Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
attım kızz alırım banyonun çöpünde temiz yerde ama belli olmaz hiç.ben bile zor görüyom..diyom ya hayaliboshayallersmileamin derinim
kız inşallah vardır yollasana bakıyım hayali cizgiye atmadıysan
tugce bende iyiyim canım sen nasılsın
derinnnnnnnnnn kızzzzzzzzzzz migden mi bulanıyo bakim senin hadi hayırlısııııııııı
ah canım benim yaa..doktorun haklı tabi..kürlerde özellikle incir kürü çok yumurta yapıyo aşılama esnasında kullanmaman iyi olmuş...sende rahim agzı yetmezligi de var demek..bilmiyodum canım..rabbim yardımcımız olsun..bende sana bilmedigin bişey diyim..yani bilmedigini tahmin ediyorum..bende de çift rahim çıktıboshayallersmiledolayısıyla hamile kalırsam hep yatıcam..daha yetmezlik falan da varmı onu da bilmiyom ayrıca..
attım kızz alırım banyonun çöpünde temiz yerde ama belli olmaz hiç.ben bile zor görüyom..diyom ya hayaliboshayallersmile
yok anam be hiç sanmıyorum keşkeeeeeboshayallersmile
tugce senin günün ne zamn kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
evet canım bende karıştırıyom:)kızlar avatarlar aynıya karıştırıyom kim ne yazmış
samyeli İNŞALLAH RABBİM gönlüne göre verir
derin senin gününmü gecti
sen poregeston kullanıyodun dimi
evet canım bende karıştırıyom:)
canım..nasıl diyeyim..benim iki aydır hatta üç aydır düzenli adetim..progestandan dolayı..ama iki ay içtim yani..ilk içtigim ay 10 günlük içtigimden sonra hemen geldi 10 temmuzda...sonra erken oldum 31 temmuzda bi daha oldum yani...doktora söyledim..benim erken olmaz böyle ççok şaşırdım dedim..progestanın etkisi sürüyodur olabilir dedi...sonra adete yakın gene bşaladım progestana ve 24 agustosta oldum..yani bu seferde 25 günde olmuş oldum..son içtigim progestanın etkisi sürüyo varsayarsak diger ay gibi yani,bugün yarın olmam gerek...boshayallersmile
ben çıkıyorum kızlar. çok uykum geldi. kendinize ii bakın..
valla canım bende bilmiyodum..rahim filminde çıktı nisan ayında...ultrasonda ögrünmüyo çünkü biri digerinin arkasında..hamile kalıncada digeri sıkıştırma yaptıgından çogunlukla düşükle sonuçlanıyomuş(kanamalı hamilelik geçiriyomuşuz canım..ama tam aki şekilde hiç sorunsuz da olabilirmiş böyle hastalarda varmış.doktorun dedigi bu yani...çift rahim nasıl oluyor ilk kez duydum canım.
bende 2 kere hamile kaldım ve doktorların yanlış yönlendirmesi ile 2 kere 18-20 haftalıkken bebeklerimi kaybettim. sevtun yaşaşdığını aynısı bende yaşadım, inan çok zor. ama rabbim izin verirse hamile kalırsam dikiş atılacak.
yok be canım..ben o siliklere hiç inanmıyom zaten...bikaç ay önce sizin haberiniz yok da,ben kaç. kere test yaptım pembe silik çıktı resmen..hepside aynıydı..3 dk içinde çıkıyodu..sonra kan testi yaptırdım negatif çıktı..güvenilir degil yani..derinim ümitlendirmek istemem ama benim ilk bebeğimde zor görünüyodu
kız zar zor görüyon mun yoksam.....???
29 unda canım.... bekliyorum ama kasık ağrım geçmedi hala... korkmaya başladım aslında.... daha önce böyle olmamıştı 2 gün ağrıyıp geçmişti... bide bugün farkettim göğüslerim falan değişmiş ama kasıklarım neden ağrıyo... kızlar belki demiştim daha önce ben dış gebelik geçirdim gecen sene... öyle bişey mi var diye korkmaya başladım... şimdi doktora gitsem anlamıcak da hamilemiyim değilmiyim... bekliyom işte bakalım adet tarihini...
tugce az kalmış kız gününe İNŞALLAH hayırlısı olur
derin İNŞALLAH yaramıştır progestan sana bebişin gelir bu ay İNŞALLAH