Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ezgim ben burdayım ama heran gidebilirim.evde değilim çünkü annemlerdeyim eşimi bekliyorum gelip alıcak eve geçicez..
sen neler yaptın canım..

bende ıyım canım sagol ebrarcım bıraz basım agrıyo cıkıyorum sımdı bende hayırlı geceler canım benım kıb Allaha emanet ol canım...opuyorumnanaktan

ya kızlar yoruldum ya artık hıc dermanım kalmadı

etrafıma bakıyorum hastanede hep eslerı yanlarında benım koca hıccccc sadece arar tlf ne yaptın dıye

sankı o hastaneye gelen adamlar calısmıyor sadece bızımkı calsıyor delı olcam yaa

herseyı tek basına yapıyorum

hayırlı geceler kıslar Rabbım herseyın hayırlısını versın hapimize Allaha emanet oluunnn....

ah cnm ya benım esımınde ızın alması cok zor oluyo bazen ona kızıp hastaneye bıle gıtmıyorum ertelıyorum ama onlarında gecerlı sebeplerı vardır elbet
emınım esın yanında olmasada aklı hep sendedır sıkma canını olurmu:1hug:

yok cnm yaaaaa yok sabah ıse gıderken bugun hıc ıse gdıesık yok belkı ızın alcam dedı keyfıne gore ızınler alıyor

bır gunde benım ıcın alsın bıktım sankı o hastaneye gelen adamlar calısmıyor elbet onlarda zor ıslerde calısıyordur ama gelıyorlar ıste bızımkınd eteklıf bıle etmıo

yarın ızın al senın ısı halledelım dıoyorum yok bakarız bır gun dıo
ya bıran once yaptırsak bıtse yok yok

yoruldum tek basına savasmakdan

canım benim ya takma kafana benim kocam da aynı ne yapalım bu yolda tek başımıza ilerliycez ALLAH yardım etsin bize

takma cnm tek basımızada üstesınden gelırız kaydirigubbakcemile5

canım hayırlı ugurlu olsun İNŞALLAH darısı bizlerin başına

takma cnm tek basımızada üstesınden gelırız kaydirigubbakcemile5

olmuyor cnm olmuyor bebekde olmuyo ıste ayda bır ıkı ılıskıyle ne olcak al sımdı kıcını donup yatgınıda oturma odasına almıs yatıo

yarın gıdelım ısını halldelım dedım yok dıo ne yapcam

mızmızım düzelır bak erkeklerde bıde test verme korkusu vardır belkıde esınde bıraz zaman ıstıyodur cnm allahın dedıgı olur gelıcek mucızen

mizmızım beni kocam da öyleydi bi test yaptırana kadar canım cıktı bende kaynanama söyledim o nu dinledi

sende dene canım erkekler annelerini dinliyolar canım

evet bgn müjdemız vardı cnm ondan ılerledıkaydirigubbakcemile3
ıyıym cnm öyle uyumadan bı bakım dedım sende ne var neyok

cok sevindim ilk müjdemizi aldık şükürler olsun

iyilik canım aynı deyişen bişey yok aynı bugün annemlerdeydim yarın test sonuclarımı alıcam ıNŞALLAH kötü bişey cıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…