Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

benim cok zor oldu korkutmak istemem ama sanki dogum yaptım ıNŞALLAH gerek kalmaz canım

eşin test yaptırdımı ıNŞALLAH onda sorun yoktur erkeklerle ugraşmak zor ya
cnm öylemıeyvahedigeldismile
beklıcez olmazsa tedavıler bızı beklıyo umarım gerek kalmaz:Saruboceq:

Son düzenleme:
korkutmak istemem canım herkes için gecerli deyil korkma görümcem de cektirdi hiç anlamamış benim zor oldu

derinim sagol canım sen nasılsın ben gec gitcem hastaneye sadece sonucları alcam dr sonra göstercem
gecmiş olsun çif rahim nasıl oluyo ya anlamadım aama İNŞALLAH kötü bişe deyildir

iyiyim canım sagol..içeri gitmiştim de şimdi geldim hemen yazamadım.
geç gidicen demek..ben 12 de gidicem.rahim filmi sonucunu görmüştü ama ayak üstü baktı çok hastası vardı...tekrar götürücem röntgene de baksın...baktıgı gibi çift rahim demişti.ama filmi çeken radyoloji uzmanı çift demedi..şekil bozuklugu gördüm dedi hafiften.
ikisi ayrı şeyler dedi yani...nettede araştırıyorum sürekli BİCORNİS UTERUSun anlamını.hiçbiryerde çift rahim olarak yazmıyo bicornisi..anlamadım gitti..yarın iyice sorucam doktora neyi çiftmiş diye...

derinim hayırlı haberler alırsın inşallah canım ilginç yaa niye öyle dedi acaba hayret neyse inşallah öyle değildir yanılmıştır kuzum..
buarada iyisin değilmi canım?

emoşum saol canım ben iyiyim sen nasılsın bitanem?nerelerdesin sen bakıyım?

aleyna doktorunun ismini çok duydum umut tüpde değilmi?
iyi bir doktor galiba...sevindim senin adına..

derinim hayırlı haberler alırsın inşallah canım ilginç yaa niye öyle dedi acaba hayret neyse inşallah öyle değildir yanılmıştır kuzum..
buarada iyisin değilmi canım?
inşallah canım yaaa...
iyiyim kuzu bugün daha iyiyim..en azından başım çok agrımıyo bu da bişey:)
derinim sendemi dr halit beye gidiyosun canım

yok tatlım..ben başka doktora gidiyorum.AKBEN hanım kadın saglıgı merkezinde gaziosmanpaşada.

evet aleynacım iyi bir doktorda fiyatıda iyi yani allah kolaylık versin inşallah hayırlısıyla kavuşursun meleğinede parayı gözün görmez canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…