Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar ben cıkıyorum aşkı memnu başladı öptüm hepinizi görüşürüz iyi akşamlar herkeze

mrb kızlar nasılsınzı,,,
bende biraz kendimden bahsedeyim. ben 3,5 yıllık evliyim. 2 kere hamile kaldım ikisindede 18.haftada bebeğimi kaybettim. doktorum 3. kez hamile kaldığında 12.haftada da dikiş atacağız ve hep yatacaksın dedi. aynı zamanda pcoyum. doktorum 3 aylık kullanmam için klomen verdi ama yumurta takibi yapmadı.
3. ay klomen kullanırken işkilendim ve şuanki doktorum olan son doktoruma gittik ve malesef 9 cm. kistim olmuş. 3 aydır doğum kontrol hapı ile nihayet erittik ve bitti. şimdi regliyim ve reglin 2.günü doktora gittim ve bana buay spontan tedavi yapcaz dedi yani buay kendihalinize bırakcam ama reglin 6.günü gel dedi, yumurtalıklara bakcam ve önümüzdeki hafta rahim filmi çekcez dedi. bakalım hayırlısı, rahim filmi çekenler hemen ardından hamile kalıyorkarmış. belki buay filimden sonra hamile kalırım belki..
işte böyle kızlar. bu 4.doktorum hep doktorların azizliğine uğradım, inşallah busefer oluır...
canım yaa çok geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın .peki araştırıldımı nedeni neymiş ?benimde 3 kaybım var canım ve tesadüf eseri pıhtılaşma sorunum olduğu ortaya çıktı .sende hamiş kalmadan genetik testlerini yaptır istersen.
o doktor işleri çok gıcık işini dürüst yapan çok zor be tatlım..umarım hiçbişeye gerek kalmadan hayırlısıyla gelir minişin..
aynı durumu tekrar yaşamaktan da korkuyorum. ya gene 18.haftada aynı şey olursa,, busefer dayanamam.... yıkılırım... işi bırakcam.. evde kalcam.. hep yatcam. rabbim hepimize nasip etsin...
korkma canım yaa elinde değil anlıyorum ama inşallah tekrar yaşamazsın.herşey gönlünce olsun..
kıslar masallah doldrmusunz sayfaları nazar degmesın ınsallah bende kacıyorum cay ıcıyoruz beklerım sızı de hadı gorusrz kıslar gelırım yıne ben...
gerçekten maşallah topicimize .yetişemiyoruz birbrimize..
buarada afiyet olsun canım..
ebrarcım topiğin hayırlı olsun,umarım bu topicle sana şans getirir beraberinde bebeğinde gelir en kısa zamanda inşaallah
Umarım Allah hepinize en kısa zamanda o duyguyu yaşatır kızlar
Güzel paylaşımlarr dileğiyle a.s.
oyy turkuazım çok saol bitanem allahrazı olsun hepimiz için hayırlı olur inşallah
güzel paylaşımlar olur umarım .sen nasılsın buarada?
mafoldumben mafoldumben anne olmak mafoldumben
canım hoşgeldinn .üzülmek yok inşallah bizde anne olucaz birgün..
öle maviciğim topikin başından ayrılmamak gerekiyo valla..sayfalar alıp başını gidiyo maşallah maşallh
yaa bigittim bitiremedim maşalklah hep böyle olur inşallah hanımlar..
cumartesii saat 2 de randevum... bakalım... sen 6 mayısda olman lazım dimi canım. inşallah reglin gelmez, hamiş olursun...
hayırlı haberler alırsın inşallah canım..
kızlar özet bitti ama raklam var şu anda

sizi gidi aşkı memnucular zemuszemus

kızlar alemsiniz yaa hadi izleyin bkalım dizinizi ben beklerim buraları...

X