Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ayyyy artık hamile kıyafetleri de çok süperrrr özellikle nurcum senin bahsettiğin esprili baskılı tişörtler harika makbuşumun giydiği tişörtü lcw da gördüm içim gitti hatta alayım nasip olursa giyerim dedim ama eşimden çekindim bişey derse dereyi görmeden paçaları sıvamıyayım dedim

evet bersucum çok içim gidiyor birde hani lohusa gecelikleri varya onlardada gözüm var..
allahın işine bak azda olsa almaya gücümüz var ama bebek yok, bebeği olupta giyecek giydirecek elbisesi olmayan da çok nasip işte..

pazar tatil yok bana sınav görevim var 8 de okulda olucam bu nedenle 1 gün tatilim var ama olsun o da yeteer belki piknik sezonunu açarız yarın çok seviyom pikniğe gitmeyi

çok haklısın nurum yaa alıcak gücümüz var ama alamıyoruz çok tuhaf işte böyle karmaşık hayat..

ağlama nurum yaa inşallah herşey yoluna girecek .rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş bizde sevdiği kullardanız inşallah..

evet canım tefekür ettikmi öyle düşünüyor insan biri demişti bana üzülme bu dünyada olmasan allah cennete sana anneliği illaki tattıracak inşallah sabredeliim ama bu dünyadada tattırsın onun hazinesi boldur :umursamaz:

ohh negüzel bersum gidin tabi havalarda güzel baharda pikniğe gitmek çok daha iyi oluyo yazın sıcakta çekilmiyo aslında..biz geçen hafta piknikteydik süperdi yaa

ayy ebuşş isminin sahibi ile cennette komşu olasın canım inşaallah ederim zatenn tüm muhammed ümmetinin arasındaki kızçeleriz biz :umursamaz:

pazar tatil yok bana sınav görevim var 8 de okulda olucam bu nedenle 1 gün tatilim var ama olsun o da yeteer belki piknik sezonunu açarız yarın çok seviyom pikniğe gitmeyi

kıss bende pek severim okadan meraklıyımdırki er bişeyimi akşamdan hazır ederim biraz yorgunluk ama yinede güzl bide benim yüzüm güneşe hiç gelmiyo hemen kızarıyo pul pul oluyo denize gidince hele tavuk gibi kızarıyom o yönü güzel değil eyvahedigeldismile

nurcum senin presed ne oldu tekrardan şipariş ettiniz mi bende alıcam bu ay ama gg dan

yok be güzelim kapandı o konu eşim kızdı..
aslında ggde çok uygun bugün birini daha okudum ilk seferde kalmış acaba diyom aşılamayı iptal edip tekrar preseedi almayamı ikna etsem ama bak hamile kalan çok var topicte al istersen abana nasip olmadı ben anlamadım bu işi -tatlicadiarzu-

kızlar izninizle ben çıkıyorum akşam ölmezsem görüşürüz allaha emanet olun ..

yok be güzelim kapandı o konu eşim kızdı..
aslında ggde çok uygun bugün birini daha okudum ilk seferde kalmış acaba diyom aşılamayı iptal edip tekrar preseedi almayamı ikna etsem ama bak hamile kalan çok var topicte al istersen abana nasip olmadı ben anlamadım bu işi -tatlicadiarzu-

nurum sakın haa aşılamadan vazgeçip presed alınırmı sen tedavine bak olmazsa sonra onu denersin garanti değil onlar tatlım .bi tedavi lol bakalım inşallah hamile kalıcaksın

nurum güle güle canım görüşürüz .topicimizi yanlız bırakmayın bende yokum bu akşam ona göre..

akşam nerdesin ebroşum ben de kızlarla olucam arada toplanıyoz eşler olmadan baya bi kaynatıyoz kocalarda halı sahada maç yapacaklar

X