Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ayy her gece her gece.. sana zor olmuyormu, hem çalışıyorsun...

valla canum zor oluyo tabı ama gelme dıyemıyosun kı.... zaten bazen gelırken yemek falan da yapıp getırıyo oda ıyı gelı bana bende ssımı cıkarmıyom....yerimseniben

ayy oyle sey denırmı yaa... ıste bısımkısıde ole yapıyodu yıne mı adet oldun dıyodu o kadar kötü oluyodum kı ıcım buz gıbı oluyodu bıde bıs ılk basta evlendkten 6 oluncaya kadar bebeıs dusunmedık onlarda olmuyo sanıyorlardı... bana gelın senı doktora goturelım cocogun nıye olmuyomus dıe baktralım demezmı o gun delı oldum ıste... aman bosver anlat anlat bıtmes bısımkı Allaha sukur sımdı gectı o gunler sımdı esımdede bende bı problem yokmus doktrm kendılıgınden olsun bekleyelım dedı... bana soz edenlere verecek cevabım hzır yanı....

iyi akşamlar bugün giremedim ama maşallah sayfa 150 lere ulaşmış ben bi gezineyim kimseler yokken

ayyy MAAŞALLAH ebrarımm ben kiiii geçmişin 1 sayfasını bi kelimesi kolay kolay kaçırmam bilirsin ammaaaaaaa inan girdim ve hepsini okuyamadım çok birikmiş yaffffkaydirigubbakcemile3kusura bakmayın kızlarrr...tüm arkadaslarıma selamlar.bu aralar kafam biraz dagınık birazda keyifsizim çok kalamıyorum geldigimde.yoksa hepinizi tek tek tanıyıp yorum da yapardım mutlaka..yinede hepimiz için ortak bir dilekte bulunmak isterim..Allahım şu ezan saati ettigim duayı kabul eyler inşallah...:Saruboceq:
Dilerim ki Rabbim,kalbinizden geçen o güzel dilekleri biran önce kabul eylesin...sizin gibi güzel yürekli anne adaylarının kucaklarını boş bırakmasın..tabii benim de inşallah:Saruboceq:herşeyin en hayırlısını versin rabbim:Saruboceq:

ebrarım selam hayatım ben geldim.nasılsın?
ya riçime kafam takıldı..banlandı mı yoksa?sana bişey demedimi kuşum?

ebrarcım topiğin hayırlı olsun cnm umarım sana şans ve bebek getirir cnm zemuszemus
canım hoşgeldin nasılsın ?
görüşemedik nezamandır .buarada çok teşekkürler hepimize uğurlu gelir inşallah .
zorum herşey yolunda inşallah .öpüyorum seni...
slm hanımlar güzel bi gün diliyorum hepinizee benimde kociş evde bakayım dedim ama kimse yok hadi kib öptmm
richim üyeligi gitmiş öylemi üzüldüm yaa((((
kuzummm naber?
bugün bol bol film izledinmi kaydirigubbakcemile3
gelde azcık sohbet edelim datlum...
selammm kızlarrrrrrrrrr ee bugün topiğimiz öksüz kalmışşş yaaa hani bu topiğin anne adaylarııı huuuhuuuuuzemuszemus
emoşum nasılsın canım .bugün ben yoktum kimselerde gelmemiş .ama gece muhabbet edicez inşallah .nasıl oldun bitanem?
selam kızlar nasılsınız

dün hic giremedim bugün de kimse yok galiba
aleynam iyi çok şükür sen nasılsın?
ben de dedim nerelerde bu tatlış .öpüyorum canım..
kimsecikler yokmuuu
canım ben geldim ama kimsecikler yok .
nasılsın herşey yolunda inşallah...
yaa ezgim öyle işte insanların ağzı torba değilki büzelim ama bebişimiz olunca tokat gibi incek cevap inşallah.seninkide çok fenaymış 6.ayda ne tuhaf bunlar yaaalsanaalsanasmile
buarada iyisin inşallah..
iyi akşamlar bugün giremedim ama maşallah sayfa 150 lere ulaşmış ben bi gezineyim kimseler yokken

kuzum naber ?nerelerdesin bakıyım .iyisin inşallah canım..opuyorumnanaktan

aleyna selam canım nasılsın?

kıslar sanırsam adet oluyorum.lekelenmiş şükür...şükür demem garibinize gitmesin.zaten olmak istiyodum bu ay..çünkü adet düzenleyici içiyorum..o yüzdende onu içerken kalmaktan korkuordum.tam gününden 1 gün önce geldi...hoş bi zararı olsa doktor vermezdi tabi ama olsun benim yinede içim rahat etmezdi ...

kızlar merhaba

canım duanı ALLAH kabul etsin İNŞALLAH AMİN

riçime ne oldu arkadaşlar ya ben bişe anlamadım bilen biri varsa anlatsa cok merak ettim ya

kızlar merhaba

canım duanı ALLAH kabul etsin ıNŞALLAH AMıN

riçime ne oldu arkadaşlar ya ben bişe anlamadım bilen biri varsa anlatsa cok merak ettim ya

merhaba canım.opuyorumnanaktanamin inşallah.
valla riçimi bende bilmiyorum.gerçi birşey tahmin ediyorum ama inşallah öyle degildir..banlanmasından korkuyorum..çünkü riçim çok editleme yapıyordu..normalde düzeltme amaçlı editleme dışında çok editleme yapmak yasak da((ben öyle biliyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…