Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar ben cıkıyorum aşkı memnu başladı öptüm hepinizi görüşürüz iyi akşamlar herkeze

canım yaa çok geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın .peki araştırıldımı nedeni neymiş ?benimde 3 kaybım var canım ve tesadüf eseri pıhtılaşma sorunum olduğu ortaya çıktı .sende hamiş kalmadan genetik testlerini yaptır istersen.
o doktor işleri çok gıcık işini dürüst yapan çok zor be tatlım..umarım hiçbişeye gerek kalmadan hayırlısıyla gelir minişin..
aynı durumu tekrar yaşamaktan da korkuyorum. ya gene 18.haftada aynı şey olursa,, busefer dayanamam.... yıkılırım... işi bırakcam.. evde kalcam.. hep yatcam. rabbim hepimize nasip etsin...
korkma canım yaa elinde değil anlıyorum ama inşallah tekrar yaşamazsın.herşey gönlünce olsun..
kıslar masallah doldrmusunz sayfaları nazar degmesın ınsallah bende kacıyorum cay ıcıyoruz beklerım sızı de hadı gorusrz kıslar gelırım yıne ben...
gerçekten maşallah topicimize .yetişemiyoruz birbrimize..
buarada afiyet olsun canım..
oyy turkuazım çok saol bitanem allahrazı olsun hepimiz için hayırlı olur inşallah
güzel paylaşımlar olur umarım .sen nasılsın buarada?
mafoldumben mafoldumben anne olmak mafoldumben
canım hoşgeldinn .üzülmek yok inşallah bizde anne olucaz birgün..
öle maviciğim topikin başından ayrılmamak gerekiyo valla..sayfalar alıp başını gidiyo maşallah maşallh
yaa bigittim bitiremedim maşalklah hep böyle olur inşallah hanımlar..
cumartesii saat 2 de randevum... bakalım... sen 6 mayısda olman lazım dimi canım. inşallah reglin gelmez, hamiş olursun...
hayırlı haberler alırsın inşallah canım..
kızlar özet bitti ama raklam var şu anda

sizi gidi aşkı memnucular zemuszemus

kızlar alemsiniz yaa hadi izleyin bkalım dizinizi ben beklerim buraları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…