Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

EBRAR için AYETEL KÜRSİ listesi
TUĞÇE......................30bitti
GÖKCE......................20bitti
BONCUK....................20
SAMYELİ....................20bitti
EZGİ...........................15bitti
DERDA.......................25
HALE..........................20
BERSU.......................20
DERİN........................20bitti
TURKUAZ....................20bitti
YELİZ..........................20bitti
AZRA..........................20bitti
SEVTUNN..................23bitti
MAVİŞ.......................20bitti
ALEYNA.....................20

listemiz tamamdır
perşembe akşamı duamız var

HALE..........................20
AZRA..........................20bitti
SEVTUNN..................23bitti
MAVİŞ.......................20bitti
ALEYNA.....................20

listemiz tamamdır
perşembe akşamı duamız var

eksik veya okuyamayan varsa bende okuyabilirim canım

Aynen canım ya ramazan bitti muhabbetlerde bitti CADIARZU
canım herkes bayram tatilinde daha dönsünler muhabbete devam tam gaz
iyiy değilim canım ya.
bende bana ne olduğunu anlayamadım, içim sıkılıyo ama tuhaf bi sıkıntı yani sanki bi el boğazımı sıkıyor gibi oluyorum daralıyorum :sinifsinif:
misafirlerimiz vardı ramazan, bayram derken gelemediler. başsağlığı için gelmişler.
onlarda amcama üzülüyorum diye yorumladılar hallerimi ama ayıp oldu onlara da
durduk yere ağlıyorum. ellerim-ayaklarım titriyor böyle yatsam dursam kimse bana bişi demese, kimseyle konuşmasam
bir yandan da konuşacak birini arıyorum içimi boşaltsam da rahatlasam diyorum
hiç böyle olmazdım ben, ne olduğunu da anlayamadım :1no2: :çok üzgünüm:

canım yaa çok üzüldüm inanki aslında bence bidestek almalısın
yada kafanı dağıtıcak bişeyler yap durduk yere ağlamalar depresyon belirtisi inşallah öyle değildir ama öyleysede tedavi olursun tatlım bu şekilde hayat çekilmez olur .bende yaşadım çok kötü bişey dilerim enkısa zamanda geçer

JALE aramıza hoşgeldin canım..bi HALE miz vardı bide JALE miz oldu şimdi:))

demek 2 yıldır olmuyo bebişin..inşallah rabbim daha fazla bekletmez..topicimiz sanada ugur getirsin inşallah canım.

çok sağol canım.evet 2 yıldır bize çok uzun geliyor ama on,onbeş yılı duyunca daha yolun başındaymışım gibi geliyor ama hayırlısı artık. umarım uğurlu gelir.sizlerle birlikte güzel haberleri paylaşırız inşalllllah

ebuşum ne demek hayatım bin tane oku de hemen okuyayım.canım benim...
pc de mi sorun anlayamadım ki kuşum yaa..toplu alıntı olmuyo..bide smle eklenmiyo...

nanelim canım sendin dimi amcasını kaybeden?ondan dolayı bu hallerin canım seni çok iyi anlıyorum..konuları açıp bazı şeyleride deşmek istemiyorum..hem kendim için hemde tüm yakınlarını kaybedenler için:KK43:(( sıkma canını..herşeye ragmen hayat devam ediyor...eşini düşün..bu halini o da istemiyordur..toparlanmaya çalış canım..

derinim saol canım biliyorum okuyacağını canım arkadaşım opuyorumnanaktan
ya galiba senin pcden benimkide biara öyleydi şimdi düzeldi
şimdide laptopda sorun var kkdan çıkış yapıyorum olmuyo ne oluyo anlamıyorum
buarada senama yazdın değilmi canım

çok sağol canım.evet 2 yıldır bize çok uzun geliyor ama on,onbeş yılı duyunca daha yolun başındaymışım gibi geliyor ama hayırlısı artık. umarım uğurlu gelir.sizlerle birlikte güzel haberleri paylaşırız inşalllllah

amin canım inşallah...bizim topicimiz gerçekten ugurludur ama...inşallah seni de hamileler listesine yazıcaz yakında...

ebrarım canım..demin sormuşsun bitanem...benim adetim 20 eylül diye yazdırmıştım..ama bilemiyom cano..benim adetler git gel akıl biliyon:)))aguştos 24 de adet olmuştum en son..progestan içmedim bu ay ama diger ayın etkisiyle erken olabilirim yine canım..biliyosun bi önceki içtigimde geçen ay 20 gün arayla oldum..

jale bende 10 yıldır bekliyorum canım beklemek çok zor inşallah sizler bizim kadar beklemezsiniz

amcamı kaybetmek, bebek meselesi, işyerinde sıkıntılar, ailemle sıkıntılar, kayınvalide görümceler zaten beni kabullenemedi bununla ilgili polemikler say say bitmez ama ben bittim artık
gücüm kalmadı
bazen kendimi çok yalnız ve çok çaresiz hissediyorum
arada olayları unutmaya hiç bişeyi takmamaya uğraşıyorum o da olmuyor ki

derinim saol canım biliyorum okuyacağını canım arkadaşım opuyorumnanaktan
ya galiba senin pcden benimkide biara öyleydi şimdi düzeldi
şimdide laptopda sorun var kkdan çıkış yapıyorum olmuyo ne oluyo anlamıyorum
buarada senama yazdın değilmi canım

bencede benim pc de..bak sen yapmışsın toplu alıntı:KK43:

yazdım canım..3 melekannesi olmuş..ama keşke başka bi nick alsaymış yaa.hep hatırlayacak şimdi ister istemez..

kızlar herkese iyi geceler görüşmek üzere umarım rüyanızda bebişinizi görürsünüz.daha sonrada gerçeğini : ))

jale bende 10 yıldır bekliyorum canım beklemek çok zor inşallah sizler bizim kadar beklemezsiniz

inşallah canım allah ne zaman nasip ederse artık beklemekten başka çaremiz yok.ben aşılama yaptırmayı düşünüyorum ben şimdi gaziantep'teyim.daha yeni geldik onun için nerde yaptıralım bilmiyoruz.sen neler yaptın tüp bebek falan denedinizmi canım

amcamı kaybetmek, bebek meselesi, işyerinde sıkıntılar, ailemle sıkıntılar, kayınvalide görümceler zaten beni kabullenemedi bununla ilgili polemikler say say bitmez ama ben bittim artık
gücüm kalmadı
bazen kendimi çok yalnız ve çok çaresiz hissediyorum
arada olayları unutmaya hiç bişeyi takmamaya uğraşıyorum o da olmuyor ki
canım herşey üst üste gelmiş anlaşılan zor bir dönem geçiriyosun istersen yardım al bazen insanlar halledemiyolar bende 6 ay tedavi gördüm bunda bişey yok hastalık kadar doğal yani .birazda kendinden daha kötülerini düşün belki biraz rahatlarsın
bencede benim pc de..bak sen yapmışsın toplu alıntı:KK43:

yazdım canım..3 melekannesi olmuş..ama keşke başka bi nick alsaymış yaa.hep hatırlayacak şimdi ister istemez..
evet canım bende şaşırdım aa yeni biri dedim baktım senam inşallah çabucak toparlar
evet sorun senin pcde kuzu anlaşılan
inşallah canım allah ne zaman nasip ederse artık beklemekten başka çaremiz yok.ben aşılama yaptırmayı düşünüyorum ben şimdi gaziantep'teyim.daha yeni geldik onun için nerde yaptıralım bilmiyoruz.sen neler yaptın tüp bebek falan denedinizmi canım

canım ben 3 kez düşük yaptım biri doğal olmuştu biri iğneyle tedavide biride tüp benim sorunum pıhtılaşma oyüzden düşüyormuş bebekler böyle işte

jale iyi geceler canım..sende rüyanda minigini görürsün inşallah...

ebrarım hiç bilemiyom canım bu adeti ben..bakalım nolcak:)

nanelim üzülme yaa..hayatta çok zorluklar çıkıyo insanın karşısına ama bide şöyle düşün..hani diyosun ya,görümcemler kabullenmedi vs...hiç oralı olma..senin düşünüp üzüldügün kadar onlarda üzülüyomu acaba ..onlar keyfindeyken senin onların seni kabullenmemelerini düşünüp üzülmen olmaz canım...bırak naparsa yapsınlar..isterse yüzün bakmasınlar dert mi..ben olsam hiç dert etmem..kabullenmiyolarsa onların kendi seviyesizlikleri...belkide altında başka duygular yatıyodur..şimdi fitne sokmuş gibi olmayım o yüzden bişey diyemiyorum...canını düşün sen tatlım...kimseyi kafana takma..bu dünyada eşin seni seviyomu sahipleniyo mu gerisi boş..bak ne güzel çocuk istiyosunuzz inşallah rabbim de verir herşey çok güzel olur..bu dönemi atlatıcaksın Allahın iziniyle..çünkü herşey değişsebilir..acılar aynı kalmaz bunu unutma canım..sıkıntılarda misafir gibidir gelir geçer okey?

HALE..........................20bitti