Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

CANIM BENİM SORUNUM,,rahim ağzı yetmezliği. yani 3. 4. hamileliktede aynı şey olur dedi. dikiş atılacak...

samyeli üzülme lütfen inşallah yeniden gelicek meleğin ve sen onları hayırlısıyla giydirceksin tatlım..opuyorumnanaktan

aaaa bende kacar öptüm sızı canlarım görüşmek üzere allaha emanet olunopuyorumnanaktan

offf cok karısıgım kızlarr adetm geceli 7gün oldu sabhki testte 2cizgi var ama öğlenkinde bişe yok denck gibi silik ama oda yok gibi:1no2:

inşallaah cnm hoşbuldummopuyorumnanaktan

canım benim ilk gebeliğimde öyleydi, çok silikti. ama hamileydim. hemen kan testi yaptır. bence hamilesin canım...

evet ebrarcım ya ben zaten eşim oldugunda izleyemiyorum o kurtlar vadisini izliyo şu an evde yok gelene kadar izliyım o gelince yine izliyemiycem nasılsa canım

ay buarada alemsınız :dance:reklam bıttı ....son uyarılar falan..... cok tatlısınız:1hug:

meleğim zaten sabah yapılan test daha garantidir ay inşallah hamişsindir tatlım.
bi kan testi yaptır için rahatlasın...
samyelim benim durum karışık ben 10 yıllık evliyim 3 düşüğüm var,pıhtılaşma var,tiroit sorunu var,ayrıca yumurtam çatlamıyo yani zor zorr .allahım kolaylaştırsın inşallah..

samyelicim gercekten cok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın ve bebişin tutunur sana dualarım hepinizle:Saruboceq:

HAMİLEMİYİM DEĞİLMİYİM DİYE DELİRİYORDUm HAMİLEYİM TAVIRLARI TAKINIYORDUM BUGUN REGLİM GEÇELİ 7.GÜN ARKADASLAR ADETİM 2GÜN GECİNCE TEST YAPTIM LABOqUIK GEBELİK TESTİ!!!!! POZİTİF CIKTI EŞİME SÜPRİZLE TESTİ GÖSTERDİM.....HAVALARA UCTUK TABİ!!!!ERTESİ GÜN KANDA BAKTIRDIM NEGATİF!!!!!!!!!ERTESİ GÜN TEST YAPTIM BASKA MARKA NEGATİF!!!!!!!ERTESİ GÜN YİNE BU MARKA TESTİ ALDIRDIM BİZİM MAHALLEDEKİ COCUKLARA...LABOQUIK BUDA YANİ BUGUN SABAH İLK İDRARLA ODA CIKTIMI POZİTİF ALLAH BEN UCUYORUMM!!!!EŞİMİ ARADIM HADİ GEL KANDA BAKTIRALIK HAMİLEYİM DİYORUM!!!İÇİM RAHAT ETMEDİ BİZİM COCUKLARA DEDİM BİTANE DAHA ALIN AMA FARKLI MARKA AL DEDİM GİTMİŞ YİNE ONDAN ALMIS ODA CIKTIMI NEGATİF!!!CILDIRDIM ARKADASLAAR PSİKOLOJİM SIFIR!!! KAÇ GÜNDÜR ALLAK BULLAK OLDUM NAPICAM BEN O NEEGATF CIKANDA ŞİMDİ İKİNCİ CİZGİ VAR SABAHKİ HEMEN CIKMISTI VE BELLİİ

ayyy bırakamıyorumki sizleri cıkıcam dedim cıkamadım vallakaydirigubbakcemile3

canım umudunu yitirme sakın.. rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah...

gerçekten arkadaşlar hepiniz çok şekersiniz iyki tanıştık sizlerle opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…