Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

KARDELEN SEN NASILSIN KIZ

BEBEK KIZDI COK TATLIYDI

AMİN inşallah BİZİMDE OLUR

aynıyım aleyna,bi değişikliğim yok,bekliyoruz işte,benim hayattaki herşeyim çok zorluklarla oldu zaten,bu bebiş işide öyle olcak,napalım.herkezin bi imtihanı var işte.
kız bebeklere ayrı bi ilgim oluyo nedense,bayılıyorum onlara,hele daha mincikken,yatır koynuna,orda kıpırdamadan kalsın,o anı çok seviyorum.:ecrin_bebek:

yarın yumoşlar bakılacak, enson 15 mm. di. yarın söyler sanırım. benim tahminim haftaya pazartesi salı diye tahmin ediyorum.

samyeli hsg çektirdinmi tatlım...bu ay gebe kalmassam öbür ay banada aşılama yapılacak...inşallah iyi sonuç alırsın tatlım sende.adetinin kaçıncı gününde yumoşun 15 mmdi...bayanssulusmile

düne göre daha iyiyim ebrarcım, akşam gene vicks sürdüm, hırlama yavaş yavaş balgama dönmeye başladı,,
yarında yumoşlara bakmaya gitcem bakalım. bu ay baya uzun iğne kullandım, hormon yaa 3 kilo aldırdı bana...

canım allah daha iyi etsin inşallah tamemen geçer
olsun canım kilo bişey değil verirsin yeterki tedavin hayırlı sonuçlansın

aleyna bence tulum tarzı bişey ama enkullanışlısı takım olur
allah bağışlasın inşallah darısı bizlere olsun
evet eşim para verdi elbise alıyım cok güzel bebek elbiseleri var
aynıyım aleyna,bi değişikliğim yok,bekliyoruz işte,benim hayattaki herşeyim çok zorluklarla oldu zaten,bu bebiş işide öyle olcak,napalım.herkezin bi imtihanı var işte.
kız bebeklere ayrı bi ilgim oluyo nedense,bayılıyorum onlara,hele daha mincikken,yatır koynuna,orda kıpırdamadan kalsın,o anı çok seviyorum.:ecrin_bebek:
oyyyyyy dün annesi kucagıma verdi uyudu kucagımda tontiş bişe yaaaaa
cok özeniyorum annesine ne yalan söyliyimmmmmm
yarın yumoşlar bakılacak, enson 15 mm. di. yarın söyler sanırım. benim tahminim haftaya pazartesi salı diye tahmin ediyorum.
hasta olmuşsun cok cok gecmiş olsun canım

aşılamanda hayırlı olsun İNŞALLAH pozitif olur sonu
slm kızlar...ebrar özele yazdım tatlım...benide alabilirsin listeye canım...zevkle...:nazar:

aleykümselam hoşgeldin

BEBEK BEKLEME SÜRELERİMİZ
AZRA..........15 YIL okundu
EBRAR........10 YIL okundu
DERİN.........5 YIL
BULUT.........5 YIL
SAMYELİ.......4 YIL
KARDELEN......3 YIL okundu
ALEYNA........3 YIL
BİRSEN........2,5 YIL
NANELİŞEKER...2 YILokundu
TURKUAZ.......2 YIL
DERDA.........2 YIL
AYŞEN.........2 YIL
YELİZ.........2 YIL
HALE..........2 YIL
TUĞÇE.........1,5 YIL
BONCUK........1,5 YIL okundu
PELİN.........1 YIL
EZGİ..........1 YIL
MAVİŞ.........6 AY
LEYLAMECNUN.....6 ay

tamam canım mesajını aldım ekliycem şimdi
zaten derin için ayetel kürsi listesi hazırlıycam sanada yazıcam okey
tamam tatlım....teşekkürler...opuyorumnanaktan

samyeli cevap bekliyorum senden hadi tatlım birazdan çıkacam...yazarsan sevinirim...bayanssulusmile

evet eşim para verdi elbise alıyım cok güzel bebek elbiseleri var

oyyyyyy dün annesi kucagıma verdi uyudu kucagımda tontiş bişe yaaaaa
cok özeniyorum annesine ne yalan söyliyimmmmmm

hasta olmuşsun cok cok gecmiş olsun canım

aşılamanda hayırlı olsun İNŞALLAH pozitif olur sonu

aleykümselam hoşgeldin

hb canım...çok saolun...Şeniz

samyeli hsg çektirdinmi tatlım...bu ay gebe kalmassam öbür ay banada aşılama yapılacak...inşallah iyi sonuç alırsın tatlım sende.adetinin kaçıncı gününde yumoşun 15 mmdi...bayanssulusmile

canım benim yumurtalarım geç büyüyor, bugün 19.günüm

banada rahim filmi çekildi canım.. hayırlısı olsun. umarım aşılamaya gerek kalmaz.

burdayım ne yapıyosun diye baktım mesajı merak edersiniz diye eşime yazdırdım yeni geldim hastaneden duş alıp yatıcam yarında kaynanama gidicem çok kötüyüm allah belasını versin o doktorun rahim açıklıgı varmış onuda kaybettim tanı gene kondu allah onu bildigi gibi yapsın ne deyim kanamam çok var bebgimi dogurttular dogumda eşim ve kaynanam yanımdaydı bebgi dogurunca yanlarından ayrıldım canlı canlı kürtaj ettiler canım çok yanıyo agrımda var bir ara girerim gene allah birdaha yaşatmasın kızlar ya ellerim gene boş kaldı tekmeleyen yavrum artık yok yavrum dogumda seyire seyire öldü bacaklarımın yanında çok kötüyüm şimdi ben kime mercimek dicem ha gözpınarlarım kurudu aglamaktan hastaneye gelen gelene çok kötüyüm çok canım acıyo çok tek umudumda gitti rabbim sabır versin ne diyeyim eşimde çok kötü adam yıkıldı ben agladıkça agladı ben sancı kekerken oda benle hem agladı hem dua etti tek dedigim bebegimi dünyaya getirirken allah dedim mercimegimi dogururken yavrum diye bagırmışım herkez öyle diyo sonrasını hatırlamıyorum fenalaştım çünkü ben çıkıyorum aeo samyeli çok yalvardım her gittigimde şerefsiz bişey yok dedi dikilmez dedi ama eger mercimegimin katilıiyse onunla öteki tarafta görüşücem işşallah

canım ya kıyamam inan cok kotu oldum kelimeler bogazımda dugumlendı:KK43:(allah o doktoru bıldıgi gibı yapsın...rabbim sana dayanma gucu versın inş tez zamanda hamile kalıp saglıklı bır bebıs dunyaya getırırsın... kendimden cok sana dua edecem canım allaha emanet ol optum...

canım benim yumurtalarım geç büyüyor, bugün 19.günüm

banada rahim filmi çekildi canım.. hayırlısı olsun. umarım aşılamaya gerek kalmaz.

amin gülüm ya...inşallah bu ay gebe kalırımda gerek kalmaz...klomen kullanıyorum..bu ay yumoşum fazla gelişmemiş yani büyümemiş..adetin 13 günü kontrole gittim...13 mm dedi doktor...niye böyle oldu anladım...önceki ay süper demişti doktor...stres yapıyorum sanırım hep o yüzden...hayırlısı olsun...doktordan gelince tekrar yaz kaç mm olmuş...merak ederim ben...bilmiyorumkismile

derin için ayetel kürsi listesi
ebrar................20
kardelen..........20
aleyna...............20
boncuk...............20
derda..................20
leylamecnun.....20
samyeli................20
pelin.....................20
turkuaz................20
ayşen....................20
bulut.....................20
maviş.....................20
bersu....................20
azra.......................20
tuğçe....................20
birsen....................13

kızlar liste tamamdır
okuyanlar bildirsin

PELİNİM ayşenin annesi için okudunmu canım AYETEL KÜRSİLERİ
bugün duası varmışda haber bekliyolar

[color="purple"]derin için ayetel kürsi listesi
ebrar....................20
kardelen...............20
aleyna.................20
boncuk................20
derda...................20
leylamecnun.........20
samyeli................20
pelin....................20
turkuaz.................20
ayşen...................20
bulut.....................20
maviş....................20
bersu....................20
azra......................20
tuğçe....................20
birsen...................13

kızlar liste tamamdır
okuyanlar bildirsin [/color]

ebrarım ben coktan okudum canım yazmıstım ama gozden kacırmıssınız...sen nasılsın tatlım...

canım yaa kusura bakma valla kafa çok dalgın buara gözden kaçmış demekki
ben nasıl oluyum moralimiz bozuk işte
sende aynısın tahmin edebiliyorum

sevtunum allah sabır versin sana ve ailene okurken boğazım düğümlendi..kimbilir sen neler yaşıyorsun...kelimelerin bittiği yer burası... o doktoru Allahım bildiği gibi yapsın.....:çok üzgünüm:çok üzgünüm çok....

X