Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım bırakamadım bi türlü...eleman bulamadılar daha..göya bayramdan sonra eleman bulunana kadar idare edermisin dediler..ama hala eleman bakmıyolar..bende iş bakmadım daha.öyle idare ediyoruz..eşimde bi yandan kızıp duruyo hala mı bulamıyolar diye.sen nasıl oldun cnm başın iyi degildi gece?aysencim annen nasıl canım umarım her gğn daha iyiye gidiyordur....
günaydın samyeli, derin.... derin sen işi bırakıcam diyodun kuzu noldu;??? vazmi geçtin???
ay aynı be cnm kazan gibi boshayallersmilegünaydın derinsu,,
nasılsın canım. benimde kafam kazan gibi...
göğüs hırıltısı yavaş yavaş geçmeye başladı, dün akşam biraz daha iyi uyudum, 5-6 kere uyandım ama bi önceki akşama göre daha iyi uyudum, şimdi yavaş yavaş balgam olmaya başladı.. öksürükte kolay geçmiyor ya...
3 gündür sigarada içmedim. iyi oldu hem benim için...
evet canım bırakamadım bi türlü...eleman bulamadılar daha..göya bayramdan sonra eleman bulunana kadar idare edermisin dediler..ama hala eleman bakmıyolar..bende iş bakmadım daha.öyle idare ediyoruz..eşimde bi yandan kızıp duruyo hala mı bulamıyolar diye.sen nasıl oldun cnm başın iyi degildi gece?
ay aynı be cnm kazan gibi boshayallersmile
sen bugün mü gidiyodun yumoş kontrolüne samyelim?
göğüs hırıltısı yavaş yavaş geçmeye başladı, dün akşam biraz daha iyi uyudum, 5-6 kere uyandım ama bi önceki akşama göre daha iyi uyudum, şimdi yavaş yavaş balgam olmaya başladı.. öksürükte kolay geçmiyor ya...
3 gündür sigarada içmedim. iyi oldu hem benim için...
evet canım bırakamadım bi türlü...eleman bulamadılar daha..göya bayramdan sonra eleman bulunana kadar idare edermisin dediler..ama hala eleman bakmıyolar..bende iş bakmadım daha.öyle idare ediyoruz..eşimde bi yandan kızıp duruyo hala mı bulamıyolar diye.sen nasıl oldun cnm başın iyi degildi gece?
ay aynı be cnm kazan gibi boshayallersmile
sen bugün mü gidiyodun yumoş kontrolüne samyelim?
canım yaa o hırıltı ve öksürük fena oluyo gerçekten..bide balgam çıkacagı zaman daha çok öksürüyo insan...şu sigarayıda nooolur içmeyin yalvarıyorumm..eşimede yalvarıyom bıraksın diye ama yok((
ben günde 3-4 tane içiyorum.
ama tatil günleri abartıyorum 10 taneye kadar çıkıyordum.
bu 3 gün içmedim,inşallah bırakırım...
slm ben geldim çıkıcam şimdi çıkmadan bakıyım dedim
hayırlı günler kızlar,benimde başım ağrıyo,geçmedi bi türlü,eşime söyleyemedim,çok fazla üzülcek çünkü,inş.sevtun biraz daha iyidir,galiba geçmişte şu anda.
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen NANELİŞEKER arkadasımız İÇİN okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl .arkadaşımıza katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .arkadaşımıza ferahlık nasip et .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin