Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ben çıkıyorum kızlar. çok uykum geldi. kendinize ii bakın..
tamam canım git sen öptüm seni tatlım..iyi uykularopuyorumnanaktan
canımsen bir kan testi yaptırsana... bak çift rahimliyim yatmam gerek diyosun... ihmal etme eğer hamileysen bir an önce önlem almış olursun hem....
haklısın canım ama erken bence ya..eylül sonunu beklicem tugçem...ama garipliklerde yok degil..adet olacagım zaman özellikle ilaçla olacagım zaman çok agrır göğüslerim ama hiçbişeyim yok...bu garip geldi bana..yada gecikecektir bilemiyom..kasıklarım şişti baya bi.
tugce az kalmış kız gününe İNŞALLAH hayırlısı olur

derin İNŞALLAH yaramıştır progestan sana bebişin gelir bu ay İNŞALLAH

inşallah canım..keşke ben doktora sormadan bu ay da içeydim progestanı yaaaa.adetimi olurdum bari hemen..beklemezdim böyle.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:bbo::Saruboceq::

CADIARZUŞenizsenağlama-tatlicadiarzu-kötükedihüsovereliniortakÇok üzgünüm çoookalkisalkisalkis

şakkıdı:jeyyar:cokacimcoook:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:gamyoncuiremsu
buyrunnnnnnnnnşutarafagitti:mymeka::içelim::tomato:

:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:

güle güle aleynam birden çıkıyon kız noldu ki iyisin dimi...

tugçem biliyonmu bende geçmişte bebek düşürdüm...2007 de...
ama hala kimyasal gebelik mi dış gebelik mi bilmiyorum çok garip dimi.

o ne kız pek bi karışık duygular içinde gördüm seni delüş

nweyse derinim eylül sonu geldi zatem... birkaç gün bekle bakalım gelmesse kırmızı o zaman yaptırırsın kan testini....

nweyse derinim eylül sonu geldi zatem... birkaç gün bekle bakalım gelmesse kırmızı o zaman yaptırırsın kan testini....

evet canım..gelmezse eger bi idrarda bakarım..çıksın veya çıkmasın yinede yaptırırım kan testini.nolur nolmaz..bende hep senin gibi düşünürüm..bişey varsa diye agrı kesici bile içmiyom..kaç gündür evde normal minosetim yoktu bşaım agrıdı içemedim bişey..bugün aldım da içtim rahatça...iş yaparken bile dikkat ediyorum belki bişey vardır diye..tedbir bizden takdir Allahtan cnm boşa dememişler.

güle güle aleynam birden çıkıyon kız noldu ki iyisin dimi...

tugçem biliyonmu bende geçmişte bebek düşürdüm...2007 de...
ama hala kimyasal gebelik mi dış gebelik mi bilmiyorum çok garip dimi.

nasıl bilmiyon canım anlamadım... kimyasal gebelikte bebek olmuyo bildiğim kadarıyla... dışta bebek varda sersem yanlış yere yerleşiyor.... ben tüpümün birini kaybettim bunun yüzünden... o yüzden tüm korkum yine tekrarlarsa normal yolla hamile kalamam diye.... sen kendin mi düşürdün....

evet canım tedbirli olmakta fayda var ne olur ne olmaz....

tugcalcım dediklern doğru kimyasaldabebek olmuyo dış gebeliktede bebek rahim dışına yerleşiyo

canım.kimyasal gebelikte bebek döllenemiyo kendiliginden düşüyor..bana doktor kimyasal dememişti ama ben netten okudugum kadarıyla öyle oldugunu düşündüm...ben 15 gün 2 günde bir doktora gittim bebek görünmedi...yakın ultrasona da yolladı ama yok...
sonra bekleyelim küçük oldugu için görünmüyo olabilir dedi...bekledik gene yok...
sonra bigün kanamam oldu hafiften...o gece hastaneye koştuk özelde baktılar acilde nokta gibi görünüyo bebek dedi...tehliken var hep yat dedi progestan vermişti...ama olmadı malesef..doktor progestanı bırak hemen dış gebleik olabilir dedi bıraktım kanama oldu hemen.boshayallersmile

tugcalcım dediklern doğru kimyasaldabebek olmuyo dış gebeliktede bebek rahim dışına yerleşiyo

evet canım aynen öyle benim tüpe yerleşmişti....

anladım canım geçmiş olsun... neyse ki sen dışda olsa kendin kanamayla düşürmüşsün... ben ameliyat oldum fark etmedi o zamanki salak doktorum... ölüyodum bir gece ağrıdan hastaneye gittik... bayıldım zaten orda tansiyon nabız yerle bir o zaman farkettiler.... tüpü kurtaramadılar aldılar... nasip ama ben de o doktora hakkımı helal etmiyorum... şimdi yaşadığım bu korkular da onun yüzünden 2 hafta beni geç döllenme bilmem ne diye bekletti göremedi keseyi... erken fark edilseymiş ilaçla düşürüyolarmış bense ameliyat oldum... ayyy aklıma geldi yine o günler....

AYŞENİM çok özür dilerim canım bugün giremedim annemlerdeydim onlarında neti kesikti genel bakım varmış sinir oldum aklım burda kaldı yeni girdim duayı yaptınızmı bilmiyorum ama çok üzüldüm canım .anneciğine şifa diliyorum inşallah biran önce eski sağlığına kavuşur
KIZLAR merak etmişsiniz beni kusura bakmayın anlattığım gibi net yoktu hiç giremedim .şimdide kardeşimi yolcu ettik moralim biraz bozuk yazın alışıyoruz gitmesi koyuyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…