanıt vereceğim
Keşke girişimler yapmaktan çekinseeşinizin işiyle ilgili problemlerinin var olduğunu görmekteyim işten çıkarılma ya da iş konusunda beklediğini alamadığı çabasının boşa çıktığı bir durumla karşılaştınız mı? bu dönemden önce bir şeyler maddi açıdan güzel giderken birdenbire bir bocalama yaşandığını gördüm parasal anlamda. eşiniz bundan sonraki süreçte yeni girişimler yapmaktan da çekinir hale gelmiş kendisi cesaretli ama endişeli de görünüyor aynı zamanda. zengin olmayı bir yana bırakırsak öncelikle maddi toparlanmaya ihtiyacınız var gibi görünüyor 2022 temmuz ayında finansal olarak daha iyi durumda olacaksınız bu toparlanma döneminde savurganlıktan kaçınmanız ve elinizden geldiğince yatırım yapmanız gerektiğini de vurguladı kartlarım
buyrun sorun lütfenBen de ben deee
Geç kalmadım inşallah. Kaç oldu?
Özelden yazıyorumbuyrun sorun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?