Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyi akşamlar ablacmm

üzülme ne olur cnm bizim sıpalr çok kıymetli olacak gelince:) herşeyde bi hayır vardır
çocuğunun olupta anaya babaya asi olmasını hayırsız olmasını ister misin tabiki hayır o zaman bizde devam edicez hayırlı bi evlat istemeye tamam mı herşeyde bi hayır vardır tatlım her zaman senden kötüsünü düşün hemen hamiş kalanları değil en yakın örneği ben veriyim sana bi yakınımız evlenince hemen çocuk istemedi korundu sonra da 26 yaşında menepoza girdi şimdi 41 yaşındda o da istemez miydi bi evladı olsun herşey güzel olacak Allah'ın izniyle buna inan

turkuazım gördüklerime cevap yazdım ama, bilerek bişey yapmadım, kusura bakma canım. özürdilerim.

cnm ben görmedim sanırım ben özür dilerim cnm ya kusura bakma:kedi:

kızlar mrb
ebroşum bende daha öncedemiştim yaa bersunun dedigi hapı evicap vitamin hapı kullandı iki ay sonra galiba hamile kaldım istersen sizde kullanın ondan

Selam canlar nasılsını bakem..Hepinizi iyi görmek isiyorum..Tugcemm bursaya sevkediyolar diyosun gel bursaya misafirim ol hem işlerini halledelim balım..ebrarım sen neler yapıosun görüşemiyoruz bu ara..derdamm aleynamm boncugumm kardelenimm derinimm sizler iyisiniz inşallah cok öpüyorum sizi :1hug: görüşmek dilegiyle canlarrr

slm ben geldim
halecim özledim kız seni ne zamandır konuşamadık seninle nasılsın canım

afed cim yenisin canım eminim anlatmışsındır ama ben kaçırdım sen ne zamndır istiyosun bebek

tugcalcım yazdıklarını yeni gördüm canım istanbula gel gülüm burda iyi yerler vardıt elbet

iyi akşamlar kızlar kimseler var mı burada

iyi akşamlar irm,7 24 birileri mutlaka olur bu topicte,hoş geldin.vereliniortak
iyi akşamlar kızlar,seydam,nasılsın,değerin kaç çıktı,inş.sorunsuz devam eder.
zeyn cim,sende sona yaklaşıyon adım adım,maşallah.

seydam çok sevindim canım, doktorun agittin mi?
hayir daha gitmedim doktora ins yarin gidecegim darisi sizlere ins

seydam cok sevındım cnm ınsallah buay hersey güzel olcak aklına kötü şeyler getırme cnm
allah analı babalı büyütsün :Saruboceqpuyorumnanaktan
insallah canim cok sagol

canim cok sevindim gözün aydin hemen kötü seyleri aklina getirme nezaman doktora gidiceksin haber verirsin tekrar gözün aydin rabbim tamamina erdirsinopuyorumnanaktan
amin canim cok sagol hemen aradim doktoru ama öglen kapatmisti yarin sabah hemen arayip termin alicam ins tabiki haber veririm hemen canim

canım gözün aydın.... iyi şeyler düşün ki iyi şeyler olsun... inşallah bu sefer bebeğin sıkı sıkı tutunur bırakmaz seni... çok sevindim canım....
canim cok sagol darisi sizlere ins

canım benim hayırlı olsun çok sevindim valla inşAllah sağlıcakla kucağına da almayı nasip eder
amin insallah canim allah razi olsun

selam canim sagoll canim
daha doktora gitmedim sadece test yaptim evde cift cizgiydi insallah yarin gidicem
sen nasilsin?

çok sagol tatlımopuyorumnanaktanAllah razı olsun..rabbim hiçbirimizi bekletmesin..sende tekrar hoşgeldin canımŞeniz
canım benim takma kafana nolur..bu doktorlar insanı çileden çıkarır zaten..banada erken menapoz bile demişti bi tanesi düşün..bide özele gidiyodum o sıra..inşallah bi daha çektirmene gerek kalmaz canım içini rahat tut..
kizlar selam
az önce
test yaptim rabbime sükürler olsun hamileyim:CüvCüv: hemen sevinmek istemiyorum biliyorsunuz benim bebeklerim 5 .veya 6. haftada kalp atimlari duruyormafoldumben allahim korktuguma ugratmaz insallah
:Saruboceq:
ay şeydam ya çok sevindim..hadi gözünaydın..Allahım sag salim dogurmanı nasip etsin..niaşllah bu defa korkulan olmayacak canım çok dua et..bizde ederiz senin için tebrik ederim tatlım
mrb kızlar,, ayy oldum aşılama yapıldı,,
eve geldim yatıyorum... doktor 11 ekime çağırdı, kantesti yaptırcak. inşallah ozaman a kadar kırmızılar gelmez...
hayırlı ugurlu olsun samyelim..sen yinede dinlenebildigin kadar dinlen canım...inşallah tutar inşallahhh:Saruboceq:
canım benim gerek kalmadı demek ameliyata.çok sevindim..inşallah senin filmde sorunsuz geçer canım.içimden bi ses yakında hamilesin diyo:Saruboceqpuyorumnanaktan
bersum canımm hadi gözünaydın testleriniz güzel çıkmış çok sevindim canım..ogşusunu da seni de çok öpüyom kuzum..bu arada isme karar verdiniz mi kıss
selam canlarım
sonuçlar çıktı 391.2 olmuş şükürler olsun
sizler nasılsınız
oh çok şükür mavim..ay hadi darısı tüm kızlara yaaa..bu topic hamilelelrle dolup taşsın inşallahhhhhh:Saruboceq:
canım sagol iyiyim..sende iyisin inşallah..neler yapıyosun.karşılaşamıyoruz hiç cnm..çok öptüm seniŞeniz
kimse yok bende çıkıyorum görüşürüz kızlar

derdam inan seni gördüm çevrimiçiyken ama geçmişi okuyodum tatlım..bi yandan da yemekle ugraşıyodum..gel git oku mutfakla burası arasında mekik dokudum yani sonra kociş geldi yemek yedik anca geldim yazmaya..öptüm canım.işler nasıl gidiyo bakalım elin alıştı mıŞeniz

bende iyiyim sayılır,akrabalık derecesini yazmayımda(çünkü kendimi çok ele veriyom zaten burda,gerçi kime ne,çokta umrumda değil ama genede yazmicam)işte akrabam doğum etmişti bayramdan sonra,sarılıktanda bir haftadır hastanedeydi,buraya,fakülteye sevk etmişler,kanı yüksek çıkmış,ona üzüldüm biraz,belki gece bize gelebilirler kalmaya.

kızlar ben 1 ekimi yani evlilik yıldönümünü bekleyemedim test yaptım bugünbilmiyorumkismile tabiki negatif çıktı...
ama 1 tane de yedek aldım dayanırsam 1 ekim sabahı yapıcamkaydirigubbakcemile3ay bide görün sanki bişey çıkıcakmış gibi de bizim eczaneye degilde taaaa yukarıdakine koştura koştura çıktım..iki tane aldım geldim nefes nefese yaptım hemen...sonrada tek çizgili bi testdelikafadulden

neyse şimciklik kaçtım ben..kocişe bakayım...mutfagım da duruyo öylece yeni yemek yedik..gelirim gece inşallah öptüm.opuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
kardelen5233, kardelen49
bende şaşırdım derincim.
hoş geldin adaşımvereliniortak

napıyon kıss..tam çıkarken karşılaşıyoz hep seninlede...alsanaalsanasmile
neyse kaçtım ben görüşürüz kısmetse cnm .

ay alta bi baktım iki tane KARDELEN var:)))

napıyon kıss..tam çıkarken karşılaşıyoz hep seninlede...alsanaalsanasmile
neyse kaçtım ben görüşürüz kısmetse cnm .

olsun,en azından karşılaşıyoz ya,önemli olan o.
tamam canım,bende birazdan gelmeye çalışim bari,baksana kimsecikler yok topicte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…