canım ben senede uc dort kere anneme gıderım en az onbesgun ayrı kalırız zor oluyo ama annemıde ozluyorum napıyım bu arada kadın soforler daha iyı araba kullanıyo bence:)ne bilem kızz bu sefer zor geldi ayrılık walla... arabayla gelirken hep ağladım walla... salyo sümük kullandım arabayı nasıl geldim bilmiyom otogardan Allah korudu yani... birkaç korna yedim ama olcak o kadar kadın şöforüz ne de olsa....heheheh....
canım akşam kaç gibi dua olacakk 12 gibi olsa çok iyi olurrr o saate anca girerim kuzum bende çok öptüm kuzumtoptan kalkıyoruz demekki hepinizi çok öptüm canlarım
buakşam SEVTUNVE NANELİNİN duası var bekliyorum sizi
haberiniz olsun böyle kalabalık olalım olurmu
kuzummm nedenn koptunnnnn hahahahaha tamam anlatsınn kuzummm özelimee bi zahmett döşesin ayıp bişeyse tabii buraya yazılmazz sanırmmcanım ya olurmu yazdımda gözden kaçıyo işte sağlık olsun
saol bitanem güzel düşüncelerin için .sende dükkandasın galiba kolay gelsin datlum
ay canım kusura bakma sayfa sonunda kaldıysa görmemişimdir oluyo bazen işte
kuzuuu koptum koptumm :roflol::roflol::roflol::roflol:
valla tutiş anlatsın olmazsa özelden burda belkim ayıp kaçarda
tamam kuzu bende kaçıyom zaten öptüm seni
canım hadi hayırlısı negüzel bitti demek ALLAHIM kabul etsin vesile kılsın inşallah
hadi toptan kaçalım akşama görüşürüz
azram git yat kuzum inşallah bomba gibi uyanırsın çok öptüm
canım ya olurmu yazdımda gözden kaçıyo işte sağlık olsun
saol bitanem güzel düşüncelerin için .sende dükkandasın galiba kolay gelsin datlum
ay canım kusura bakma sayfa sonunda kaldıysa görmemişimdir oluyo bazen işte
kuzuuu koptum koptumm :roflol::roflol::roflol::roflol:
valla tutiş anlatsın olmazsa özelden burda belkim ayıp kaçarda
tamam kuzu bende kaçıyom zaten öptüm seni
canım hadi hayırlısı negüzel bitti demek ALLAHIM kabul etsin vesile kılsın inşallah
hadi toptan kaçalım akşama görüşürüz
cnm Allah kavuştursun senide ayrılık zorrAllah kavuştursun canım sağlıcakla gidip gelsin ne güzel gidebileceğin bir yer var en azından
benim eşimde eğitimde 35 günlük
sğol tatlm çok şükürhoşbulduk turkuazım nasılsın
oyyy kuzuuu valla çok matrak bi durum gerçekten öylesine yaptım ama bakalım:)turkuazcım hoşbuldum canım napıyosun aşılama denemişsin hayırlı olsun belki vesile olur bebişine kimbilir bebişin büyüyünce sorar anne ben nasıl oldum diye yavrum enjektörle dersin[/B]
opuyorumnanaktanevet şükür buluşturana
galiba kardeloşun bereketi buuu aklinialirimsmile
nasılsın dedim ama görmedin galiba canım
ayy kıyamam allah korumuş kız
tekrardan allah kavuştursun
saol kuzum takılıyom işte anlıyacağınızı biliyorum
hadi inşallah gelsin bebecik hayırlısıyla
kız senin gelmeye niyetin yok mu bakem buralara gelde gezdir istanbul'da yazşıyorum ama hiç biyeri bilmiyorum doğru düzgünkaydirigubbakcemile3yok öyle bensiz buluşmakklava:
ayşenimm çok sevindim cnm ya hep aklımdaydın,temiz çıkmasına çok çok sevindimesselam canlar
annem için okuyan herkesten allah razı olsun annem bugün daha iyi gibi çok şükür
vee geldim filmden tüplerde hiçbi sorun yokmuş allahıma binlerce kez şükürler olsun
doktor maşşalh gıkınız bile çıkmadı çatır çtır normal doğum yaparsınız siz dedi
ee acı oldu tabii ama içimden habire okudum kendimi çok şükür bitti geçti gitti
inşlhh tez zamnda gelir şu nazlı bebeğim bebklerimizde daha bir yaşam dolu oluruz hepimiz
bu arada annem dua okuyan herkese allah razı olsun ne muradları varsa rabibm varsa versin hepsine hayırlı bir evlat versin diye dua ediyo hepinize
:Saruboceq:
opuyorumnanaktanbi saat sonra gelicem kızlar şimdi çıkmam lazım
ayrıntılara o zaman girerim turkuazım boncuğum anlatıcam demiştim :)))
kuzu bak şimdi resmini koyucam o şırınganın,erkek ona şey ediyoohaoldumsmileben şu sırıngalı işleme takıldımm kuzummm nasıll olacakk oo nasıll bi şırınga ve nasıll içine koyacazz bebişleriii aydınlatt canım yaaa bende deneyyim gercii yoldan geçmezz ama denemekte fayda varrr sen bi tarifini yaz kuzumm bu günler benimm günlerimm deneyeyimm kız galibaa benimm bu ayy yumoşummu yokk neee hiçç agrımm yokkk yumoşumun çıktın daiirrr
ayy ablammm inş bizlerde güzel hbrleri alırız,temiz çıksın inşşşsositosositoay ayşenim inanki aklım sendeydi çok şükür canım gözünaydın olsun nasıl sevindim yaa
darısı tutişe ve boncuğuma
gelsin bebiş artık
anneciğinde iyiymiş çok şükür inşallah daha iyi olur .buarada listede aleynayıda okundu yazın olurmu kuzum .ben gelip yazıcaktım ama sen iletirsin portiye
sağol mavişimmm sende Allah'a emanet ol cnmkendine iyi bak canım Allaha emanet ol
şimdidennn aminnnnnnnn Allah kabul etsin inşaallahtoptan kalkıyoruz demekki hepinizi çok öptüm canlarım
buakşam SEVTUNVE NANELİNİN duası var bekliyorum sizi
haberiniz olsun böyle kalabalık olalım olurmu
semacım hoşgeldinn cnm
altta mercimek paşamızın annesi sevtunu görüyorummm hoşgeldinn kuzuuuu nasılsınnn
kızlar burda jelin yanında ince uzun bişe varya ben onu kullandım,
merak edenler için ekledim yavrularım
hadi vatana millete hayırlı olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ebrarcım ve bütün kk bu haberi vermek istemzdim çok üzgünüm mercimek sizlere ömür hiç ii deilim bişi yazamıcam görüşmek üzere allah dierlerinikine sağlık versin allah kimseye yaşatmasın
sevtunebrarcım ve bütün kk bu haberi vermek istemzdim çok üzgünüm mercimek sizlere ömür hiç ii deilim bişi yazamıcam görüşmek üzere allah dierlerinikine sağlık versin allah kimseye yaşatmasın
ebrarcım ve bütün kk bu haberi vermek istemzdim çok üzgünüm mercimek sizlere ömür hiç ii deilim bişi yazamıcam görüşmek üzere allah dierlerinikine sağlık versin allah kimseye yaşatmasın
canım ya bende almayı düşünüyorum preesedden faydası var mı acaba, fiyatıda yüksek olunca karar veremedim fisfisfis