Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

GÜLDECıM hayırlı olsun canım meleğin sağlıkla kucağına al inşallah...

evet tatlım çok şükür rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah :Saruboceq:
hoşbuldıum cnm hatıradın mı ebni ebrar makberin toopiğinden Şeniz

canım ismin hiç ybancı gelmedi ordada çok güzel paylaşımlarda bulunduk .demek seni ordan hatırlıyorum..senin minişin kendiliğindenmi geldi canım ?

askmelegı sen nıkınımı degıstırdın cnm benım tanıdıgım bı gülde vardı o senmısın yok cnm bilmiyorumkismile

hoşbulduk canlarım topiğimizin ilk gecesinde sizleri yalnız bırakmak istemedim ama yarın malum okul var o yüzden ben kaçıyorum ne olur kusuruma bakmayın ileride inşallah uzun uzun konuşuruz dertleşiriz rüyanızda minişlerinizi görün inşallah

canım ismin hiç ybancı gelmedi ordada çok güzel paylaşımlarda bulunduk .demek seni ordan hatırlıyorum..senin minişin kendiliğindenmi geldi canım ?

tatlım ben nickimi değiştirdim cnm eski nickim keremgül dü .evet cnm çk güzel soohbet ortamı vardı oordada :1hug:
tatlım eşimdede bende dehiç bi soorun yok ama genede olmadı dktr gittim klomen verdi çok şükür ilk kullandığım ay hamile kaldım .ha bi de oruç tuttum ay.

Çocuk Olması
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."

askmelegım ben karıstırmısım cnm kusurabakma negüzel allahım melegını yollamıs sana umarım hayırlısıyla kucagına aldııgn günlerıde görürsün cnm

tatlım ben nickimi değiştirdim cnm eski nickim keremgül dü .evet cnm çk güzel soohbet ortamı vardı oordada :1hug:
tatlım eşimdede bende dehiç bi soorun yok ama genede olmadı dktr gittim klomen verdi çok şükür ilk kullandığım ay hamile kaldım .ha bi de oruç tuttum ay.

Çocuk Olması
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."

canım maşallah yaa negüzel darısı bizlere ..orucu bende yaptım canım ama nasip olmayınca olmuyo işte..mafoldumben
senin için doğru zamanmış canm bunlarda vesile olmuş çok şükür..

kızlar benim gözler kapanıyo artık size iyi geceler dilemek istiyorum herzaman böyle güzel sohbetler etmek dileğiyle .iyi uykuar arkadaşlar .allaha emanet olun..
bersum iyi geceler canım yat tabi işe gideceksin yarın bol bol konuşuruz inş...

askmelegım ben karıstırmısım cnm kusurabakma negüzel allahım melegını yollamıs sana umarım hayırlısıyla kucagına aldııgn günlerıde görürsün cnm

önemli değil tatlım küçük bi karışıklık sonuçta arkadaşız demi sırnaşık şeysırnaşık şey
amin tatlım allah razı olsun rabbim bu güzel duyguyu sizlerede yaşatır inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

X