Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

inşallah canımm sağol..ama işte şimdi de fsh çok yüksek bilemiyorumm ne zaman düşer de hamile kalırımm :KK43:

inşallah güzel haberler verirsin bizlere melegim bencede gec döllenme olmuş olabilir cünkü hamile olmayınca test bozuk olmadıkca ikinci cizgi hic cıkmıyor canım ama sende cıkmış hayırlısı olsun:ecrin_bebek:

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
samyeli26, manikk, MeleGim, ebrar_53, pelin67, yelizipucu+, buurcuum, aleyna84

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, manikk, turkuaz+, buurcuum, aleyna84+, MeleGim, yelizipucu, samyeli26, pelin67

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

HAMİLEMİYİM DEĞİLMİYİM DİYE DELİRİYORDUm HAMİLEYİM TAVIRLARI TAKINIYORDUM BUGUN REGLİM GEÇELİ 7.GÜN ARKADASLAR ADETİM 2GÜN GECİNCE TEST YAPTIM LABOqUIK GEBELİK TESTİ!!!!! POZİTİF CIKTI EŞİME SÜPRİZLE TESTİ GÖSTERDİM.....HAVALARA UCTUK TABİ!!!!ERTESİ GÜN KANDA BAKTIRDIM NEGATİF!!!!!!!!!ERTESİ GÜN TEST YAPTIM BASKA MARKA NEGATİF!!!!!!!ERTESİ GÜN YİNE BU MARKA TESTİ ALDIRDIM BİZİM MAHALLEDEKİ COCUKLARA...LABOQUIK BUDA YANİ BUGUN SABAH İLK İDRARLA ODA CIKTIMI POZİTİF ALLAH BEN UCUYORUMM!!!!EŞİMİ ARADIM HADİ GEL KANDA BAKTIRALIK HAMİLEYİM DİYORUM!!!İÇİM RAHAT ETMEDİ BİZİM COCUKLARA DEDİM BİTANE DAHA ALIN AMA FARKLI MARKA AL DEDİM GİTMİŞ YİNE ONDAN ALMIS ODA CIKTIMI NEGATİF!!!CILDIRDIM ARKADASLAAR PSİKOLOJİM SIFIR!!! KAÇ GÜNDÜR ALLAK BULLAK OLDUM NAPICAM BEN O NEEGATF CIKANDA ŞİMDİ İKİNCİ CİZGİ VAR SABAHKİ HEMEN CIKMISTI VE BELLİİ

canımm kaçıncı denemen senin?malasef bnmde başıma buna bnzer bişe geldi bu ay.bn normalde heray düzenli olurdum regl ama ilk korunmasız olduğum ayda reglim gecikti tabi hemen umutlandım hamileyim die test falan yaptım ama negatifti hepsi.1 hafta sonra geldi yüzsüz kırmızılar benim.sanırım stresten yada mevsimsel de olabilir canım fazla umutlanma sonunda hayal kırıklığı oluo malesef:umursamaz:

ebrarcığım senin de 3 düşüğün olmuşş henüz geçmişi okuyamadım sana da geçmiş olsun tatlımm....rabbbim ezanların yüzü suyu hürmetine bizlerede hayırlısıyla sağlıklı gebelikler nasip etsi,n inşallah

inşallah güzel haberler verirsin bizlere melegim bencede gec döllenme olmuş olabilir cünkü hamile olmayınca test bozuk olmadıkca ikinci cizgi hic cıkmıyor canım ama sende cıkmış hayırlısı olsun:ecrin_bebek:

canım testler hakkında cok sikayet var zaten bakalım bilmiorum ya resimde hiç bellii değil arkadaslar ama ben bakınca net görüyorum hiç iyi cıkmadı hem telfondada net cıkmadı:1no2: bilemiorum bitane pozitif testten sonra kanda baktırdım negatif cıktı sonucum bilemiorum testle ilgili cok sikayet var ama hepsimi öyle offff

ebrarcım bişey sorcam sana, hani 3 düşük yapmışsın yaa, kaç haftalıktılar.. kan pıhtılaşması olduğunu nasıl anlıyorlar canım...

canım benim ilki 2,5 aylıktı karnımda öldü
ikinci 6 haftalıktı düşük oldu .
sonuncuda 8 haftalıktı yine düşük oldu .
ben genetik araştırma yaptırdım canım oda tanıdık bidoktor vesilesiyle .yani kadındoğum doktorlarına kalsa hiçbişeyim yoktu.allah razı olsun tanıdığım doktor olmasa belki daha çok kaybım olcaktı .gerçi şuandada garanti yokda enazından sorunumuzun adı belli..

meleyim bencede ihmal etme kanda baktır canım belki gec döllenme olmuştur tatlım
haklısınız kızlar yarın belli olcak herşey kanda baktırıcam ya resimdede hiçbişe belli olmamıski :umursamaz:

canımm kaçıncı denemen senin?malasef bnmde başıma buna bnzer bişe geldi bu ay.bn normalde heray düzenli olurdum regl ama ilk korunmasız olduğum ayda reglim gecikti tabi hemen umutlandım hamileyim die test falan yaptım ama negatifti hepsi.1 hafta sonra geldi yüzsüz kırmızılar benim.sanırım stresten yada mevsimsel de olabilir canım fazla umutlanma sonunda hayal kırıklığı oluo malesef:umursamaz:

cnm benim bu 20inci vardırkaydirigubbakcemile3 bikere düşük yaptımmafoldumben üstünden 7ay geçti cok istiyorum ama bakalım test hata verior gibi bikere daha pozitif cıktı ertesi gün kanda baktırdım negatifti bilemiorum sabah idrarıyla yaptım bugun hemen cıktı ikincisi dua edin kızlar nolur meleğim benle olsun bu sefere gitmesin:Saruboceq:mafoldumbenmafoldumben

canım testler hakkında cok sikayet var zaten bakalım bilmiorum ya resimde hiç bellii değil arkadaslar ama ben bakınca net görüyorum hiç iyi cıkmadı hem telfondada net cıkmadı:1no2: bilemiorum bitane pozitif testten sonra kanda baktırdım negatif cıktı sonucum bilemiorum testle ilgili cok sikayet var ama hepsimi öyle offff

eet canım resimde hic belli olmamış sen en iyisi bir iki gün daha bekle yine kan testi yaptır canım

ebrarcığım senin de 3 düşüğün olmuşş henüz geçmişi okuyamadım sana da geçmiş olsun tatlımm....rabbbim ezanların yüzü suyu hürmetine bizlerede hayırlısıyla sağlıklı gebelikler nasip etsi,n inşallah

çok saol canım yaa evet öyle oldu .inşallah hiçbirimiz yaşamayız bunun gibi durumlar tatlım .daha birbirimizi tanıycaz inşallah gözden kaçırdığımız şeyler olabilir çok normal..
aminnn diyorum tüm kalbimlee

meleğim resim çok büyük tatlım hafif çizgi var ama çok karışık .sen kanda baktır rahatla tatlım .inşallah güzel haberler verirsin bize..

eet canım resimde hic belli olmamış sen en iyisi bir iki gün daha bekle yine kan testi yaptır canım

evet biliordum hiç gözükmeyeckti:umursamaz: ama belli arkdaslar bakınca görüyorum yani eczacıda baktı pozitif dedi ama sabah idrarımdki hemen cıktı ikitane öğlen yaptım bişii yoktu şimdide iki tane cıkmıs burda o testtede off bilemiorum kızlar cok kötüyümm bu testten herks şikayetçi:kızgın:

TURKUAZIM listeye richim bakıyo ona söylerim ekler seni listeye ..
gerçekten keyifli dmi sohbet .baksana yarım saattir çıkcam diyorum bitürlü çıkamadım kaydirigubbakcemile3

canım benim ilki 2,5 aylıktı karnımda öldü
ikinci 6 haftalıktı düşük oldu .
sonuncuda 8 haftalıktı yine düşük oldu .
ben genetik araştırma yaptırdım canım oda tanıdık bidoktor vesilesiyle .yani kadındoğum doktorlarına kalsa hiçbişeyim yoktu.allah razı olsun tanıdığım doktor olmasa belki daha çok kaybım olcaktı .gerçi şuandada garanti yokda enazından sorunumuzun adı belli..

inşallah rabbim meleğini en kısa zamanda almanı nasip eder...

haklısınız kızlar yarın belli olcak herşey kanda baktırıcam ya resimdede hiçbişe belli olmamıski :umursamaz:

cnm benim bu 20inci vardırkaydirigubbakcemile3 bikere düşük yaptımmafoldumben üstünden 7ay geçti cok istiyorum ama bakalım test hata verior gibi bikere daha pozitif cıktı ertesi gün kanda baktırdım negatifti bilemiorum sabah idrarıyla yaptım bugun hemen cıktı ikincisi dua edin kızlar nolur meleğim benle olsun bu sefere gitmesin:Saruboceq:mafoldumbenmafoldumben

canım bn geçmişi okuyamadım daha malum aşkı memnuukaydirigubbakcemile3 kaç gün gecikti senin kırmızılarbilmiyorumkismile

meleğim resim çok büyük tatlım hafif çizgi var ama çok karışık .sen kanda baktır rahatla tatlım .inşallah güzel haberler verirsin bize..

boshayallersmile evet cnm yarın kanda baktırıcam kızlar google ye hatalı laboquık testi yazdım kkdan arkdslarımız neler yazmıs hepsi hatalı pozitif sonuc verior yazmıs moralm altüst oldu şok oldum!!!

X