Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bersum gökçem siz çıkın kızlar... moreliniz iyice bozulmasın şimdi....üzmeyin kendiniz....

görüşürüz kızlar ii geceler kusura bakmayın bu aralar hep kayıp haberleri almak benide çok üzdü :KK43: neyse öptm
sevtuncum rabbim sabır versin canım :KK43:

bsm.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen NANELİŞEKER arkadasımız İÇİN okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl .arkadaşımıza katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .arkadaşımıza ferahlık nasip et .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

icon54.gif

amiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn, amiiiiiiiinnnnnnnnnnn
arkadaşlar hepinizden de Allah razı olsun... Rabbim yüzlerimizi güldürsün. Ferah kapıları açsın hepimize de, selametlik versin.
Rabbim dualarımızı kabul eylesin...

Dualarda buluşmak ümidi ile.
Allaha emanet olun. hayırlı geceler

nanelişekerim inşallah vesile olur canım
hem huzur ve mutluluk için hemde bebişin için

kızlar az msn de durayım da çıkıcam..başım iyi degil valla..eşimde yatalım diyo..hepinize iyi geceler...

arkadaşlar AYŞEN arkadaşımızın annesi için ayetel kürsi alanlar okudularsa bildirsin yarın akşam duası var canlarım olurmu

hayırlı geceler
sevtuncumm canım allah sabırlar versinn rabbim bir daha yaşatmasın çabucak toparlanırsın inşlhh tatlım
ne desem bilemedim
çok üzüldümm rabibmdne gelene razıyızz ne diyeyim senağlama

PELİN VE LEYLA arkadaşlarım bizim topicden siz haber vermediniz ayetel kürsi için
yada yazdınız ben görmedim haber verirseniz sevinirim canlarım

tüm arkadaşlara selam uzun süredir giremeedim uzun ara verdim sayılır hamileliğim hala devam ediyor ve KIZIM olucak bunu paylaşmak istedim herkese sevgiler görüşmek dileğiyle...

selam kızlar..bu saatte kimseyi bulamam sanmıştım nasılsınız?
işe gitmeden bi bakayım dedim...

AYŞENCİM annen daha iyiymiş sevindim canım..geçmişte yazmıştın da dün kafan yerinde degildi inanki o anda zor yazdım alıntıları zaten...annecigine benden selam söyle ondan da ALLAH razı olsun sagolsun ettigi güzel dualar için canım.

hayırlı geceler
sevtuncumm canım allah sabırlar versinn rabbim bir daha yaşatmasın çabucak toparlanırsın inşlhh tatlım
ne desem bilemedim
çok üzüldümm rabibmdne gelene razıyızz ne diyeyim senağlama

aysencim annen nasıl canım umarım her gğn daha iyiye gidiyordur....

mrb kızlar nasılsınız,,,

selam kızlar..bu saatte kimseyi bulamam sanmıştım nasılsınız?
işe gitmeden bi bakayım dedim...

AYŞENCİM annen daha iyiymiş sevindim canım..geçmişte yazmıştın da dün kafan yerinde degildi inanki o anda zor yazdım alıntıları zaten...annecigine benden selam söyle ondan da ALLAH razı olsun sagolsun ettigi güzel dualar için canım.

günaydın samyeli, derin.... derin sen işi bırakıcam diyodun kuzu noldu;??? vazmi geçtin???

X