dilegimin takası:))

Oyy bende geliyorum takanızaaa karadenize yoll almış bile ahanda şimdiii penceredennn limana baktım ..Uyyy karadenuzumm gözünü sevem :roflol:

grnt051dc0.jpg

:jeyyar::jeyyar:Güneşte batıyorrr taka hırçın karadenizdeeee hamsilerrrr tavaya :lepi:

kızlar yemek zamanı hayden bakım balsurat ugur bocugu sız sofrayı kurun bıze extreme yongulum bızde hası balık tutalım daa hayden hayden

kız yoklama yaparken yoktun nırden cıktın sen bakım gel canım sana da bı ıs verırım şincı sende hamsılerı pısır salata yapacak gonullu yokmu aranızda

neyse kızlar ben sımdı kacıyorum gercekten acıktım kızlarımda gelır sımdı okuldan yemek hazırlıycam sonra gorusuruz byyyy

hamsi_tava.jpg

benım hamsıler daha lezız alın alın bundan alınn

cemre senı unutmadık bılerek almadıkk:roflol:

ayy benıde alsana yanına tanıdık yakışuklu bırı varsa ha bıde evi olsun sahılde cok ı olur aramızı yap sana benden araba :jeyyar::

hee tamam tanıdığım biri var ]uğur böcüğü sahil şerinde evi dumblek taras katıı :) Takasıda var :jeyyar:
karadenizli_temel.jpg
Uyy tanıştığıma memnun oldum daa haçan ben temel balsuratın komşusuyum :)Benim teknede bir balık yemeğine ne dersun sengözlerimebaksanab
hahaha:roflol::roflol::roflol:

hee tamam tanıdığım biri var ]uğur böcüğü sahil şerinde evi dumblek taras katıı :) Takasıda var :jeyyar:
karadenizli_temel.jpg
Uyy tanıştığıma memnun oldum daa haçan ben temel balsuratın komşusuyum :)Benim teknede bir balık yemeğine ne dersun sengözlerimebaksanab
hahaha:roflol::roflol::roflol:

uyy ben aşuk oldum haçenn:asigim: ayy yalnızca aşuk olmadımda vuruldumm resmen bayılan smıleyy

aferun aferun hamsılerım benım sofra hazır salata hamsı tava haydın buyrun yıyelum afıyet olsun

X