Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bak sen ufaklığa demek utanıyo
öyle tabiki tatlım hiç farketmez yeterki sağlıklı olsun
ben napıyım aynıyım değişen bişey yok bitanem
şimdi burdan devam ediyoruz muhabbete biliyosun diğer topicde hamişlerimiz çok eskisi kadar gelemiyolar .bizde burdayız canım

kızzz kardeloş şimdi kardeloşlar da karışcak kardelen5233 kardeleen 5233 merkezden bekleniyorsunuz neden sesiniz çıkmıyor.... hahahaha telsiz mesajı gibi oldu ayolllll:roflol::roflol::roflol:

kızzz kardeloş şimdi kardeloşlar da karışcak kardelen5233 kardeleen 5233 merkezden bekleniyorsunuz neden sesiniz çıkmıyor.... hahahaha telsiz mesajı gibi oldu ayolllll:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
evet ya işimiz zor naapcaz

ben daha tam çözemedim yazışmayı kusura bakmayın

canımmm benim de sağ tüp gitti biliyomusun... demek bu sağ tüplerde arıza oluyo... gebelikler dedin birden çok mu oldu canım???

evlendiğimin 3ayında dış gebelik geçirdim hastanede 10 gün flan yattım iğneyle bebegimi eridi.daha sonra 6 ay korundum ve hamile kaldım oda kanda pıhtılaşma oldu ve karnımda öldü küretaj oldum veeeeeeee 3 ay korundum 1yıl sonra tekrar hamileyim ama dış gebelik veeeeeeee tüp gitti

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, afed+, haletrn+, kardelen49, kardelen5233+, kardelenbhr, ltuana+, sevtun2+, tugcal+
:lepi::lepi:

ya bi çağrı atsammı kardeloşa nedersiniz ayıp olurmu yaa
ayıp olmazdı kız,keşke atsaydın ya,tüh nasıl utandım haber vermedim diye.
ya okumuştum,yazmaya girdim,o sıra başka şeyleri okurken unuttum yaa,bide bugün yoğundum,sabah misafirle uyandım sayılır,yani yoldayız dediler,yatağı anca topladım,sonrada kuzen geldi,biraz dertli,yeni bir ortamda ve etrafındakiler toplu yaşam kurallarına dikkat etmiyolarmış,dertleştik işte,bi sığıncağı ben varım burda.
tuğçem haklısın kuzum bende öyle düşünüyorum ama naapsak bilemedim
aslında bugün sitedeydi ama buraya uğramadı
ya uğradım,sonrada sayfa açık kalmış,ben gitmiştim.
merhabalar ben yeni katıldım aranıza

bugün kardelen günü:teytey:
hoşgeldiniz adaşlar,bugün kardelenler açtı topicte,ne güzel,inş.bizim bebeklerde kardelenlerden öğrenirlerden,sonunda kafalarını çıkarırlar dışarıya.
hoşgeldiniz kızlar... amma kardelen birikti heeee.... bi bizim kardeloş gelmedi.....
geldim ama geç oldu.
Kardelen gelmiş hoşgeldin balımmmm

hoşbulduk canım,sağol.

ay canım sendedemi pıhtılaşma var
ay nekadar çoğaldı yaa
bendede aynı sorun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…