- 19 Eylül 2009
- 2.475
- 2
HIMM ANLADIM BEN ONİ
ORTA YOLU BULMAK GEREK
DOĞRU DEĞİLMİ YAV NEBİÇİM YER :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
doğru doğruuuuuuu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HIMM ANLADIM BEN ONİ
ORTA YOLU BULMAK GEREK
DOĞRU DEĞİLMİ YAV NEBİÇİM YER :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bu yazdığını okumadan cvp vermiştim,kalp kalbe karşıymış.önemli değil nasıl kolayına geliyorsa öyle yap canım.:1rolleyes:
doğru doğruuuuuuu :)
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ya sevtun nasıl acaba aklımda hep ovar yaa
ALLAHIM dayanma gücü versin
evet,ama bişe diyim mi Allah'tan eşi ve kayınvalidesi destek oluyor ona
yoksa mahvolurdu cnm bnm ya,Allah o doktoru bildiği gibi yapsın gerizekalıklava:
tutiş bak bugün burdayım biyere gitmiyorum
ama akşam arkadaşa gidecekmişiz kocişin talimatı kaydirigubbakcemile3
keşke nerdeeeeee Allah böyle insanların eline düşürmesin kimseyievet ya çok şükür ama yinede insan böyle zamanlarda çok yanlız hissediyo kendini
ben odoktora bişey demiyom sadece kötükedihüsokötükedihüsoalsanaalsanasmile
keşke yapabilsek
tamam kuzu git dolaş kafa dağıt biraz izin verdimkaydirigubbakcemile3
keşke nerdeeeeee Allah böyle insanların eline düşürmesin kimseyi
evet ben izliyorum güzel gerçekten...kızlar öyle bir geçer zamankiyi izliyomusunuz çok güzel yaa
tavsiye ederim
:roflol::roflol:
tamam saol amirim buakşamlık geziyim yarın yine evde olurum
aminnn kimseyi düşürmesin gerze..k
evet ben izliyorum güzel gerçekten...
kaydirigubbakcemile3
yaa pelinim negüzel valla herşey doğal bizde ne yiyoruz belli değil bayılırım köy ekmeğine ah ah
iyiya genelde su satışı düşerde sizin ordakiler sağlıklı yaşıyo demek
pelinim suyu ihmal etme gerçekten çok önemli ben çok su içtiğim için içmeyenlere şaşıyorum yaa
delüüüü 1 ekim demek hadi azkalmış
buarada dedim bukim meğer bizim haleymiş ohaoldumsmile
selam hoşgeldin evet listelenmek için tarih gerekiyo
HAYIRLI UGURLU OLSUN
AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
KUBİ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
MASAL800-------------------------------------------------------------------------------------------------------------31 AGUSTOS
EYLÜL AYI LİSTEMİZ
[ESREDMAAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL
MAVİ2505---------------------------------------------------------------------------------------------------------------23 EYLÜL
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------28 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL[/B][/COLOR]
EKİM AYI LİSTEMİZ
HALE---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EKİM
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
TURKUAZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
PELİN67------------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
ALEYNA...........................................................................................20 EKİM
HAMıŞLERıMıZ
GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ----------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ZEYN77-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-opuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
[
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH
hersey dogalda ebrarım ben yine pazardan alıyorum canım evet burdakıler saglıklarına duskunler...haklısın canım bende kendıme sasıyorum nıye su ıcmıyorum dıye ama zorla ıcıyorum vucudum susus kalıyo yoksa... bugunde bı halsızlık var ustumde evde olsam uyurdum sımdı ya...
ebrarım ben ızlıyemıyorum kocıs ızlettırmıyo ya...