- 1 Mayıs 2010
- 4.323
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben öyle duymadım cnm daha baslamadım ama baslıcam yumurtaların büyümesıne ve catlamasına yardımcı oluyormus hamıle kalmayı kolaylastırıyormus dıye bılıyorumİNŞALLH en kısa zamanda kavuşursun meleyine canım
adeti düzenli olmayanlar içiyo diye biliyorumda bal çörek otu falan o yüzden sordum
iyiyim canım benim ne olsun...biraz bakınayım dedim.eşim oturuyodu da.canımsın yaa inanki kendim hamile kalmış gibi sevindim rabbim tamamına erdirsin dediğin gibi topic senden sonra tüm arkadaşlarıma uğurlu gelsin inşallah.inanın tek temennim bu.
gerçekten yürekten edilen dualar kabul olurmuş bizde öyle yapıyoruz inanıyorum HERYENİ GÜN YENİ BİR UMUT.opuyorumnanaktan
derinim canım nasılsın?seni bilirim cano kimseyi es geçmezsin ama buara gerçekten iyi değilsin galiba.inşallah enkısa zamanda iyi olucaksın.öpüyorum seni canım arkadaşım..
ayşenim naber kuzu demek sen oldunda ikinci ayı bekliyosun buara görüşemeyince haberim olmadı tatlım.senide listeye ekler uğurboncuğum..arada uğra habersiz bırakma kuzu öptümm
canım yaa yaptığın herşey şifa olur inşallah .çok zor biliyorum ama sabretmeliyiz .herşey güzel olucak tatlım..
tatlışş kaçırdım seni nabersin?
hamişimiz var okudunmu çok mutluyum inanki darısı bize inş..
ezgim nasılsın canım?
canım ya boşver gitsin üzülme...gerçi üzülme diyorum ama sinir bi durum yani itiraf etmem gerekirse...sende konuş canım.aynen bize dedigin gibi,bak de herkes eşleriyle gidiyo seni yanımda istiyorum çok şeymi istiyorum de kavga etmeden güzellikle...cok morelım bozuk yaaaaaaaaaaa nefret edıyorum