Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

göğüs hırıltısı yavaş yavaş geçmeye başladı, dün akşam biraz daha iyi uyudum, 5-6 kere uyandım ama bi önceki akşama göre daha iyi uyudum, şimdi yavaş yavaş balgam olmaya başladı.. öksürükte kolay geçmiyor ya...
3 gündür sigarada içmedim. iyi oldu hem benim için...

aysencim annen nasıl canım umarım her gğn daha iyiye gidiyordur....

günaydın samyeli, derin.... derin sen işi bırakıcam diyodun kuzu noldu;??? vazmi geçtin???
evet canım bırakamadım bi türlü...eleman bulamadılar daha..göya bayramdan sonra eleman bulunana kadar idare edermisin dediler..ama hala eleman bakmıyolar..bende iş bakmadım daha.öyle idare ediyoruz..eşimde bi yandan kızıp duruyo hala mı bulamıyolar diye.sen nasıl oldun cnm başın iyi degildi gece?
günaydın derinsu,,
nasılsın canım. benimde kafam kazan gibi...
ay aynı be cnm kazan gibi boshayallersmile
sen bugün mü gidiyodun yumoş kontrolüne samyelim?

göğüs hırıltısı yavaş yavaş geçmeye başladı, dün akşam biraz daha iyi uyudum, 5-6 kere uyandım ama bi önceki akşama göre daha iyi uyudum, şimdi yavaş yavaş balgam olmaya başladı.. öksürükte kolay geçmiyor ya...

canım yaa o hırıltı ve öksürük fena oluyo gerçekten..bide balgam çıkacagı zaman daha çok öksürüyo insan...şu sigarayıda nooolur içmeyin yalvarıyorumm..eşimede yalvarıyom bıraksın diye ama yok:KK43:((

neyse kızlar ben müsadenizi istiyim..giyineyim yavaş yavaş..anca giderim..hiç gidesim de yok...öptüm ikinizide görüşmek üzere...

evet canım bırakamadım bi türlü...eleman bulamadılar daha..göya bayramdan sonra eleman bulunana kadar idare edermisin dediler..ama hala eleman bakmıyolar..bende iş bakmadım daha.öyle idare ediyoruz..eşimde bi yandan kızıp duruyo hala mı bulamıyolar diye.sen nasıl oldun cnm başın iyi degildi gece?

yarın sabah gitcem canım.

balgam atıyorsan iyileşiyorsun demek canım bu iyi haber.... öksürğün tamamen geçene kadar sigara içme hem...geçmiş olsun canım

başım geçti canım çok zor uyudum gece aklım yerinde değildi şimdi iyiyim Allah'tan... sen ayrılmak istiyosan iş bakmaya başla bence... iyi bir iş bulursan eleman bulmalarını bile beklemessin hem... onlar bence seni göndermemek için eleman aramıyorlar.... allah gönlüne göre versin canım.....

canım yaa o hırıltı ve öksürük fena oluyo gerçekten..bide balgam çıkacagı zaman daha çok öksürüyo insan...şu sigarayıda nooolur içmeyin yalvarıyorumm..eşimede yalvarıyom bıraksın diye ama yok:KK43:((

ahhh deerinim sigarı içenin halinden sigara içen anlar.... öyle bırakılabilse tak die.... eğer bende bu ay hamilelik falan yoksa su sigara bırakma ilaçlarından denicem.... adet olmayı bekliyorum.... gerçi baya azalrrtım sayılır günde 5 tane falan içiyom şimdi... eskiden 1 paketi devirodum.....

ben günde 3-4 tane içiyorum.

ama tatil günleri abartıyorum 10 taneye kadar çıkıyordum.
bu 3 gün içmedim,inşallah bırakırım...

ben günde 3-4 tane içiyorum.

ama tatil günleri abartıyorum 10 taneye kadar çıkıyordum.
bu 3 gün içmedim,inşallah bırakırım...

inşallah vesile olur canım bırakırsın.... 3 gün iyi bir süre.... öksürüğün bitine kadar zaten zaten içme sakın....

hayırlı günler kızlar,benimde başım ağrıyo,geçmedi bi türlü,eşime söyleyemedim,çok fazla üzülcek çünkü,inş.sevtun biraz daha iyidir,galiba geçmişte şu anda.

slm ben geldim çıkıcam şimdi çıkmadan bakıyım dedim

hayırlı günler kızlar,benimde başım ağrıyo,geçmedi bi türlü,eşime söyleyemedim,çok fazla üzülcek çünkü,inş.sevtun biraz daha iyidir,galiba geçmişte şu anda.

günaydın kızlar hoşgeldiniz..... bende cıkcam ders çalışmam lazım ama sevtundan bir ses alıyım diye bekliyorum.... aklım burda kalır yoksa....

bsm.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen NANELİŞEKER arkadasımız İÇİN okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl .arkadaşımıza katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .arkadaşımıza ferahlık nasip et .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

icon54.gif

dün gece gelemedim aminnnnn diyorum

kızlar benim çıkmam lazım gelirim yine... sevtunum heralde geçmişi okuyo yada pc başında değil.... öpüyorum hepinizi görüşürüz....

burdayım ne yapıyosun diye baktım mesajı merak edersiniz diye eşime yazdırdım yeni geldim hastaneden duş alıp yatıcam yarında kaynanama gidicem çok kötüyüm allah belasını versin o doktorun rahim açıklıgı varmış onuda kaybettim tanı gene kondu allah onu bildigi gibi yapsın ne deyim kanamam çok var bebgimi dogurttular dogumda eşim ve kaynanam yanımdaydı bebgi dogurunca yanlarından ayrıldım canlı canlı kürtaj ettiler canım çok yanıyo agrımda var bir ara girerim gene allah birdaha yaşatmasın kızlar ya ellerim gene boş kaldı tekmeleyen yavrum artık yok yavrum dogumda seyire seyire öldü bacaklarımın yanında çok kötüyüm şimdi ben kime mercimek dicem ha gözpınarlarım kurudu aglamaktan hastaneye gelen gelene çok kötüyüm çok canım acıyo çok tek umudumda gitti rabbim sabır versin ne diyeyim eşimde çok kötü adam yıkıldı ben agladıkça agladı ben sancı kekerken oda benle hem agladı hem dua etti tek dedigim bebegimi dünyaya getirirken allah dedim mercimegimi dogururken yavrum diye bagırmışım herkez öyle diyo sonrasını hatırlamıyorum fenalaştım çünkü ben çıkıyorum aeo samyeli çok yalvardım her gittigimde şerefsiz bişey yok dedi dikilmez dedi ama eger mercimegimin katilıiyse onunla öteki tarafta görüşücem işşallah

Gunaydın kızlar gecmısi okuyodum nasılsınız sabah sabah cok tatsız bır haber bu ya... sevtunum allah sabır versın ne diycemı bılmıyorum inan... allahım hayırlısıyla tekrardan hamile kalıp saglıklı kucana almayı nasıp etsın:KK43:

X