- 13 Şubat 2010
- 7.040
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar nasılsınız...bebegimle ben ıyıyız cok sükür cuma günü sezaryanla oglusumu kucagıma alcam ınsallah....rabbime bu günleri gösterdıgı ıcın cok şükür hatta dogum günü hediyem olcak rabbımın bana mucizesi cok mutlu ve heycanlıyım dualarınızı bekliyorum her sey yolunda gider ıns...rabbım sizlerede bu güzel duyguyu taddırsın hayırlısıyls her zaman dualarımdasınız canım arkadaşlarım hepinizi cok öpüyorum tek tek ısım yazmıyorum ama hepiniz aklımdasınız bunu bilin...allaha emanet olun görüşmek üzre...
Selamınaleyküm canlarım hepinizin bayramı mübarek olsun Rabbim nice güzel bayramlar nasip etsin inşallah sevdiklerinizle ve ailenizle
Nasılsınız canlar hepiniz çok çok iyisinizdir inşallah ben iyiyim şükür byram yoğunluğu
Gçkçem valla bende bilmiyorum o kürk nerden geldi mutlak bir nedeni vardır kkya teşekkürler :))kuzuların doğum günğde kutlu olsun öpüyorum sizi canım
Aleynam seninde bayramın mübarek olsun canım nasılsın görüşmeyeli öptüm çok
Görüşmek üzere hanımlar hepiniz allaha emanetsiniz
canlarım nasılsınız uzun zaman oldu buraya yazmayalı özledim sizleri herkes iyidir inşallah
GÜLcüm niye unutayım canım öyle düşünmene üzüldüm (buarada görüyorumki hamilesin çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah canım .
canlarım buara çok sıkıntılı günler geçidik görümcemi kaybettik gençti alışmak zor oluyor eşim çok kötü oldu onun haricinde hayatımızda değişiklik yok .aslında biçoğunuzla facede görüşüyoruz ama burdanda yazmak istedim .
derinim kuzum bende özledim yaaa(
herkesi öpüyorum ALLAHA emanet olun inşallah