esselam canlar
annem için okuyan herkesten allah razı olsun annem bugün daha iyi gibi çok şükür
vee geldim filmden tüplerde hiçbi sorun yokmuş allahıma binlerce kez şükürler olsun
doktor maşşalh gıkınız bile çıkmadı çatır çtır normal doğum yaparsınız siz dedi
ee acı oldu tabii ama içimden habire okudum kendimi çok şükür bitti geçti gitti
inşlhh tez zamnda gelir şu nazlı bebeğim bebklerimizde daha bir yaşam dolu oluruz hepimiz
bu arada annem dua okuyan herkese allah razı olsun ne muradları varsa rabibm varsa versin hepsine hayırlı bir evlat versin diye dua ediyo hepinize
:Saruboceq:
AZRAMM kardeşim okuyo canım AFYONDA anca tatillerde geliyo işte .saol bitanem allah razı olsun
BERSUM bencede kuzum çıkar listeden hepsi öyle emin ol hiç normalini görmedim
TUĞÇEM sözü almışsın kuzum ohh negüzel izinde gelirsiniz buluşuruz inşallah bide takipmi etcekmiş enişte anamm kıskanç herüf ne olcek
esselam canlar
annem için okuyan herkesten allah razı olsun annem bugün daha iyi gibi çok şükür
vee geldim filmden tüplerde hiçbi sorun yokmuş allahıma binlerce kez şükürler olsun
inşlhh tez zamnda gelir şu nazlı bebeğim bebklerimizde daha bir yaşam dolu oluruz hepimiz
bu arada annem dua okuyan herkese allah razı olsun ne muradları varsa rabibm varsa versin hepsine hayırlı bir evlat versin diye dua ediyo hepinize
esselam canlar
kızlar kusuruma bakmayın ben kaçar
burası çok yoğunnnakannehir
canım ya olurmu yazdımda gözden kaçıyo işte sağlık olsungozden kacırmısım ebrarım kusura bakma.,. bende kımse benı gormuyo dıye uzuluyodum... gorumcenın iyı olmasına sevindım canım...
ay canım kusura bakma sayfa sonunda kaldıysa görmemişimdir oluyo bazen işteebruşum selamını aldım ben sen görmedin herhalde canım
kuzuuu koptum koptumm :roflol::roflol::roflol::roflol:ben şu sırıngalı işleme takıldımm kuzummm nasıll olacakk oo nasıll bi şırınga ve nasıll içine koyacazz bebişleriii aydınlatt canım yaaa bende deneyyim gercii yoldan geçmezz ama denemekte fayda varrr sen bi tarifini yaz kuzumm bu günler benimm günlerimm deneyeyimm kız galibaa benimm bu ayy yumoşummu yokk neee hiçç agrımm yokkk yumoşumun çıktın daiirrr
tamam kuzu bende kaçıyom zaten öptüm senikızlar kusuruma bakmayın ben kaçar
burası çok yoğunnnakannehir
canım hadi hayırlısı negüzel bitti demek ALLAHIM kabul etsin vesile kılsın inşallahkızlar bende kalksam,artıkın başım ağrıdı,bide okuncak dualarımda var,bugün 41,gün,rabbim vesile kılarda gelir inş.bebişim.
kızlar ben kaçar... annemlere gidicem daha eşya hazırlamam lazım... babam gelcek yarım saat sonra alcak beni.... akşama ordan girerim inşallah... çok öpüyorum sizleri....
çok sevindimm canımm filmin temiz çıkmasınaa rabbimm tez zamanda yollasın bebişini inşallahesselam canlar
tamam caım kolay gelsin öptüm senii dikkat et kendinesizlerden ayrılamıyorum ama bu sefer kaçtım ŞenizŞeniz
tatlıı dedinde kuzuu canım baklava çektii yawwww durr avcumu yalayamdaaaa süremm bi yereee hahahaha:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ya bayramda yedim tatlıyı,yedim tatlıyı,şimdide vercxem diye uğraşıyom,bana müstehaktır aslınnda.
hahahha kıuzumm daha tarhanalrımıı yapmadımm biliyonn o dometslerinn yarısınıı kızz kuzummm 2 gün kaynattımm 3 günn domateslerii fırına attımm olmadı olmadıı işteee inşallahh bidakii aylaraaahayun 5 gün domates yaptı ayol... hamaratlıkta on numara o.... maşallah....
kızlar bende kalksam,artıkın başım ağrıdı,bide okuncak dualarımda var,bugün 41,gün,rabbim vesile kılarda gelir inş.bebişim.
canım ya olurmu yazdımda gözden kaçıyo işte sağlık olsun
saol bitanem güzel düşüncelerin için .sende dükkandasın galiba kolay gelsin datlum
ay canım kusura bakma sayfa sonunda kaldıysa görmemişimdir oluyo bazen işte
kuzuuu koptum koptumm :roflol::roflol::roflol::roflol:
valla tutiş anlatsın olmazsa özelden burda belkim ayıp kaçarda
tamam kuzu bende kaçıyom zaten öptüm seni
canım hadi hayırlısı negüzel bitti demek ALLAHIM kabul etsin vesile kılsın inşallah
hadi toptan kaçalım akşama görüşürüz