Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

tutiş bak bugün burdayım biyere gitmiyorum
ama akşam arkadaşa gidecekmişiz kocişin talimatı kaydirigubbakcemile3

evet,ama bişe diyim mi Allah'tan eşi ve kayınvalidesi destek oluyor ona
yoksa mahvolurdu cnm bnm ya,Allah o doktoru bildiği gibi yapsın gerizekalı:eek:klava:

evet ya çok şükür ama yinede insan böyle zamanlarda çok yanlız hissediyo kendini
ben odoktora bişey demiyom sadece kötükedihüsokötükedihüsoalsanaalsanasmile
keşke yapabilsek

tutiş bak bugün burdayım biyere gitmiyorum
ama akşam arkadaşa gidecekmişiz kocişin talimatı kaydirigubbakcemile3

tamam kuzu git dolaş kafa dağıt biraz izin verdimkaydirigubbakcemile3

evet ya çok şükür ama yinede insan böyle zamanlarda çok yanlız hissediyo kendini
ben odoktora bişey demiyom sadece kötükedihüsokötükedihüsoalsanaalsanasmile
keşke yapabilsek
keşke nerdeeeeee Allah böyle insanların eline düşürmesin kimseyi

tamam kuzu git dolaş kafa dağıt biraz izin verdimkaydirigubbakcemile3

keşke nerdeeeeee Allah böyle insanların eline düşürmesin kimseyi

:roflol::roflol:
tamam saol amirim buakşamlık geziyim yarın yine evde olurum
aminnn kimseyi düşürmesin gerze..k

[DERİN için ayetel kürsi listesi
ebrar....................20
kardelen...............20
hale.....................20
boncuk................20
derda...................20
leylamecnun.........20
samyeli................20
pelin....................20
turkuaz.................20bitti
ayşen...................20
bulut.....................20
maviş....................20
nigar ve zeyno....................20
azra......................20
tuğçe....................20bitti
makber...................13

kızlar liste tamamdır
okuyanlar bildirsin
PAZAR AKŞAMI DUAMIZ VAR

yaa pelinim negüzel valla herşey doğal bizde ne yiyoruz belli değil bayılırım köy ekmeğine ah ah
iyiya genelde su satışı düşerde sizin ordakiler sağlıklı yaşıyo demek
pelinim suyu ihmal etme gerçekten çok önemli ben çok su içtiğim için içmeyenlere şaşıyorum yaa

delüüüü 1 ekim demek hadi azkalmış
buarada dedim bukim meğer bizim haleymiş ohaoldumsmile

selam hoşgeldin evet listelenmek için tarih gerekiyo

hersey dogalda ebrarım ben yine pazardan alıyorum canım evet burdakıler saglıklarına duskunler...haklısın canım bende kendıme sasıyorum nıye su ıcmıyorum dıye ama zorla ıcıyorum vucudum susus kalıyo yoksa... bugunde bı halsızlık var ustumde evde olsam uyurdum sımdı ya...

0235.gif
civciv13uc6.gif
0235.gif

HAYIRLI UGURLU OLSUN
bsm.gif

0090.gif
0003.gif
:nazar:AGUSTOS AYI LİSTEMİZ :nazar:
0003.gif
0090.gif

KUBİ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
MASAL800-------------------------------------------------------------------------------------------------------------31 AGUSTOS

0090.gif
0003.gif
:nazar:EYLÜL AYI LİSTEMİZ:nazar:
0003.gif
0090.gif

[ESREDMAAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL
MAVİ2505---------------------------------------------------------------------------------------------------------------23 EYLÜL
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------28 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL[/B][/COLOR]
0090.gif
0003.gif
:nazar:EKİM AYI LİSTEMİZ :nazar:
0003.gif
0090.gif

HALE---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EKİM
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
TURKUAZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
PELİN67------------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
ALEYNA...........................................................................................20 EKİM

0090.gif
civciv14.gif
:nazar:HAMıŞLERıMıZ :nazar:
civciv14.gif
0090.gif

GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ----------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ZEYN77-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-opuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

[

civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0004.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

canım benim 5 ekim...

hersey dogalda ebrarım ben yine pazardan alıyorum canım evet burdakıler saglıklarına duskunler...haklısın canım bende kendıme sasıyorum nıye su ıcmıyorum dıye ama zorla ıcıyorum vucudum susus kalıyo yoksa... bugunde bı halsızlık var ustumde evde olsam uyurdum sımdı ya...

napıcan canım yetiştirme imkanın yoksa mecbur pazardan alıcaksın
iç canım ya gerçektende çok önemli yani yemeklerde enazından iki bardak iç
ay kıyamam niye acaba canım ?

X