dilegimin takası:))

yane ben balık olaraktan akıntıya karşı yüserim:1closedeyes:

denısın ustunde aklın başından gıttı bee altında sanmam yaşayasın bırak ters yuzmeyı sımdık senı pıyon olarak kullncaz arkdaslarının yanına salcaz haber et bıze ama bak yakalanırsan bızı tanımıyon:roflol:

cemrede kaldın bulasık camasr yıkar Şeniz

denısın ustunde aklın başından gıttı bee altında sanmam yaşayasın bırak ters yuzmeyı sımdık senı pıyon olarak kullncaz arkdaslarının yanına salcaz haber et bıze ama bak yakalanırsan bızı tanımıyon:roflol:

balıkız diye piyon olmam :1closedeyes:
hee ben arkadaşlarıma ihanet etmem:1closedeyes:
bikerem ben üstündede altındada yaşarım yaşatırım:1closedeyes:
hee ama sana al gülüm ver gülüm hesabıyla bi kıyak geçerim:roflol: :roflol:

47972054.fisherman1.jpg

aşam oldu böcük hale bekler balık tutmaz içinmirmirmirmir

bacım asıl sana lıtfen ben bakıcam ada da korsanlar varmı falan baska bı nıyetım yok yanı tamamen sızı korumak ıcın

bocuk anladın mı canım sen şincı cık takaya ben gelırım 20 dk sonra

balıkız diye piyon olmam :1closedeyes:
hee ben arkadaşlarıma ihanet etmem:1closedeyes:
bikerem ben üstündede altındada yaşarım yaşatırım:1closedeyes:
hee ama sana al gülüm ver gülüm hesabıyla bi kıyak geçerim:roflol: :roflol:

ohoo haın domdom atın bunu takastan işe yaramasÇok üzgünüm çoook yok öle yardım etcenkı ac kalmıyak yok dersen senuı buyuk balıklara yem ederım bılesınnaniknanik hee nan al gulum ver gülüm nee benı mı vercen olum benım sahıbım vaa ıssız adada benı beklı
:1rolleyes:

gidiklama.jpg

yettiiim böcükk yettiimmmmmm
kurtarcam seni o pis korsanın elinden:1ninca:
denize uçmana isin vermicem heytt beaa:jeyyar:

sıst kız korsanlarla macera guzel olur ama...heyecan...hemde evlerınden uzaktalar....aşkka hasretler...anladınız sız....

laa kaptan 20 dk dıe bızı ekme 20 dk o iş olmas :jeyyar: yanı balık tutmak sen kaptan deıl msın sür gıt yoluna var hele ben gelırm nasılsa

ayy ben helaya gelcem az beklen

milleti evlendirmekten usandın şimdide balık avınamı götürüyorsun dileğim loo
neyse benide yaz listeye bayılırım balık tutmaya usta bir ahtapot avcısıyımdır aynı zamanda

X