Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

[DERİN için ayetel kürsi listesi
ebrar....................20
kardelen...............20
aleyna.................20
boncuk................20
derda...................20
leylamecnun.........20
samyeli................20
pelin....................20
turkuaz.................20
ayşen...................20
bulut.....................20
maviş....................20
bersu....................20
azra......................20
tuğçe....................20
birsen...................13

kızlar liste tamamdır
okuyanlar bildirsin

canım yaa kusura bakma valla kafa çok dalgın buara gözden kaçmış demekki
ben nasıl oluyum moralimiz bozuk işte
sende aynısın tahmin edebiliyorum

onemli degıl canım gozden kacmıs olabılır insanlık hali...evet ya sabah sabah moralım alt ust oldu cok uzuldum allahım hıcbırımıze gostermesın emınım cok zordur basıma gelmedı ama tahmin edebılıyorum sevtunuma allah sabır versin

ya kızlar evleri temizliyom aklım burda kaldı sevtunum balım mevlam sabır versin ve en kısa zamanda unutursun müjdeli bir haberle

TÜM KALBİMLE AMİNNNNN DİYORUM

CANIM BENİM DE DİYECEĞİMİ BİLMİYORUM ZATEN BU DURUMA DA SÖYLENECEK SÖZ YOK OTURDUĞUM YERDEN KALKAMADİM İNAN Kİ ELİM AĞAYIM TİTRİYO MEVLAM SANA EYÜP SABRI VERSİN CANIM TEZ ZAMANDA İNŞALLAH YENİDEN HAMİŞ KALIRSIN CANIM YÜREĞİMİZ VE DUALARIMIZ SENİNLE CANIM

ayy bütün etlerim ağrıyor,,, aslında sevsem hamama gitsem şöylee ama sıcağı hiç sevmiyorum...

Geçmiş olsun canım.

sevtun canım benim.yazdıklarını gözyaşları içinde okudum..Allahım sana sabırlar versin bitanem...çok üzüldüm inanki...Rabbim birdaha böyle imtihan etmesin gülüm....ne yazacağımıda bilmiyorum...çok kötü oldum yaaa...:çok üzgünüm:

okuyunca çok üzüldüm canım, insan ne yazacağını da bilemiyor.
Allah o doktoru bıldıgi gibı yapsın... Allah sizinde sabrınızı artırsın canım..

esselam canlar
annem bugün biraz kötü gibi moralim sıfır kendimi pekde iyiy hissetmiyorum
ebrarım duayı bu akşam yapacaktık sen gelince duayı kopyalarmısın
biizm topiğede eklersin canım sana zahmet
şu an vaktim yok çıkmak zorundayım
allah razı olsun şimdiden

ya ayşen in annesinin rahatsızlığı ne kızlar?
herkezin morali yok,kimse bişey yazmıyo dimi?
keşke yakın olsaydık,sevtun a gidip,destek olabilseydik.

ayşe cok gecmiş olsun canım RABBİM annene saglık şifa versin tez zamnda İNŞALLAH

kızlar kk ya bir süre giremicem herhalde açar açmaz aklıma sevtun geliyor çok üzüldüm bütün gün çok moralsiz geçirdim beni merak etmeyin diye haber vereyim dedim kendinize iyi bakın sanırım herkess benim gibi pek ıssız kalmış topik rabbim sevtuna sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…