inşallah canım.hayırlısıysa tabi...derinim inşallah vardır nevlam herkeze versin sağlıklı sıhatli bebişler
selam kızlar ben geldim
hepiniz iyisinizdir inşallah
ben geçmişe bakıp geliyorum
AYŞENİM çok özür dilerim canım bugün giremedim annemlerdeydim onlarında neti kesikti genel bakım varmış sinir oldum aklım burda kaldı yeni girdim duayı yaptınızmı bilmiyorum ama çok üzüldüm canım .anneciğine şifa diliyorum inşallah biran önce eski sağlığına kavuşur
KIZLAR merak etmişsiniz beni kusura bakmayın anlattığım gibi net yoktu hiç giremedim .şimdide kardeşimi yolcu ettik moralim biraz bozuk yazın alışıyoruz gitmesi koyuyor .
ay canım yaaaevet canım aynen öyle benim tüpe yerleşmişti....
anladım canım geçmiş olsun... neyse ki sen dışda olsa kendin kanamayla düşürmüşsün... ben ameliyat oldum fark etmedi o zamanki salak doktorum... ölüyodum bir gece ağrıdan hastaneye gittik... bayıldım zaten orda tansiyon nabız yerle bir o zaman farkettiler.... tüpü kurtaramadılar aldılar... nasip ama ben de o doktora hakkımı helal etmiyorum... şimdi yaşadığım bu korkular da onun yüzünden 2 hafta beni geç döllenme bilmem ne diye bekletti göremedi keseyi... erken fark edilseymiş ilaçla düşürüyolarmış bense ameliyat oldum... ayyy aklıma geldi yine o günler....
AYŞENİM çok özür dilerim canım bugün giremedim annemlerdeydim onlarında neti kesikti genel bakım varmış sinir oldum aklım burda kaldı yeni girdim duayı yaptınızmı bilmiyorum ama çok üzüldüm canım .anneciğine şifa diliyorum inşallah biran önce eski sağlığına kavuşur
KIZLAR merak etmişsiniz beni kusura bakmayın anlattığım gibi net yoktu hiç giremedim .şimdide kardeşimi yolcu ettik moralim biraz bozuk yazın alışıyoruz gitmesi koyuyor .
derinim döndüm kuzu hayırdır seninde miden kötüymüş dikkat et balım testte yapmışsın yine gölge var demek .ya cano inanmamakda haklısın resmen oyun oynuyo testler ya artık hiç güvenim kalmadı .ama inşallah kopkoyu çıkarda bayram ederiz toptan
canım benim üzgün olmakta haklısın kardeşçigine doyamıyo insansaol tuğçem inşallah kurbana gelicek
ozamana kadar ayrıyız
ALLAHIM yaman ayrılıklar vermesin
derinim yaptılarmı acaba gidip bakmadımda yaa bi bakıp geliyim ben
tugcalcım güle güle canım
ya eskiden ben çok dizi izlerdim ama bıraktım hiçbir diziyi sonuna kadar izleyemiyorum
derinim yapılmış dua canım
kızlar sizde gidip bi amin diyin isterseniz
annesi iyi değilmiş bugün hay allah yaa
derdam saol kuzum bende iyi olmaya çalışıyorum işte sen naaptın yapıyomusun işlerini