Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sabredecez tatlım bende hep öyleyim ama bi çocuğu olmayan biri oldumu o ortamda yalnız kalmadığıma bi seviniyomki sorma :umursamaz:

valla aynı nurum yaa öyle biri oldumu daha bir huzurlu oluyorum .aslında kimse benim gibi beklemesin isterim ama yinede insan yanına bir eş arıyo..mafoldumben

doğru canım bende karşı tarafda en iyi eminönünü biliyorum diğer yerlerede gittim ama çok iyi bilmiyorum..
belki bigün tanışmak nasip olur gezdiririm canımmm bu tarafıı
hoş buldum nasılsınız görüşmeyeli valla kızlarla akrabalarımdan daha çok görüşüyom kaydirigubbakcemile3
iyiyim canım sağoll sen nasılsın...akraba dan yakın oldukk

mafoldumben

kışın karınları belli olmuyorda ondandır ayy ben çok seviyom hamile kıyafetlerini kilolu olsamda valla tayt giyecem evimde üzerine hani üzeinde bebek geliyor yazılı tişörtlerden giyecem ohh... içimde çok var bugün çok dua ettim valla ebrara richiye ve tüm kızlara dedim hoş nicinizde olsa içimden geçirdim inşallah dualarımız kabul olur..

nurum öyle oluyo canım akrabalardan daha çok görüşüyoruz.boşver bizi biz anca anlıyoruz ..

valla aynı nurum yaa öyle biri oldumu daha bir huzurlu oluyorum .aslında kimse benim gibi beklemesin isterim ama yinede insan yanına bir eş arıyo..mafoldumben

ay demek sende öylesin bende acaba bencillikmi yapıyorum diyordum ama demekki sırf ben değilmişim..

aman akrabalarda anlamıyorki heleki eşimin ailesi ebrara kaynanam benim durumumu bildiği halde halen diyor seni dr götüreyimmi ama sallıyom konuşsun dursun.

canım nasip olur inşallah yaa bende hevesim ama dur bakalım .hatta önceki hamileliğimde gecelik almıştım sonra bebişi kaybedince giymedim sonra dedimki aman giyiyim eskisin nedir olursa bidaha alırım .yeterki olsun yaa ..
canım allah kabul etsin çok saol bitanem benim ismimi bilmiyosun ben sana özelden atıyım olurmu..

yok ebrarım arkadaşlık teklifini kabul ettim....sağol tatlım...nurunaycığım benim ki gerçek adımm aklında bulunsun tatlımm

nurum boşver senin kayganayı salla o götürcekse oğlunu götürsün sen gittin işte çok şükür bişey yok.alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

sende saol yelizim opuyorumnanaktan
buarada nerelisin sen yeliz ?ben tanıştığım kişilerin memleketini merak ederim eğer sakıncası yoksa..
ben ankaralıyım ...

ayyyy artık hamile kıyafetleri de çok süperrrr özellikle nurcum senin bahsettiğin esprili baskılı tişörtler harika makbuşumun giydiği tişörtü lcw da gördüm içim gitti hatta alayım nasip olursa giyerim dedim ama eşimden çekindim bişey derse dereyi görmeden paçaları sıvamıyayım dedim

iyiyim ebroşum sen nasılsın dışarda mıydın burda hava çok güzel hiç eve giresim gelmedi

valla bersum çok güzel şeyler var hemde çok rahatlar ama almasak daha iyi sonra benim içim çok tuhaf oluyo .

saol bersum bende iyi işte fırsat buldum bakıyım dedim ama bugün çok kalabalık değil..
dışardaydım tatlım biraz dolaştım yaa ..

nurum boşver senin kayganayı salla o götürcekse oğlunu götürsün sen gittin işte çok şükür bişey yok.alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

heheheh dimi amao oğlunun derdine yansın hakikaten çok stresteyim bu gün çok sevdiğim birine bahsettimde bide ağladım salak gibi şu huyumdan nefret ediyom oda dediki buda senin imtihanın valla öyle ya tamam çocuk olmuyo ama tek taraflı çaba insanı yoruyo..
ver cicim derinin richinin turkuazın adlarını biliyomda aman kalpler bir olsun canım :Saruboceq:

ağlama nurum yaa inşallah herşey yoluna girecek .rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş bizde sevdiği kullardanız inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…