Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

çok güselmiş canım o ismiyle doğacaktır zaten ama biz bilmiyoruz.sen bol bol sol tarafına yatda bebiş rahat nefes alsın....

hayırlısı olsun makbuşum ismiyle hayırlı ömürlü olur inşallah..
amin bitanemm darısı sizlere inşallah
çok güselmiş canım o ismiyle doğacaktır zaten ama biz bilmiyoruz.sen bol bol sol tarafına yatda bebiş rahat nefes alsın....
sağol canım haklısın ismiyle doğar inşallah..
valla mümkün olduğunda soluma yatıyorum yada düz tabi tam uzatamıyorum bacaklarımı..3 yastıkla yatıyorum :))

maviş sen kaç yaşındaydın tatlım ?ilk gün biliyosun baya kalabalıktık karıştırıyorum oyüzden..

evet ya arkadaşımdan da duymuştum tam zor zamanları hayırlısıyla atlatırsın inşAllah da bebişini alırsın kucağına

ezgim hoşgeldin canım nasılsın?
mavişim ilk günün heyecanıydı galiba şimdi daha iyi hatırlıycam seni .bende 32 yaşında 10 yıllık evliyim tatlım..

kızlar hazır misafirler gitti ben müsadenizi istiyim birazcık dinlerim uyuya kalmazsam gelirim yine..
öpüldünüz kocaman

ya ebrarcım eşimle 6 yıl flörtten sonra evlendim ilk zamanlarda düşünmemiştim zaten çok bekledik biraz birbirimize zaman ayıralım dedim tabi eşim ilk zamandan beri istiyo ama ben çalıştığım için ve burdada ailemizden kimse olmadığı için iki aydan beri içimde önüne geçemediğim bi duygu var ama kısmet mevlam neylerse güzel eylermiş şimdi bende istediğim için daha iyi anlıyorum sizi

ezgim hoşgeldin canım nasılsın?
mavişim ilk günün heyecanıydı galiba şimdi daha iyi hatırlıycam seni .bende 32 yaşında 10 yıllık evliyim tatlım..

hosbulduk ebrarcım sagol ıyım canum benum sen nasılsım gıdıyosun mu hemen yaww

ınsallah en kısa zaman da bebegıne kavusrsun canum benım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…