Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hediye alan erkek seven erkekmidir sizce? ben buna katılmıyorum kuzenimin eşi kıyafetler alırdı ayakkabılar çantalar her yıldönümlerinde yemekler pıralantalar tatiller ev bile aldı süprizler çiçekler neler neler sonunda ayrıldılar çünkü aşk sevgi çok yokmuş demekki hediyeler süprizler göstermez sevgiyi daha çok yapılmış bir suçu bastırmaya yarar yada evlilikteki bir eksikliği kapatmaya

haklısın valla erkekler genelde suçunu bastırmak için çok hediye alırmış tabiki istisnalar vardır .ama geneli böyle çok hediye alandan korkucaksın..kaydirigubbakcemile3

oda ıstıyor ama cabası yok ıste buna kızıyorum

bana desekı yok olmasın bende ugrasmam

ben mesela bugun gıtmekden vazgecmıstım hastaneye olmaz gıt gıt dedı ole dıyınce gıttım

ama kendısı alsa kılını kıpardatmıo

ayda 2 kes dusun bın kere deım bunu bılıyorum ama bebe ıcın ımkansızzzzzzzzzzzzzzzz bu

dıyorum tamam yelız tamam yelız

canım benimkide aynı bebek istiyo ama hic caba sarfetmiyo dr tek gidiyom birgün bende patlıycam ama ne zaman bakalım

haklısın valla erkekler genelde suçunu bastırmak için çok hediye alırmış tabiki istisnalar vardır .ama geneli böyle çok hediye alandan korkucaksın..kaydirigubbakcemile3

valla ben şakasına eşim birşey aldığında misal çikolata getirdiğinde bile ne o bişeymi yaptın hee söyle bakem derim koparız gülmekten kaydirigubbakcemile3

ebrarım sagol canım

kocam hiç anlamaz ciçeyi cok büyük kavgamızda getirir ancak ama benimki cok inat ben barışmassam asla barışmaz öylde kötü huyu vardır

sende canım opuyorumnanaktan
benimkide inattır ben barışmazsam yanaşmaz birazda tersim pistir korkar daha büyüycek diye..kaydirigubbakcemile3

yaa çok zor mızmızım allah yardımcın olsun biraz umursamaz davransan nasıl olurki?
Herkonuda üstüne düşme mesela bebek konusunu açma bakalım nediyck..

bana ohhhhhhhh yıyorsun ıcıyorsun yatıyorsun sana guzel hayat dıo

hıc yelız evde sıkılıyormu sıkıntısı varmı yok

ne olcakkı yedıgı onundıgı arkasında dert sıkıntı olmaz

bu bunaltıo benı

tansıyonum yukselıo

trıot degerım 4lere cıkmıs

avon faturam var elımdekı parayı aldı ben verırım sana dedı vermedı 6 gun faıze bındı

ıkı gun once kardesıne cıkartıo 50 mılyon verıo ayakkabı parası

avon faturamda 76 ytl

gelde dellenme bak dusundukce delırıyorum cok dusuncesız yafffffffffffffffffff

melisa valla süpersin insan seninle olunca yaşlanmaz hayatım..kaydirigubbakcemile3

mızmızcım bence sen o 6sene çıktığınızdaki gibi olsun herşey diyorsun gibime geldi ama artık siz evlendiniz bir sürü sorumluluğu var eşinin sana ailesine işine flört dönemine benzemez evlilik biraz özverili olmaya üzülmemeye çalış

bana ohhhhhhhh yıyorsun ıcıyorsun yatıyorsun sana guzel hayat dıo

hıc yelız evde sıkılıyormu sıkıntısı varmı yok

ne olcakkı yedıgı onundıgı arkasında dert sıkıntı olmaz

bu bunaltıo benı

tansıyonum yukselıo

trıot degerım 4lere cıkmıs

avon faturam var elımdekı parayı aldı ben verırım sana dedı vermedı 6 gun faıze bındı

ıkı gun once kardesıne cıkartıo 50 mılyon verıo ayakkabı parası

avon faturamda 76 ytl

gelde dellenme bak dusundukce delırıyorum cok dusuncesız yafffffffffffffffffff

yelizim valla çok düşüncesiz miş senin kocan yaa nediyim allah kolaylık versin sana .
inşallah düzelir tatlım..

ben senin yerinde olsam korunurdum bebek düşünmüyorum artık derdim ayy yanlışlıkla kalsan işler dahada kötüye gider çok iyi düşün canım

arık o ıse ıstesemde gırısemem cunku ıstesemde olmuyor bebek

bunu sıcagı sıcakken arastırmam derdımı derman bulmam lazım en azından neden korunsam basa doncem doktorda ılgılenmez artık

melisa valla süpersin insan seninle olunca yaşlanmaz hayatım..kaydirigubbakcemile3

sağol canım ya çok teşekkür ederimŞeniz ilk evlendiğimizde sabaha kadar gülüyordu eşim gülmekten birşey yapamıyoz ay yeter gülme bende anlatmıcam diyodum yine gülüyodu kalıyordu bizim iş :roflol:

mızmızcım bence sen o 6sene çıktığınızdaki gibi olsun herşey diyorsun gibime geldi ama artık siz evlendiniz bir sürü sorumluluğu var eşinin sana ailesine işine flört dönemine benzemez evlilik biraz özverili olmaya üzülmemeye çalış

tam tersı aslında o kendını oyle sanıyor

rahatlgıı ordan bence

kızlar muhabbet güzel ama ben kaçıyorum yarın görüşürüz inşallah .hepinizi çok öptüm..

mızmızcım üzüldüm ya ni diyeyim umarım düzelir ama nerden biliyorsun ki sorun sende o spermiogram verdimi ki? yada başka tahliller?

sağol canım ya çok teşekkür ederimŞeniz ilk evlendiğimizde sabaha kadar gülüyordu eşim gülmekten birşey yapamıyoz ay yeter gülme bende anlatmıcam diyodum yine gülüyodu kalıyordu bizim iş :roflol:

anladım siz gülmekten yapamamışsınız bebiş :roflol::roflol:
boşver engüzeli hayat okadar boşki .
hep gül inşallah canım :1hug:

anladım siz gülmekten yapamamışsınız bebiş :roflol::roflol:
boşver engüzeli hayat okadar boşki .
hep gül inşallah canım :1hug:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ya ben sinirlendiğimdede şakaya vururum bazen yoksa herkesin mutlaka çektikleri dertleri vardır hayatta amin inşallah sende ablacım

mızmızım allah yardımcın olsun iyi geceler..
melisacim senide çok öptüm iyi geceler tatlış..
aleynacım sende hiçbişeyi takma canım herşey güzel gönlünce olsun öptüm
emoşum tatlı kardeşim benim senide öpüyorum iyi uykular
ebrar kaçar :eek:

X