Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

:çok üzgünüm:sevtuncum ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm başın saolsun allahım sana yardım etsin bir daha böyle bir acı yaşatmasın çok zor çok acını tahmin bile edemiyorummafoldumben

ebrarcım ve bütün kk bu haberi vermek istemzdim çok üzgünüm mercimek sizlere ömür hiç ii deilim bişi yazamıcam görüşmek üzere allah dierlerinikine sağlık versin allah kimseye yaşatmasın

sevtunum canım kelimeler düğümlendi boğazımda ne desem bilmiyorum rabbim yardımcın olsun offff yaa yıkıldım resmen ya beni,m umudumdu mercimek ama üzme kendini napalım herşey Allahtan keşke yanında olabilsem canım benim valla yazacak bişey bulamıyorum ama seni, çok iyi anlıyorum unutma bitanem rabbim bilir en iyisini
kızlar ben bu akşam büyük ihtimal gelemem duayıda okurum okıyamadım kusura bakmayın okadar yoğunum ki eve iş aldım oyuncak işi sık sık gelemem ama yanınızdayım
bebek olayınada bi süre ara verme kararı aldım çok yıprandım ve yıprattım herkezi
görüşürüz hepinizi seviyorum iyi bakın kendinizie

sevtuncum bu durumda sana ne desem boş,, aynı durumu 2 kere yaşadım,çok zoor..ama rabbim sana sabır versin canım. sen kendini toparlayınca konuşalım canım...

SEVTUN canım arkadaşların dediği gibi nedesek şuan boş...rabbim sana ve eşine sabır sağlık versin..inanmazsın diyecek kelimeler bulamıyorum..çok geçmiş olsun...:teselli::teselli::çok üzgünüm:

ebrarcım ve bütün kk bu haberi vermek istemzdim çok üzgünüm mercimek sizlere ömür hiç ii deilim bişi yazamıcam görüşmek üzere allah dierlerinikine sağlık versin allah kimseye yaşatmasın

ya sevtunum ne dıyecegimı bılemedım ya cok üzüldümm Rabbim sabır versın canımm benımmm ya ınankı bısey dıyemıyrm yani oylece kaldım pc nin başinda canım benımm ya çok hırpalama kendını nolur cok üzme Rabbimden gelen bişey napalım amenna demekten baska...

KIZLAR ya neler oluyor..diğer topiklerdede okudum birkaçtane onlarda bebeklerini kaybettiler.

burada bir arkadaş vardı onunda olmuyordu 6 yıl sonra ramazan bayramında öğrenmişti hamile olduğunu..ne yazıkki mutluluğu yarıda kaldı..bebeğini düşürmüş...aldılar...bugün yine bir arkadaş 9 haftalık hamileydi..kalp atışlarını göremedikleri için yarın kürtaj yapacaklarmış..

rabbim herkese sabırlar versin..rabbime sığınıp dua etmekten başka çare yok...

bugün bende doktora gittim..hani diyordum ya sağ kasığımda bir ağrı var diye...çok korkuyordum...cumartesi günü doktorum simir testi ile idrar yapmıştı...çok şükür önemli birşey çıkmadı..azıcık iltihap varmış..antibiyotikle fitil verdi...haaaaa bu arada ultrason yaparken 2 tane yumoşun büyüdüğünü gördü...1 hafta gün aşırı ilişki dedi..vitamine başlattı...birazcık içime umut ışığı doğdu...

inşallah hayırlısıyla sağlıkla hamile kalıp bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz....

bu arada siz nasılsınz kızlar ya moralmen cöktum bısey yazamıyrm hıc ya Allahım yardım etsın bebegını kaybeden arkadaslara...mafoldumben

kızlar selam..geçmişi tam okuyamadım şuanda..yarısını alıntıladım da :))neyse EBRARIM ben NANELİMİN yarım kalan duasını bitirdim..Ben yokken gelirsen bekleme beni canom istedigin zaman yap sen biliin.benim sagım solum belli olmuyo uyuyakalıyom falankaydirigubbakcemile3

bu arada AYŞENİMİN anneciginede okudum 20 tane...Rabbim kabul etsin...

şimdilik kaçtım kıslarr..şuanda topicte olan arkadaslarım selam hepinize..kusura bakmayın çıkmak zorundayım eşim gelecek birazdan...öptümŞeniz

kızlar selam..geçmişi tam okuyamadım şuanda..yarısını alıntıladım da :))neyse EBRARIM ben NANELİMİN yarım kalan duasını bitirdim..Ben yokken gelirsen bekleme beni canom istedigin zaman yap sen biliin.benim sagım solum belli olmuyo uyuyakalıyom falankaydirigubbakcemile3

bu arada AYŞENİMİN anneciginede okudum 20 tane...Rabbim kabul etsin...

şimdilik kaçtım kıslarr..şuanda topicte olan arkadaslarım selam hepinize..kusura bakmayın çıkmak zorundayım eşim gelecek birazdan...öptümŞeniz

güle güle canım...

ahh derinim keşke bende hamilemiyim acaba diye heyecan yapabilsem... ben de korku oluyor tam tersine....
cnm benim inşallah o günleri görücez hayırlısıyla...
evet derinım ya senin ruyan farlı keske yorumlatabilsen canım... ben sadece bebekler goruyorum hepsi bırbırınden guzel keske ruyalarımız hayra cıksa da hamile kalsak...sen adet olmamıssın canım ins guzel haberler verırsın bizlere...
Allahım hayırlısını versin pelinim ne diyim..ay sevtunun haberiyle yıkıldım resmen bişey yazamıyom kimseyeemafoldumben
insanların bu kadr anlayışsız olması snr ediyor beni,tamam iyi niyetle gidiyosun ama kadın yeni çıkmış yoğun bakımdan bi görüp çıkmak lazım bence...Allah şifa versin ablamm
Şeniz

kuzum erkek milleti böyle işte,vardır bundada bi hayır:)senin testinide i sonraki izninde yaptırırsın kuzum....evet cnm ya sen bebek görün dedin gördüm he:)hiç aklımda yoktu bakalım ne olacak... Şeniz

bende onu soracaktım sana bugun sen görüşüyorsundur diye benden de çok slm söylersin boncukumaaopuyorumnanaktan
canım senin rüyanda hayır olsun inşallah..bebek gelsin tez zamanda ...Şeniz
bu arada herkeslere günaydınlar olsun
birde ben bişe dicem kızlar,bnm bu aralar yumurtlama günlerim tahminimce dün bugundü sanırsam ben iş yaptım:)
hastayım ya bu ayı boş geçmeyelim diye aşılama gibi bişe yaptım,şırıngayla içime yanisempatiksalakcinni
şimdi size sormak istediğim eğer döllenme gibi bişe olursa kalitesiz bi sperm dölleme yapamaz değil mi?ya da dölledi diyelim sanırım düşük olur,sağlıksız bi bebeğim olmaz değil mi pişman oldum ya ama bazı doktorlar spermler yıkanmadan da yapıyor bildikleri bişe vardır değil mi...
bana akıl verin yaaakannehir
canım inşallah işe yarar yaa..hayırlısı bakalım..bende de presed var 4 tane..ama son kullanma tarihi geçiyo sanırım..bu ay son kullanım tarihi turkuazım..kullansammı bilemedim..dün bakmak geldi aklıma tarihebilmiyorumkismile
herkeze selam,ben geldim kızlar,nerdesiniz?özledim sizi yavvvv,gelin haydikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
hoşgeldin canım aramıza..öpüyorumŞeniz
selamm kızlarrrrrrrrrrrr çıldırıyomm bi saattir yaa giriş yaptımm sayfayıı göremedimm bembeyazdı sayfaaa ayyyyyyyyyyyyyyy noluyoooo böylee ya başımm agrıyodu daha beterr olduuuu msn açtım hepniz kapalısınızzz soramadımmm ayyyyy fenalıkk geldii içimeee ayolll şükürr şimdi görüdm sayfayıdaa hemen yazam dedim nasılsınız kuzularrr ne va ne yokk gecen gecedn beri zaten nettim yokk cıldırttı iyice 1 saattir de topikk kabusu yaşıyorummmm ayyy başımm çokk fena yaaa ilaçta içtimm banamısın demiyooo biri kessinn başımııı

ebrarımmmm kuzummm nerdesinnnnnnnnnnnnn

derinimm canımmm geçmişş olsunn kuzenine canımm inşallah rabbimmm bebişini sag v saglıkla kucana almayı nasip ederrr rabbimm korusunn ikisinide kuzummm
benim komşumunda öyleydi hani bayarama yakın dogum yapanın çokk şükürr ikisidee saglıklı inşallahh seninn kuzeninde atlatacakk alacakk bebişini kıucana
canım çok sagol..sanada geçmiş olsun..umarım başın geçmiştir...
mrb kızlar nasılsınız,
akşam gece 12 de adamı kaldırdım vicks aldırdım, göğsüme vicks sürdüm, o biraz rahatlattı göğsümü. zorla işe geldim. sabah 11 de doktora gittim yumurtam 15 mm olmuş. cuma tekrar gidecem bakalım. sol taraftaki yumurta büyüyordu, sağdakilerde hareketlenme yoktu, bugün gittiğimde soldakiler yatışa geçmiş sağdaki 15 mm olmuş...
samyelim inşallah sag taraftada gelişme vardır canım..bu arada o viksi iyi etmişsin yapmakla canım.yine yap bol bol ıhlamur iç...
yaa ben çıkıyım eniyisi kimse konuşmuyo küstüm işte yaa
kızlar bugün kötü bir rüya gördüm etkisindeyim hala ya hayırlara çıksın inşallah
Allahım hayırlara çıkarsın bitanem yaaa..
kızlar biraz önce kocişi istanbula yolladım eğitim için 3 günlüğüne morellerim çok bozuk.... senağlamasenağlamasenağlamaben de annemlere taşınıyorum bugün.....
ah canım..Allah kavuştursun üzülme 3 gün geçer hemen...
esselam canlar
annem için okuyan herkesten allah razı olsun annem bugün daha iyi gibi çok şükür
vee geldim filmden tüplerde hiçbi sorun yokmuş allahıma binlerce kez şükürler olsun
doktor maşşalh gıkınız bile çıkmadı çatır çtır normal doğum yaparsınız siz dedi
ee acı oldu tabii ama içimden habire okudum kendimi çok şükür bitti geçti gitti
inşlhh tez zamnda gelir şu nazlı bebeğim bebklerimizde daha bir yaşam dolu oluruz hepimiz

bu arada annem dua okuyan herkese allah razı olsun ne muradları varsa rabibm varsa versin hepsine hayırlı bir evlat versin diye dua ediyo hepinize
:Saruboceq:
canım temiz çıkmış filmin çok sevindim..anneciginede tekrardan geçmiş olsun...

Allahımm bi gündogmadanda böyle şok yaşamıştım ,senamızda bide şimdi sen..mahvoldummm çok kötü oldum inan canım..ALLAH yardımcın olsun diyecek bişey bulamıyorummafoldumben mafoldumben başınsagolsun sevtunum offff mafoldumben mafoldumben mafoldumben
bu arada siz nasılsınz kızlar ya moralmen cöktum bısey yazamıyrm hıc ya Allahım yardım etsın bebegını kaybeden arkadaslara...mafoldumben

güle güle canım...

sorma canım yaaa yıkıldım resmen:KK43:((((

kızlarr alıntıları yapmış bulundum diye kısa kısa yazdım ellerim titriyo resmenn.çok üzüldüm yaa çokkkkmafoldumben mafoldumben

NANELİŞEKER için dua listemiz
Derinsu.................27bitti
Samyeli................20bitti
Azra.....................20bitti
Sevtun..................20bitti
Aleyna..................20bitti
ugurboncugum.......20bitti
Ebrar.....................46bitti
derdanur................20bitti
Turkuaz..................20bitti
Tugcal...................20bitti
Hale......................20bitti
bulut......................20BİTTİ
nanelişeker............20bitti
pelin.....................20bitti

EBRARIM liste tamam canım..

sanırım nanelişekerin duası yapılack ben amin dıyrm canım sımdıdenn ınsallhh en kısa zaman da sag salim kavusursun bebeğineee...

ahhh sevtuncum şok oldum canım.... 2. kez yaşıyorsun aynı acıyı bildiğim kadrıyla... ne söylesem senin için boş belki biliyorsundur çok yakın rkadaşım temmuzda kaybetti bebeğini erken doğum yüzünden az çok anlıyorum neler yaşağını... canım benim bu kötü günler geçecek inşallah... şimdi canın çok acıyor inanmak istemiyorun ama inan zamanla acın hafifleyecek belki hiç geçmeyecek ama şimdiki kadr acıtmayacak... bak arkadaşım doğum yaptı bebeği 3 gün yaşadı inan öylesi daha zor gördü kokladı dokundu sonra gömdü... beterin beteri var.... onun mezarının yanında 11 aylık bir bebek mezarı daha var onun annesine daha zor belki yürüyodu konuşuyodu bebecik... şimdi bunlar sana boş geliyor biliyorum ama bana eşim hep der ki dünya imtihan dünyası Allah deniyor bizleri bakalım hangi kulum benim verdiğim acılara karşı bana isyan etiyor hangileri etmiyor diye... Allah bilmiyor mu hangi kulunun tevekkül edeceğini biliyor elbet... bize düşen başımıza gelen her şere karşı yine de boynumuzu büküp kabullenip Allah'a sığınmak canım.... bir tarftan bakıldığında da senin ve eşinin 2 tane şefaatçiniz olacak inşallah... orda hep beraber olacaksınız inşallah....
neyse canım uzun yazdım başını ağrıttım... sen bol bol dinlen uyumaya çalış yalnız kalmamaya çalış... hayat devam ediyor senin için de.... kendine güzel bak... dualarımdasın canım.....a.s.

ahhh sevtuncum şok oldum canım.... 2. kez yaşıyorsun aynı acıyı bildiğim kadrıyla... ne söylesem senin için boş belki biliyorsundur çok yakın rkadaşım temmuzda kaybetti bebeğini erken doğum yüzünden az çok anlıyorum neler yaşağını... canım benim bu kötü günler geçecek inşallah... şimdi canın çok acıyor inanmak istemiyorun ama inan zamanla acın hafifleyecek belki hiç geçmeyecek ama şimdiki kadr acıtmayacak... bak arkadaşım doğum yaptı bebeği 3 gün yaşadı inan öylesi daha zor gördü kokladı dokundu sonra gömdü... beterin beteri var.... onun mezarının yanında 11 aylık bir bebek mezarı daha var onun annesine daha zor belki yürüyodu konuşuyodu bebecik... şimdi bunlar sana boş geliyor biliyorum ama bana eşim hep der ki dünya imtihan dünyası Allah deniyor bizleri bakalım hangi kulum benim verdiğim acılara karşı bana isyan etiyor hangileri etmiyor diye... Allah bilmiyor mu hangi kulunun tevekkül edeceğini biliyor elbet... bize düşen başımıza gelen her şere karşı yine de boynumuzu büküp kabullenip Allah'a sığınmak canım.... bir tarftan bakıldığında da senin ve eşinin 2 tane şefaatçiniz olacak inşallah... orda hep beraber olacaksınız inşallah....
neyse canım uzun yazdım başını ağrıttım... sen bol bol dinlen uyumaya çalış yalnız kalmamaya çalış... hayat devam ediyor senin için de.... kendine güzel bak... dualarımdasın canım.....a.s.

canım çok güzel yazmışsın ...
Allahım sevtunumuza sabır ver..daha bişey diyemiyom inanın kızlar ya.:KK43:(((

bi bakim diye geldim,çok üzüldüm,bişey yazamıyorum,sevtuncum,rabbim yardımcın olsun,tekrardan hemen kardeşini yollasın inş.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

X