Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bilmiyorum ki canım neden olmadıgını araşyırıyolar cocugun bende ilk kez duydum

dr halit fırat erdem istedi

ugurboncugum siz tedavi oluyomusunuz canım

belki önceden sormuşumdur ama başlarda biraz kalabalıktık karıştırırsam kusura bakma canım

ıNŞALLH en kısa zamanda kavuşursun meleyine canım

adeti düzenli olmayanlar içiyo diye biliyorumda bal çörek otu falan o yüzden sordum

İNŞALLH en kısa zamanda kavuşursun meleyine canım

adeti düzenli olmayanlar içiyo diye biliyorumda bal çörek otu falan o yüzden sordum
ben öyle duymadım cnm daha baslamadım ama baslıcam yumurtaların büyümesıne ve catlamasına yardımcı oluyormus hamıle kalmayı kolaylastırıyormus dıye bılıyorum
pekı sız kac yıllık evlısınız ve nezamandır ıstıyosunuz

canım burdayım arkadşlık teklifini kabul ettim
dogrudur canım o zamn bende yapıyım o karışımı

biz 2 bucuk yıllık evliyiz hiç korunmadık ama hiç hamile kalamadım eşim test yaptırdı sınırda cıktı bende bişey yok rahim filmi bile cekildim yani dr bide bu tesleri istedi

sağol cnm hayırlısı olsun bende cektırıcem rahım fılmı ama korkuyorum su yaz gelsın olmazsa yapıcaz bısıyler

aleynacıgım ben artık gidim tanıstıgıma memnun oldum tekrar... allahım gönlüne göre versın kiba.s.opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

canımsın yaa inanki kendim hamile kalmış gibi sevindim rabbim tamamına erdirsin dediğin gibi topic senden sonra tüm arkadaşlarıma uğurlu gelsin inşallah.inanın tek temennim bu.
gerçekten yürekten edilen dualar kabul olurmuş bizde öyle yapıyoruz inanıyorum HERYENİ GÜN YENİ BİR UMUT.opuyorumnanaktan

derinim canım nasılsın?seni bilirim cano kimseyi es geçmezsin ama buara gerçekten iyi değilsin galiba.inşallah enkısa zamanda iyi olucaksın.öpüyorum seni canım arkadaşım..

ayşenim naber kuzu demek sen oldunda ikinci ayı bekliyosun buara görüşemeyince haberim olmadı tatlım.senide listeye ekler uğurboncuğum..arada uğra habersiz bırakma kuzu öptümm

canım yaa yaptığın herşey şifa olur inşallah .çok zor biliyorum ama sabretmeliyiz .herşey güzel olucak tatlım..

tatlışş kaçırdım seni nabersin?
hamişimiz var okudunmu çok mutluyum inanki darısı bize inş..

ezgim nasılsın canım?
iyiyim canım benim ne olsun...biraz bakınayım dedim.eşim oturuyodu da.
şu çift rahim olayını taktım bide kafaya..bakalım yarın ne diyecek doktor.iyice röntgene de baksın ..bilmiyom da bu çift rahim işinde bi yanlışlık var gibime geliyo.
cok morelım bozuk yaaaaaaaaaaa nefret edıyorum
canım ya boşver gitsin üzülme...gerçi üzülme diyorum ama sinir bi durum yani itiraf etmem gerekirse...sende konuş canım.aynen bize dedigin gibi,bak de herkes eşleriyle gidiyo seni yanımda istiyorum çok şeymi istiyorum de kavga etmeden güzellikle...
ALEYNAcım nasılsın canım?inşallah tahlil iyi çıkacaktır tatlım kaçta gideceksin..ben 12de gidicem...

ugurboncugum merhaba canım..sen nasılsın?

ynlz selam canım benim nasılsın yaa,bebişte iyidir inşallah?

benim cok zor oldu korkutmak istemem ama sanki dogum yaptım ıNŞALLAH gerek kalmaz canım

eşin test yaptırdımı ıNŞALLAH onda sorun yoktur erkeklerle ugraşmak zor ya

derinim sagol canım sen nasılsın ben gec gitcem hastaneye sadece sonucları alcam dr sonra göstercem
gecmiş olsun çif rahim nasıl oluyo ya anlamadım aama ıNŞALLAH kötü bişe deyildir

X