R
richberry
Ziyaretçi
richbery uyumadım canım ütüm vardı bitirdim daha yatsıyı kılmadım onuda kılıyım uyurumm
allah kabul etsın cnm:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
richbery uyumadım canım ütüm vardı bitirdim daha yatsıyı kılmadım onuda kılıyım uyurumm
7dın bıtırdın cnm ıyı olur zararı olmaz cnm enazın yumurtlamanı takıp edersın
bakalım ya kısmet her zaman gitmek zor olur ama inş gerek kalmaz gelir benim nazlı sıpam:Saruboceq:
yeni gelenlerdenim evet canım
iyi yaptın aramıza katılmakla canım
ınsallah cnm gerek kalmaz da gelır yavrun:Saruboceq:
kızlar bende kacım artık amacımıza ulastık uykumuzuda alalımkaydirigubbakcemile3
aleynacıgım- 7dın bıtırdın -samyelıcıgım ıyıgecelr canlar sıze kendınıze ıyı bakına.s.
canım merhaba sayıya takılma kesinlikle benim eşimdede vardı fakat keçiboynuzu kürü kesin iş eyarıyo mutlaka yap bide eşin beslenmesine özen göstersin düzeliyoo benim eşimin sayısı çok düşüktü aşılama demişlerdi 3 ay ilaç kullandı ve bende kür yaptım eşim 42 yaşında şu an ve doktor çok şaşırdı ne yaptınız diye.. aşılama için neden para biriktiriyosun ki zaten 2 aşılamayı ssk karşılıyo ssk varsa sorun yok sadece artık iğneyi alıyormuşsun sende sorun yoksa çatlatma iğnesi bile almazsın üniversiet hastenelerinde ücretsiz yapılıyo aşılamalar inşallah aşılamay agerek kalmaz güzelimya yok kızz ama anlatayım...
efendim ben 2006 eylül ayında izmir fuar nikah salonunda evlendim ( ay neşelendim ya sevincimden cıvıyom :umursamaz:)
işte ilk sene çocuğumuzun olmamasına nomal dediler çünki hiç bi bilgim yoktu..
sonra doktora gittim hamdolsun bende bi sorun olmadığı ama eşimde sperm sayısı düşüktü ve harekektlilik yavaştı...
bunu öğrendim çok üzüldüm kahroldum ağladım sızladım..
derdime çare ararken kkyı ve sizileri keşfettim, iyikide sizleri bulmuşum sizlrle tanıştığım için çok memnunum..
eşimin bazı tavırları yuzunden ne aşılama ne tüp yaptıramadım mafoldumben
ama doktorumuz bu sayımız ile hamile kalacağımızı söylüyor iyide hani nerdesempatiksalakcinni
kızlar beni biliyorsunuz elimde kavanoz kavanoz kürler macunlar eşimin peşinden koşturuyorum..
yeterki sayımız artsın diye hamdolsun düzeliyor, şu an para biriktirmekteyim inşallah yaza yada sonunda aşılama yaptıracağım dua edin bana..
ay çokmu uzattım bilmiyorumkismile