Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

slm canlarım
derinim iyi olmaya çalışıyorum dünden beri kafam kazan gibi
ya canlar ben artık sık sık gelemiycem eve iş aldım
arad görüşürüz
olsun cnm yaa...iş de önemli gülüm..ne güzel yapabiliyosun..bende evde oturdum onca zaman hiç iş bulamadım elime..
iyiyim derinim bayadır bilg başındayım ama netim kopuyo gidersem haberiniz olsun diye söylüyorum....kaydirigubbakcemile3

tamam tatlım..
ay benim midem çok fena kızlar ya..kaçtan beride yemek yemedim he..bulanıyo hep üşüttüm mü ne:KK43:(

olsun cnm yaa...iş de önemli gülüm..ne güzel yapabiliyosun..bende evde oturdum onca zaman hiç iş bulamadım elime..

tamam tatlım..
ay benim midem çok fena kızlar ya..kaçtan beride yemek yemedim he..bulanıyo hep üşüttüm mü ne:KK43:(

kızzz belkim başka bişey vardır....

kızlar avatarlar aynı olunca karıştırıyom kimin yazdıgını yaf..inşallah bigün bu avatarların yerine bebeklerimizle çekildigimiz mutlu pozlarımızı koyarız...

merhaba canım hoşgeldin..yarın doktor günün..inşallah gelimeler iyi yöndedir samyelim ya.
sen hiç yumoşlar için kür yapıyomusun tatlım?mesela incir kürü falan.

şuan yapmıyorum canım, geçen ay yapmaya başlamıştım am 6 gün sonra bıraktım. kist olur diye korktum. yumurtalarım sağdakiler büyüyordu, ama bugün sol kasığım çok ağrıyor..aşılama olacak ya, doktorum 3 yumurtadan fazlası olursa yapmam dedi, rabbim hayırlısını versin inşallah. bende rahimağzı yetmezliği olduğu için çoğul gebelikte riskli.
yarın sabahı heyecanla bekliyorum.

kızzz belkim başka bişey vardır....

yok tugçem bugün 5 gibi test yaptım bişey çıkmadı..yani o hayali çizgi gene çıktı tabi dealsanaalsanasmileben onlara inanmıyom artık..yapıyom ama işte..kıpkırmızı bişey çıkmadan heveslenmem yani...zaten aynı marka testi alıp duruyom deli olcam..işyerine en yakın eczaneden alıyom hep deboshayallersmile

yok tugçem bugün 5 gibi test yaptım bişey çıkmadı..yani o hayali çizgi gene çıktı tabi dealsanaalsanasmileben onlara inanmıyom artık..yapıyom ama işte..kıpkırmızı bişey çıkmadan heveslenmem yani...zaten aynı marka testi alıp duruyom deli olcam..işyerine en yakın eczaneden alıyom hep deboshayallersmile

Allah gönlüne göre tez zamanda versin canım....

şuan yapmıyorum canım, geçen ay yapmaya başlamıştım am 6 gün sonra bıraktım. kist olur diye korktum. yumurtalarım sağdakiler büyüyordu, ama bugün sol kasığım çok ağrıyor..aşılama olacak ya, doktorum 3 yumurtadan fazlası olursa yapmam dedi, rabbim hayırlısını versin inşallah. bende rahimağzı yetmezliği olduğu için çoğul gebelikte riskli.
yarın sabahı heyecanla bekliyorum.

ah canım benim yaa..doktorun haklı tabi..kürlerde özellikle incir kürü çok yumurta yapıyo aşılama esnasında kullanmaman iyi olmuş...sende rahim agzı yetmezligi de var demek..bilmiyodum canım..rabbim yardımcımız olsun..bende sana bilmedigin bişey diyim..yani bilmedigini tahmin ediyorum..bende de çift rahim çıktıboshayallersmiledolayısıyla hamile kalırsam hep yatıcam..daha yetmezlik falan da varmı onu da bilmiyom ayrıca..

tugce bende iyiyim canım sen nasılsın

derinnnnnnnnnn kızzzzzzzzzzz migden mi bulanıyo bakim senin hadi hayırlısııııııııı:emir_bebek:

X