Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

derinim inşallah vardır nevlam herkeze versin sağlıklı sıhatli bebişler
inşallah canım.hayırlısıysa tabi...
selam kızlar ben geldim
hepiniz iyisinizdir inşallah
ben geçmişe bakıp geliyorum

tamam kuşum bakda gel çıkıyom ben gerçi birazdan..

tugçem tek tüp yok diye üzülme canım..bizim makber arkadasımızın da öyleydi..normal yoldan kaldı 1 yıl içinde...Allah büyük inşallah olacaktır yakında.

allah kavuştırsun canım....

tuğçem saol kuzum hoşbuldum galiba kasıkların ağrıyomuş sende var bişeyler hayır olsun inşallah
bende ilk hamileliğimde hep kasık ağrısı yaşadım inşallah müjde verirsinde biraz topic olarak mutlu oluruz .

derinim döndüm kuzu hayırdır seninde miden kötüymüş dikkat et balım testte yapmışsın yine gölge var demek .ya cano inanmamakda haklısın resmen oyun oynuyo testler ya artık hiç güvenim kalmadı .ama inşallah kopkoyu çıkarda bayram ederiz toptan

ay canım yaaa ( şu doktorlar varya ahh ahh..benim kendi o zamanki doktorum durumu farketmese bende boşa beklicem..belkide dış gebelikti benimki de canım bilemiyorum hala...

canım ya keşke ben yapsaymışım..ne bilim ayşen senden rica edince benimde aklıma gelmedi yapmak...

saol tuğçem inşallah kurbana gelicek
ozamana kadar ayrıyız
ALLAHIM yaman ayrılıklar vermesin

hoşgeldin bitanem..evet midem kötü yaa..süt içicem birazdan o iyi geliyo bana...
aynen inanmıyorum canım ya..bliyosun geçenlerde olanı...o yüzden kıpkırmızı çift çıkmadan inanmam ben...

saol tuğçem inşallah kurbana gelicek
ozamana kadar ayrıyız
ALLAHIM yaman ayrılıklar vermesin
canım benim üzgün olmakta haklısın kardeşçigine doyamıyo insan(ablamla demin 1 saatten fazla konuştuk telde..artık kulagım terledi..kulaklıgı da dükkanda unutmuşum:))
derinim yaptılarmı acaba gidip bakmadımda yaa bi bakıp geliyim ben

bende bakmadım kuzum bi bak bakam..inşallah yapılmıştır.

kızlar ben yatayım acayip uykum geldim... dizi manyağı oldum bu gece... once fatmagül sonra türkan beynim döndü valla... kociş de kızıyo tüm dizileri izlemek zorunda mısın diye ama napiim kışın bir eğlencem o işte....:roflol:

tugcalcım güle güle canım
ya eskiden ben çok dizi izlerdim ama bıraktım hiçbir diziyi sonuna kadar izleyemiyorum

derinim yapılmış dua canım
kızlar sizde gidip bi amin diyin isterseniz
annesi iyi değilmiş bugün hay allah yaa

derdam saol kuzum bende iyi olmaya çalışıyorum işte sen naaptın yapıyomusun işlerini

aa gittinim mi canlar..neyse bende kaçarım birazdan...

git git tugçem uyu canım ya uykusuz kalma..
derdam boşver canım..bende çok yanlışlar yapıyom yazarken:))demin seninkinede gülmedim degil:))

tugcalcım güle güle canım
ya eskiden ben çok dizi izlerdim ama bıraktım hiçbir diziyi sonuna kadar izleyemiyorum

kız ben çok kaptırıyom kendimi... reklam arası olmadan wc ye bile gitmiyom biliyon mu... bigün bir kazaya kurban gitcem ama ne zaman....hehehe... amannn napiimmmm hoşuma gidiyo....

gittim bitanem amin dedim..inşallah iyi gelir dualarımız yaa(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…