Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

saol yelizcim çok teşekkür ederim rabbim kimsenin kucagınıda boş bırakmasın inş sizler hamişligi bekliyosunuz bende minigim saglıkla dünyaya gelsin die inş rabbim hepimizide sevindirir

amin canım inşallah mücize diye buna derim ben allahım bizede gönderir inşallah bebişlerimizi:Saruboceq:

hayırlı olsun richim rabbim herkese nasip eylesin inşşşşşş hamiş kalmayı
kızlar ben kaçar herkese ii geceler kocişşş dikildi gene tepemde kapat pc yi diyo size ii muhabbetler görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzemuszemusopuyorumnanaktan

tamam canım ii geceler....

saol yelizcim çok teşekkür ederim rabbim kimsenin kucagınıda boş bırakmasın inş sizler hamişligi bekliyosunuz bende minigim saglıkla dünyaya gelsin die inş rabbim hepimizide sevindirir
amin arkadaşımmm...inşallahh
biim diğer topicte güzel ama tenha dimi yelizcim...

evet tatlım güzell ama çok ıssız sessiz nazar değdiii...

pelincim mrb tatlım...
tam anlamıyla gelmedi hala ya adet olayım yada neyse çıksın yaaa...
valla sıkıntı yapıyo bana fisfisfis

azizecim başka test yaptınmı ondan sonra belkide hamilesindir yarın bidsha test yapsana canım

benım ılk bebişim olcak azıze gelırse sıpa:umursamaz:
senınde güzel haberlerını beklıyoruz hadı hayırlısı cnm

GÖKCEM iyi geceler kuzum tekrardan nice mutlu senelere herşey güzel gönlünce olsun...
AZıZECıM inşallah pozitifi görürsün canım ...habersiz bırakma

amin canım inşallah mücize diye buna derim ben allahım bizede gönderir inşallah bebişlerimizi:Saruboceq:

amin canım rabbim size hamiş olmayı banada saglıkla kucagıma almayı nasip etsin ....çok zor günlerdi tam umudum kesmişti genetik test laparaskopi derken umut gitti genlerim bozuk çıktı hücreler sorunluydu sonra kan pıhtılaşası derken ara verdim tüp te 3 ay sonra hamile kaldım rabbim bu mucizeyi herkese yaşatssın inşş

ınsallah cnm kız uyuyarak gırme yenı yasına azcık uyanık kal az kaldı
kib cnm ıyıkı doğdun nıce yıllara öptüma.s.:1hug:

azizecim benimde ilk olucak biliyosun tatlım...
SAMYELıM iyi geceler canım görüşmek üzere öpüyorum seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…