amin bitanemm darısı sizlere inşallahhayırlısı olsun makbuşum ismiyle hayırlı ömürlü olur inşallah..
sağol canım haklısın ismiyle doğar inşallah..çok güselmiş canım o ismiyle doğacaktır zaten ama biz bilmiyoruz.sen bol bol sol tarafına yatda bebiş rahat nefes alsın....
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsınslm kıslar ben geldım nasılsınz....
aminn canım inşallah sizlerde çekersiniz böyle tatlı zorluklarıevet ya arkadaşımdan da duymuştum tam zor zamanları hayırlısıyla atlatırsın inşAllah da bebişini alırsın kucağına
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
aminn canım inşallah sizlerde çekersiniz böyle tatlı zorlukları
kızlar hazır misafirler gitti ben müsadenizi istiyim birazcık dinlerim uyuya kalmazsam gelirim yine..
öpüldünüz kocaman
selam ezgim iyilik işte canım işlerden vakit buldukça bakıyorum sen nasılsın
ezgim hoşgeldin canım nasılsın?
mavişim ilk günün heyecanıydı galiba şimdi daha iyi hatırlıycam seni .bende 32 yaşında 10 yıllık evliyim tatlım..
ya ebrarcım eşimle 6 yıl flörtten sonra evlendim ilk zamanlarda düşünmemiştim zaten çok bekledik biraz birbirimize zaman ayıralım dedim tabi eşim ilk zamandan beri istiyo ama ben çalıştığım için ve burdada ailemizden kimse olmadığı için iki aydan beri içimde önüne geçemediğim bi duygu var ama kısmet mevlam neylerse güzel eylermiş şimdi bende istediğim için daha iyi anlıyorum sizi