Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

güle güle bersucum,hepimiz çok üzgünüz ama senin hiç üzülmemen gerek,inş.sevtunda müjdeli bi haberle atlatır bu yaşadıklarını,ama bence o artık dr unu değiştirmeli,zaten artık ona gitmezde,inş.çok iyi bi drla karşılaşır.

yarın sabah gitcem canım.
tamam tatlım hayırlı haberlerle gelmeni ümit ediyorum...:Saruboceq:
aa o zaman çok içmiyomuşsun canım yaa..içme de zaten..5 tane normladir..eşimde keşke o kadara indirebilse...inşallah hamilelik vardır da ilaçlara dayanmadan kendin bırakırsın canım:Saruboceq:
ben günde 3-4 tane içiyorum.

ama tatil günleri abartıyorum 10 taneye kadar çıkıyordum.
bu 3 gün içmedim,inşallah bırakırım...
içme gülüm içme..bu sigara bizim vücut fonksiyonlarımızı da etkiliyor.bebek isteyenlerin özellikle içmemesi gerekiyomuş..erkeklerin hele..spermleri öldürüyo direk yaa..çok kötü((ve eşim bırakamıyo...
Allhım sen büyüksün yaaa..nasıl bi doktor nasıl önlemini almaz yazıklar olsun!
canım benim..bende aynı arkadaslarım gibi diyecek bi söz bulamıyorum inanki(mahvoldum okuyunca...rabbim sana bol sabır versin..ne desek boş.....mafoldumben
samyeli hsg çektirdinmi tatlım...bu ay gebe kalmassam öbür ay banada aşılama yapılacak...inşallah iyi sonuç alırsın tatlım sende.adetinin kaçıncı gününde yumoşun 15 mmdi...bayanssulusmile
ah canımm inşallah gebe kalırsın ve aşılamaya falan gerek kalmaz..bak böyle şeylerin niyetine girenlerin çogu gerek kalmadan hamile kalıyo..özellikle tüp denemek isteyenler:))inşallah öyle olur...:Saruboceq:
canım arkadasım..Allah razı olsun...hepinize şimdiden teşekkür ediyorum canlarım benim..Allah ne muradınız varsa versin...opuyorumnanaktan
yapma be ayşenim..inşallah tez zamanda şifa bulur annecigin canım benim..gerekirse yine dua okuruz balım söylemen yeterli...

offffff :çok üzgünüm:ben biliyodum senin böyle olacagını...canım arkadasım..bozma moralini lütfen...etkilenmekte haklısın gerçi...ahh ahh imtahan dünyası işte gülüm..Allahım sevtunumuza bol sabır versin...inşallah uzaklaşmak iyi gelir canım benim..özletme çok emi((

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen NANELİŞEKER arkadasımız İÇİN okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl .arkadaşımıza katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .arkadaşımıza ferahlık nasip et .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

derin için ayetel kürsi listesi
ebrar................20
kardelen..........20
aleyna...............20
boncuk...............20
derda..................20
leylamecnun.....20
samyeli................20
pelin.....................20
turkuaz................20
ayşen....................20
bulut.....................20
maviş.....................20
bersu....................20
azra.......................20
tuğçe....................20
birsen....................13

kızlar liste tamamdır
okuyanlar bildirsin ebrarım canım derinin duasını ne zaman yapacan bi ara cevap yazarsan sevinirim

iyi akşamlar kızlar bir bakayım dedim ne var ne yok diye.... birsen pelin nasılsınız kızlar???

sevtunum canım bende üzüldüm ama elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor unutmak mümkün değil canım meleklerini unutamazsın ama umarım tez zamanda başka bi bebiş yaralarını sarmana yardmcı olur hepimiz hergün birsürü sorunla uğraşıyoruz bende anlatsam 3- 5 sayfa tutar sorunlarımın anlatımı inanın çoğu zaman kafayı yememek için çareler arıyorum ama Allahıma şükür isyan etmeden günlerimiz geçiyo belki hepiniz biliyosunuzdur ama sorunları sıkıntıları bazen başkalarına anlatmak ruhen birazda olsun rahatlamamızı sağlıyo neyse hastanelerden fırsat buldukça gelirim canlarım hepinize iyi geceler ayenin annesi için duanızada şimdiden amin diyorum k.i b fıstıklar Çok üzgünüm çoook a.s. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tekrar selam canlar..ben selam verip gittim kızlar ya..ablam aradı uzun süre onunla konustum..uzak olunca öyle oluyo(sonra anca mutfagı topladım geldim..
derdam,aleynam birsenim nasılsınız kızlar?
kardeloş kaçırdım seni..olsun ama yat gülüm geç yatınca kafası kazan gibi oluyo insanın sabah.
ebrarım da gelmemiş nerdesin canom ya...

birsencim listeyi bugün yapmış ebrarım..mutemelen en geç pazar günü yapar duayı canım..

slm canlarım
derinim iyi olmaya çalışıyorum dünden beri kafam kazan gibi
ya canlar ben artık sık sık gelemiycem eve iş aldım
arad görüşürüz

iyi akşamlar kızlar.... netimde sorun var habire kopuyo.... sinir oldum inşallah bu yazdıklarımı yollayabilirim....
derdam özletme kendini arada gel ama işlerini de aksatma balım....

merhaba canım hoşgeldin..yarın doktor günün..inşallah gelimeler iyi yöndedir samyelim ya.
sen hiç yumoşlar için kür yapıyomusun tatlım?mesela incir kürü falan.

evet samyelim senden güzel haberler bekliyoruz... ihtiyacımız var su soralar.... inşallah yumuşlar kocaman kocaman olmuşlardır canım....

saol tugcalım valla fırsat buldukça kaçarım ama öğle vaktimi alıyoki uyumaya fırsat olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…