sabredecez tatlım bende hep öyleyim ama bi çocuğu olmayan biri oldumu o ortamda yalnız kalmadığıma bi seviniyomki sorma :umursamaz:
belki bigün tanışmak nasip olur gezdiririm canımmm bu tarafııdoğru canım bende karşı tarafda en iyi eminönünü biliyorum diğer yerlerede gittim ama çok iyi bilmiyorum..
iyiyim canım sağoll sen nasılsın...akraba dan yakın oldukkhoş buldum nasılsınız görüşmeyeli valla kızlarla akrabalarımdan daha çok görüşüyom kaydirigubbakcemile3
nurum gezdim tatlım yaa evde bişey kalmamıştı hem alışveriş hemde hediye aldım arkadaşın oğluna.
valla yelizcim allah yardımcımız olsun bak bu akşam doğum gününe gidicem arkadaşların hepsinin çocuğu var herkes onlarla ilgileniyo ben sap gibi kalıyorum .allah yardımcımız olsun artık ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırdım..
nurum öyle oluyo canım akrabalardan daha çok görüşüyoruz.boşver bizi biz anca anlıyoruz ..
valla aynı nurum yaa öyle biri oldumu daha bir huzurlu oluyorum .aslında kimse benim gibi beklemesin isterim ama yinede insan yanına bir eş arıyo..mafoldumben
kışın karınları belli olmuyorda ondandır ayy ben çok seviyom hamile kıyafetlerini kilolu olsamda valla tayt giyecem evimde üzerine hani üzeinde bebek geliyor yazılı tişörtlerden giyecem ohh... içimde çok var bugün çok dua ettim valla ebrara richiye ve tüm kızlara dedim hoş nicinizde olsa içimden geçirdim inşallah dualarımız kabul olur..
nurum boşver senin kayganayı salla o götürcekse oğlunu götürsün sen gittin işte çok şükür bişey yok.alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile