Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
vermem gereken önemli sınavlarım var güzel puanlar gelmesi için bir totem yapıyorum bu başlık altına bana sormak istediğiniz soruyla birlikte yaş, isim bilgilerinizi vermeniz yeterlidir ilk 10 kişinin sorusuna tarot kartlarımla detaylı yanıt vereceğim
vermem gereken önemli sınavlarım var güzel puanlar gelmesi için bir totem yapıyorum bu başlık altına bana sormak istediğiniz soruyla birlikte yaş, isim bilgilerinizi vermeniz yeterlidir ilk 10 kişinin sorusuna tarot kartlarımla detaylı yanıt vereceğim
Sınavılarınızda başarılar diliyorum 10 kişinin dolduğuna eminim, fakat sağlık açısından gerçekten problem yaşıyorum. Kanamalarım vardı hala var.,rahmimden örnek alındı ve biyopsi yapıldı. Kanamalar kesilmeyince hormonlu spiral taktılar. Daha 30 yaşındayım ve küçük bebeğim var. Çok korkuyorum