Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ayy iznim 3 gün kaldı kızlar,, bişey anlamadım, temizlik, kışlık kaldır derken bitti..
canım izindemisin sen şimdi işe başlayınca çalışmak zor gelicek banada hep öyle olurdu..
ayy canım ya bende kopamıyorum valla bagımlılk yapıo burası yaaww...

valla kızlar bende kopamıyorum hep böyle olur umarım..opuyorumnanaktan

kızlar bu sefer kesin çıkıyorum..

iyi geceler,, yesin sizi yedi cüceler......kaydirigubbakcemile5

bersuuuuuuuuuu gecmısemı daldın tatlımkaydirigubbakcemile2
nurda yıne anıden cıkıs yaptıaklinialirimsmileyerım ben senı :asigim:

samyelim evet canım makbuş hamile hayırlısıyla kucağına almasına az kaldı...
azizecim oğluşunun duası kabul olur inşallah bir kız bir erkek çok süper olurdu.rabbim nasip eder inş...

selam canlar valla yeğenimi sevdim-öptüm-kokladım-mamasını yediridim-kucağımda uyuttum geldimmmm ay acayip bi duygu allahım ne olur bizede yaşat bu duyguyu kendi çocuğun değilken biile böyle hissediyorsam hele kendi canım olsa nasıl olurum tahmin bile edemiyorum yüce rabbim tez zamanda hhepimize yaşatsın ...
bu arada geçmişi okumaya kalktım başedemedim ben okuyup bitiresiye topikte kimse kalmaz diye vazgeççtim maaşallah topiğimize:nazar::nazar::nazar:

selam canlar valla yeğenimi sevdim-öptüm-kokladım-mamasını yediridim-kucağımda uyuttum geldimmmm ay acayip bi duygu allahım ne olur bizede yaşat bu duyguyu kendi çocuğun değilken biile böyle hissediyorsam hele kendi canım olsa nasıl olurum tahmin bile edemiyorum yüce rabbim tez zamanda hhepimize yaşatsın ...
bu arada geçmişi okumaya kalktım başedemedim ben okuyup bitiresiye topikte kimse kalmaz diye vazgeççtim maaşallah topiğimize:nazar::nazar::nazar:

hoşgeldın bersum oh negüzel yapmıssın rabbım bızlerede nasıp eder ınsallah:Saruboceq:

canım hoşgeldinnn
oyy demek minişi yedirdin allahım tez zamanda hepimize nasip etsin yumuk yumuk inşallah .
geçmişi bitiremezsin tatlım iyi yaptın gelmekle baya kalabalığız süper ..
hepinizden allah razı olsun canlarım buyolda yanlız bırakmadınız beni..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
alemsin canım hadi güle güle iyi geceler...

hoşgeldin canım galiba sen hamişsin allahım tamamına erdirsin inşallah..

evet tatlım çok şükür rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah :Saruboceq:
hoşbuldıum cnm hatıradın mı ebni ebrar makberin toopiğinden Şeniz

napcaz kız biz böyle,, koçiş bıraksa kalcam daha....

ayy aynen valla bızıkı hadı yat artık do ben 5 dk daha dıom ole surdurup gıdıyz oda cısgı fılm seyredıo sımdı cok sever... kurtlar vadısı kollama dısında bırsey syretmzzz...

X