- 19 Şubat 2009
- 31.861
- 40
selam canım arkadaşlarım.hepinizi çoookk özledimm.Rabbime şükürler olsun bebeklerim iyi ama benim 1 haftadır kanamam var dr kesin yatman gerekiyor hiçbişey yapmıcaksın dedi annemde kalıyoruz.iğne ilaç hala devam o kadar ilaca bünyede dayanmıyo uykudan başımı kaldıramıyorum.olsun yinede şikayetçi değilim Rabbime hamdolsun bu günleri görmek için çok bekledik.dr içerde hiçbir problem kanama vs görünmüyor dedi çok şükür.ama tabi ben evhamlı kanama kesilmedi diye yine gittim dr a bir tanesi cinsiyeti gösterdi diğeri göstermedi.Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasib ederse biri kız olucak inşallah.diğerine %70 ihtimal erkek gibi ama kordonda olabilir dedi.3 hafta sonra tekrar gidicem o zaman kesinleşir sizlerede haber veririm.ben sağlıkla kucağıma alayım inşallah cinsiyet için pek merakım yok.Rabbim mucizelerimle beni sevindirdi inşallah sizleri de sevindirir hayırlı sağlıklı evlatlarla.hep aklımdasınız.hepinizi çookk çok öpüyorum yavrularıda öpüyorum tabiki.Rabbime emanetsiniz...
ebrar ablam kızkardeşin sözlenmiş Rabbim tamamına erdirsin ömür boyu mutlu olsun inşallah..öptmm
Selinoşum geçmiş olsun canım çoğul gebeliklerde olabiliyormuş sakın psikolojini bozma canım hayırlısıyla geçicek inşallah bolca su iç ve dinlen yatmakda insanı çok sıkıyor biliyorum ama annelik fedakarlıkmış canım allah yardımcın olsun
Demek birtanesi prenses çok sevindim canım sağlıkla gelsin kuzucuklar dediğin gibi cinsiyet önemli değil bizim gibi bekleyenleriçin öyle bir lüksümüz yok bazen diğer topiclere bakıyorumda erkek olcak yada kız olcak diye üzülenler var gülüyorum inNki neyse seni çok öpüyorum canım ayrıca saol allahrazı olsun canım allaha emanet olun