Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

valla geçmişte şimdilik pek bişey yok .
meleğim hamiş değilmiş ezgimde kırmızıları görmüş azizede haklarında hayırlısı artık..

aa meleğimin hamile olmamasına çok şaşırdım....çok umutluydumm.neyse hayırlısı tabikiii inşallah bi dahaki ayyaaaa...

ümraniye carefoura gittim canım .hiç böyle görmemiştim bende .
sende ciciler filanmı aldın kendine ?

evet yaa yelizcim bende çok umutluydum ama işte bu idrar testleri varya çok yanıltıyo yaa

hımmm ümraniye taraflarını bilmiyorum....anneme elbise aldımm..yeğenime çok şirin şeyler aldım.kendime bişi almadım

güle güle kullansınlar canım güzel günlerde inşallah..

doğrudur bende sizin tarafları pek bilmiyorum insan yaşadığı yere alışıyo..

yelizcim sen hayıttan başka bişey yapmıyosun galiba ..
ben çok duydum ama hayıt kullanırken hamile kalan inşallah sanada şifa olur tatlım..
ne zormuş şu kadınlık bekarken bu lafı duyunca gülerdim sanki nefarkı varki derdim gerçekten zormuş yaa

haklısın hayatım...karşıdan bi tek kadıköyü biliyorumm o kadar düşün yaniii.farklı iki şehir gibi...sağol canım inşallah sağlıkla giysinler..

ayy hiç deme tatlım.şimdiik hayıt ama adetimden sonra adaçayına aslanpençesi ne felan başlıcammm....ya bugün pazarda en aşağı 15 tane hamile gördümmmm....çok üzülğyorumm

doğru canım bende karşı tarafda en iyi eminönünü biliyorum diğer yerlerede gittim ama çok iyi bilmiyorum..

nurum gezdim tatlım yaa evde bişey kalmamıştı hem alışveriş hemde hediye aldım arkadaşın oğluna.
valla yelizcim allah yardımcımız olsun bak bu akşam doğum gününe gidicem arkadaşların hepsinin çocuğu var herkes onlarla ilgileniyo ben sap gibi kalıyorum .allah yardımcımız olsun artık ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırdım..

ya kışın bukadar hamile olmuyo niyeyse yaz geldimi hamişler karınlarını gere gere geziyolar kaydirigubbakcemile3
kışın çalışma bol oluyo galiba..aklinialirimsmile

nurum gezdim tatlım yaa evde bişey kalmamıştı hem alışveriş hemde hediye aldım arkadaşın oğluna.
valla yelizcim allah yardımcımız olsun bak bu akşam doğum gününe gidicem arkadaşların hepsinin çocuğu var herkes onlarla ilgileniyo ben sap gibi kalıyorum .allah yardımcımız olsun artık ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırdım..

sabredecez tatlım bende hep öyleyim ama bi çocuğu olmayan biri oldumu o ortamda yalnız kalmadığıma bi seviniyomki sorma :umursamaz:

nurum öyle oluyo canım akrabalardan daha çok görüşüyoruz.boşver bizi biz anca anlıyoruz ..

X