dilek adağım için 10 kişiye tarot bakımı

vermem gereken önemli sınavlarım var güzel puanlar gelmesi için bir totem yapıyorum bu başlık altına bana sormak istediğiniz soruyla birlikte yaş, isim bilgilerinizi vermeniz yeterlidir ilk 10 kişinin sorusuna tarot kartlarımla detaylı yanıt vereceğim 🐥
Bende istiyorum ismim hivda yaş 25 🤪

Gülden, 35 yaş. Tedavi görüyorum, bebeğim olacak mı?
Çok teşekkürler
vermem gereken önemli sınavlarım var güzel puanlar gelmesi için bir totem yapıyorum bu başlık altına bana sormak istediğiniz soruyla birlikte yaş, isim bilgilerinizi vermeniz yeterlidir ilk 10 kişinin sorusuna tarot kartlarımla detaylı yanıt vereceğim 🐥
Merhaba ilk 10 kişiye girdim mi acaba? Sorumu yanıtlayabilirseniz çok sevineceğim.🍀😊

İsmim Mine,yaş 42,bir şansımı denemek istedim😊.

Selam hala devam ediyo musunuz?

Sınavılarınızda başarılar diliyorum 🙏 🍀
10 kişinin dolduğuna eminim, fakat sağlık açısından gerçekten problem yaşıyorum. Kanamalarım vardı hala var.,rahmimden örnek alındı ve biyopsi yapıldı. Kanamalar kesilmeyince hormonlu spiral taktılar. Daha 30 yaşındayım ve küçük bebeğim var. Çok korkuyorum 🙏

X