canım izindemisin sen şimdi işe başlayınca çalışmak zor gelicek banada hep öyle olurdu..ayy iznim 3 gün kaldı kızlar,, bişey anlamadım, temizlik, kışlık kaldır derken bitti..
ayy canım ya bende kopamıyorum valla bagımlılk yapıo burası yaaww...
azızecıgım allah bagıslasın cnm
oleyyy melikemde geldiii
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar bu sefer kesin çıkıyorum..
iyi geceler,, yesin sizi yedi cüceler......kaydirigubbakcemile5
slm kızlar ii akşamlar a.s.
slm kızlar ii akşamlar a.s.
oo gülde geldi gülde taze hamişimizz rabbim esirgesinn
selam canlar valla yeğenimi sevdim-öptüm-kokladım-mamasını yediridim-kucağımda uyuttum geldimmmm ay acayip bi duygu allahım ne olur bizede yaşat bu duyguyu kendi çocuğun değilken biile böyle hissediyorsam hele kendi canım olsa nasıl olurum tahmin bile edemiyorum yüce rabbim tez zamanda hhepimize yaşatsın ...
bu arada geçmişi okumaya kalktım başedemedim ben okuyup bitiresiye topikte kimse kalmaz diye vazgeççtim maaşallah topiğimize
selam canlar valla yeğenimi sevdim-öptüm-kokladım-mamasını yediridim-kucağımda uyuttum geldimmmm ay acayip bi duygu allahım ne olur bizede yaşat bu duyguyu kendi çocuğun değilken biile böyle hissediyorsam hele kendi canım olsa nasıl olurum tahmin bile edemiyorum yüce rabbim tez zamanda hhepimize yaşatsın ...
bu arada geçmişi okumaya kalktım başedemedim ben okuyup bitiresiye topikte kimse kalmaz diye vazgeççtim maaşallah topiğimize
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
alemsin canım hadi güle güle iyi geceler...
hoşgeldin canım galiba sen hamişsin allahım tamamına erdirsin inşallah..
napcaz kız biz böyle,, koçiş bıraksa kalcam daha....