Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen NANELİŞEKER arkadasımız İÇİN okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl .arkadaşımıza katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .arkadaşımıza ferahlık nasip et .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
nanelişekerim inşallah vesile olur canım
hem huzur ve mutluluk için hemde bebişin için
okuyan, okuyamayan arkadaşlar hepinizden de Allah razı olsun...
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hayırlı geceler
sevtuncumm canım allah sabırlar versinn rabbim bir daha yaşatmasın çabucak toparlanırsın inşlhh tatlım
ne desem bilemedim
çok üzüldümm rabibmdne gelene razıyızz ne diyeyim senağlama
mrb kızlar nasılsınız,,,
selam kızlar..bu saatte kimseyi bulamam sanmıştım nasılsınız?
işe gitmeden bi bakayım dedim...
AYŞENCİM annen daha iyiymiş sevindim canım..geçmişte yazmıştın da dün kafan yerinde degildi inanki o anda zor yazdım alıntıları zaten...annecigine benden selam söyle ondan da ALLAH razı olsun sagolsun ettigi güzel dualar için canım.