Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

AZRAMM kardeşim okuyo canım AFYONDA anca tatillerde geliyo işte .saol bitanem allah razı olsun

BERSUM bencede kuzum çıkar listeden hepsi öyle emin ol hiç normalini görmedim

TUĞÇEM sözü almışsın kuzum ohh negüzel izinde gelirsiniz buluşuruz inşallah bide takipmi etcekmiş enişte anamm kıskanç herüf ne olcek

bi saat sonra gelicem kızlar şimdi çıkmam lazım
ayrıntılara o zaman girerim turkuazım boncuğum anlatıcam demiştim :)))

ben şu sırıngalı işleme takıldımm kuzummm nasıll olacakk oo nasıll bi şırınga ve nasıll içine koyacazz bebişleriii aydınlatt canım yaaa bende deneyyim gercii yoldan geçmezz ama denemekte fayda varrr sen bi tarifini yaz kuzumm bu günler benimm günlerimm deneyeyimm kız galibaa benimm bu ayy yumoşummu yokk neee hiçç agrımm yokkk yumoşumun çıktın daiirrr

hadi gözün aydın canım çok geçmiş olsun... tüplerde de sorun çıkmamasına çok sevindim tatlım...

sorma ebrarım sorma....

kızlar bende kalksam,artıkın başım ağrıdı,bide okuncak dualarımda var,bugün 41,gün,rabbim vesile kılarda gelir inş.bebişim.

ay ayşenim inanki aklım sendeydi çok şükür canım gözünaydın olsun nasıl sevindim yaa
darısı tutişe ve boncuğuma
gelsin bebiş artık
anneciğinde iyiymiş çok şükür inşallah daha iyi olur .buarada listede aleynayıda okundu yazın olurmu kuzum .ben gelip yazıcaktım ama sen iletirsin portiye

kızlar ben kaçar... annemlere gidicem daha eşya hazırlamam lazım... babam gelcek yarım saat sonra alcak beni.... akşama ordan girerim inşallah... çok öpüyorum sizleri....

ÇOK GEMMİŞ OLSUN CANIM aLLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN
Tüplerinin de açık olduğuna sevindim inşallah tez vakitte geli meleğin

kızlar kusuruma bakmayın ben kaçar
burası çok yoğunnnakannehir

kendine iyi bak canım Allaha emanet ol

gozden kacırmısım ebrarım kusura bakma.,. bende kımse benı gormuyo dıye uzuluyodum... gorumcenın iyı olmasına sevindım canım...
canım ya olurmu yazdımda gözden kaçıyo işte sağlık olsun
saol bitanem güzel düşüncelerin için .sende dükkandasın galiba kolay gelsin datlum
ebruşum selamını aldım ben sen görmedin herhalde canım
ay canım kusura bakma sayfa sonunda kaldıysa görmemişimdir oluyo bazen işte
kuzuuu koptum koptumm :roflol::roflol::roflol::roflol:
valla tutiş anlatsın olmazsa özelden burda belkim ayıp kaçarda
kızlar kusuruma bakmayın ben kaçar
burası çok yoğunnnakannehir
tamam kuzu bende kaçıyom zaten öptüm seni
kızlar bende kalksam,artıkın başım ağrıdı,bide okuncak dualarımda var,bugün 41,gün,rabbim vesile kılarda gelir inş.bebişim.
canım hadi hayırlısı negüzel bitti demek ALLAHIM kabul etsin vesile kılsın inşallah
hadi toptan kaçalım akşama görüşürüz

kızlar ben kaçar... annemlere gidicem daha eşya hazırlamam lazım... babam gelcek yarım saat sonra alcak beni.... akşama ordan girerim inşallah... çok öpüyorum sizleri....

görüşürüz canım kendine dikkat et üzülme sakın bak senden daha kötü durumda olanlar da var hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin Rabbim

toptan kalkıyoruz demekki hepinizi çok öptüm canlarım
buakşam SEVTUNVE NANELİNİN duası var bekliyorum sizi
haberiniz olsun böyle kalabalık olalım olurmu

çok sevindimm canımm filmin temiz çıkmasınaa rabbimm tez zamanda yollasın bebişini inşallah
annenin daha iyi olmasınada çok sevindimm rabbim şifa versinn allah razıı olsunnn dualrı için selamlarımı söyle canım annene
sizlerden ayrılamıyorum ama bu sefer kaçtım ŞenizŞeniz
tamam caım kolay gelsin öptüm senii dikkat et kendine
:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ya bayramda yedim tatlıyı,yedim tatlıyı,şimdide vercxem diye uğraşıyom,bana müstehaktır aslınnda.
tatlıı dedinde kuzuu canım baklava çektii yawwww durr avcumu yalayamdaaaa süremm bi yereee hahahaha
hayun 5 gün domates yaptı ayol... hamaratlıkta on numara o.... maşallah....
hahahha kıuzumm daha tarhanalrımıı yapmadımm biliyonn o dometslerinn yarısınıı kızz kuzummm 2 gün kaynattımm 3 günn domateslerii fırına attımm olmadı olmadıı işteee inşallahh bidakii aylaraaa

tamam kuzumm bende kaçarım birazdann az yatayımmm

akşam beri majezikleniyom

tamam o zaman,herkezi tekrardan öpüyorum,görüşürüz.ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

BULUTCUM senden haber çıkmadı okuyup okumadığına dair bilgi verirmisin
buakşam duasını yapıcazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…